Ambient on/off

Join the new world

 

Перфектния президент и екипа му за следващия месец !

Day 2,096, 10:01 Published in Bulgaria Bulgaria by HunterMedal
Здраво сънародници !

След дълго търсене намерих идеалния президент и екип за следващия месец.
Честно казано правих диаграми , таблици , сложни сметки и какво ли още не , но ще ги оставя за сега. Толкова са сложни ,че дори аз едвам си ги разбирам и смятам да не ви затормозявам излишно. НЕ беше лесно ! Връщах историята назад с години и пресмятах най-добрите ни управляващи и какво са постигнали и какво не.

Накрая резултата , който предполагам искате вече да видите.Не не си мислете ,че обиждам някой ! Няма такова нещо ! Просто ми се ще ,че тия маймуни ще се справят по-добре.

От там минаваме към МнМ.Оня в средата министъра ще пише статиите. А другите 10 ще пишат Вот , Вот , Вот и ще натискат яко шаут по цял ден. Та нали и те са изписани отдолу в статията , трябва да си заслужат мястото там.

Министерство на войната предлагам да се прекръсти на МА (Министерство на Алкохолика). Ако се набият там само пияници вярвайте му ще се случи чудото и ще преуспеем. Това е игра , не ми трябва много мислене ! А алкохолик на 10 малки в 8:00 сутринта ще е най-перфектен за тази роля. Пък и пияните хора зараждат най-гениалните планове !

Външно министерство - ще бъдат внимателно прегледани от психиатър. Само те си мислят ,че говорят с някой и обсъждат нещо , а накрая излиза ,че си говорят сами. А който си говори сам е ???? - ЛУД !


Министерство на икономиката (честно казано не го знам дали така се води) ще бъде старателно предаден на банкови крадци. Махнете ги от там тия аматьори , да вкараме хората дето го могат ! Поне ще спрат караниците ! Всичко ще е ясно ! ЩЕ краднат и ще изчезнат !


МнИ (Министерство на Информацията) ще бъде пряко свързано с това да следи турските сапунки и да дават разяснения всяка вечер какво е станало. Също така ще се заемат със заснемането на сериалите и качването им тук. Така ще може да се изгледат и почне бурна дискусия за следващия ден какво ли ще се случи.

МнТС (Министерство на Туризма и Спорта)!

Тука ще трябват най-лудите ! Тия , който постоянно ще организират срещи на играчите в различните градове. Така ако някой от друг град иска да отиде на срещата , те ще се постараят да му намират място за преспиване. (Туризъм) Също така и ще организират различни спортни срещи по градовете , където ще се провежда годишно първенство между различните градове , до определяне на най-добрите. Всичко това с награден фонд под формата на злато , пари или танкове осигурени от държавната хазна.


Та в общи линии това са моите виждания за перфектния екип , който трябва да направлява нашата еРодина !

Живо здраво и наздраве !
 

Comments

traptukan
traptukan Day 2,096, 10:08

Няма цици, няма вот.

b u c a
b u c a Day 2,096, 10:26

рогчи

Exphobia
Exphobia Day 2,096, 10:37

Трап да пускам мойте ва? бахахаха

Exphobia
Exphobia Day 2,096, 10:41

http://tinyurl.com/p48vfaj цици!

NiKsAnPr0
NiKsAnPr0 Day 2,096, 10:28

Ха в грешка си с МнМ 🙂 ако това е точния екип за теб по добре напусни 🙂 такова нещу тука няма да видиш 🙂

Kpakpa
Kpakpa Day 2,096, 11:01

Не си дал никове, а само снимки. Сега не знам как да гласувам за тия титани на светлото ни бъдеще 🙁

eDuH uDeoT
eDuH uDeoT Day 2,096, 13:00

ключа е от горе на долу със завой от ляво на дясно

Simonymous
Simonymous Day 2,096, 13:03

You have applied to represent your party in the congress elections. The party president will select the official candidates on the 24th
пиа ас сас лошите ;е

alexxcopier
alexxcopier Day 2,096, 11:35

яката работа

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.