Ambient on/off

Join the new world

 

Последње обраћање Предсједника еСрбије за мјесец јул

Day 2,063, 13:37 Published in Serbia Serbia by Predsednik eSrbije

Поштовани грађани еСрбије,

као што наслов говори, ово није одјавно, већ последње обраћање Предсједника еСрбије за овај мјесец. То значи да ћу бити на челу државе до краја мандата или док ме не смијените, само вам се нећу обраћати. Све што имам за рећи, рећићу вам управо сада, па да завршимо са причом.

Такође овим путем желим да објавим да је од овог момента Влада еСрбије распуштена, те да до краја мог мандата, нова неће ни бити именована. Радиће само МОС и активно дијелити бебама. Разлог за овакво нешто јесте потпуно незадовољство радом истих, с одређеним изузецима које ћу навести, те немогућност за проналажењем одговарајућег кадра који би могао да буде постављен на поменуте позиције. До краја мандата, управљаћу сам.

Прије него почнем, замолио бих УеСове и СПЛове да не галаме и ликују, јер су и гори од ових који су на власти.

Пробаћу што мање да се држим добре старе демагогије како смо као заједница у, да не кажем чему, те ћу се фокусирати на конкретне проблеме који муче ову државу.

Заиста ми ово није падало на памет, међутим, човјек тек кад се упусти у упадне у ову жабокречину, схвати у шта је упао и запита се, што му такво нешто треба. Мени више не треба, то сигурно знам, а ви, ако сте паметни, као пријатељима вам савјетујем да учините исто и баталите ово за сва времена. Идите напоље, дружите се, водите љубав, што вам треба да се препуцавате са будалама или у најмању руку да гледате све то. Софт кор верзију имате на Пинку, мало Фарма, мало ВБ, а ако ништа друго, бар су љепши од ових наших.

Елем, већину свог живота сам провео као ПТОер и можете причати шта год хоћете, али није то нимало лак посао. Ееееееееееј, причам о томе као да је заиста посао, смијешно, ово је ебена игрица. Безброј пута је ПТО Србије била једна од кључних тема у нашим редовима, као ултимативна премија, врхунац, плафон за једног ПТОера, само што тај ПТО никад није имао негативну конотацију, већ су људи огорчени стањем у држави и проблемима које прави једна те истра група играча потајно прижељкивали управо ово што ћу и направити. Зашто да ускратим многима, али и себи то огромно задовољство док будемо сви заједно гледали како главоње падају, један по један.

Будимо реални, сваки пут кад смо брисани и акд смо били у проблемима, из њих смо излазили још јачи, бољи, сложнији. Сад нема ко да нас брише, па морам ја.
Дакле, СРБИЈУ ТРЕБА РАЗОРИТИ па онда изградити испочетка. Ја ћу вам помоћи у првом дијелу, а ви ћете морати други да одрадите, онај лакши. Ако из овога не изађете паметнији и сложнији, тешко да ћете добити другу шансу за такво нешто.

Елем, допуштамо појединцима да нам се играју судбинама, али сами смо криви за то. Ја ћу моју судбину да промијеним, а ви ако мислите да треба да ми се придружите, добродошли сте, а опет, ако не мислите исто као ја, онда, ко вас ебе, будите овце и даље.

Сад ће неки мислити да причам о Хрчку или Страјдеру, јер сам се на почетку чланка одрекао управо њих. Не будите тако ограничени, растјерајте сву багру која обитава у овој игрици и квари нам је. Саможиви ликови дошли су да лијече комплексе и недостатке који их муче у стварном животу, па функцијаа и позицијаа овдје то покушавају да надокнаде. Посвећеност нечему је јако добра, поготово ако је то још и корисна ствар, али опсесија може да буде много заебана. Ја кад видим Страхињићеву опсесију најежим се јбт.

Да ли сте се иакда запитали како се једни те исти ликови врте на врху. То је зато што им ви то допуштате. Лијено вам се латити посла, па се продате за шаку тенкова и идете за њима ко овце. Море је људи вриједних и радних, који само не могу да добију прилику због ових главоња, јер главоње знају, да ако ови дођу на власт, од њих ништа неће остати, постаће прошлост, пасти у заборав.

Нисам ни сањао да ћу од људи који су ме цијенили и поштовали, вољели, доживјети да ме пљују након само 2-3 дана, само зато што сам подржан од супротне стране. Нисам чак ни дио њих, већ само подржан од стране истих, али то је наш менталитет. Да смо нормалнни, не би ни играли ову игрицу, већ би се бавили пријатељима, породицом, дјевојкама и момцима...

Као што рекох, Србију треба разорити ја ћу се позабавити да тако буде, а ви видите шта ћете касније. Остављам вам у аманет ваше паре, које су на сигурном док се ви не опаметите, оставам вам људе, радне и вриједне, спремне да се боре за све вас.

НЕМОЈТЕ ТО ПРОКОЦКАТИ.Док ја ово пишем, на каналима Савеза се одржава састанак у вези са унутрашњим проблемима које су изазвали појединци и њихове марионете.

Цијели Савез каже једно, а ми увијек имамо некога да изиграва будалу и тупи ону ствар, изиграва свезнајучег, а заправо нема појма.

Хрчак није лош лик, само има лоше друштво и има лошу опсесију, а то је ова игра, док с друге стране Страјдер нема везе са животом. Све што је одрадио, а заправо није ништа направио, било је под протекторатом и уз дозволу опет јоше већег чипа, Профета. отјерали смо једне олд фегове да би други дошли. Која је поента.

Сви хоће да иду на Ј.Америку, да искористимо то што имамо 70% штете, само Шпанци изигравају будале и бране непријатеља, јер је на тај начин њихова буља сигурна, али шта је још занимљивије, брате их и ови наши чипови иако не видим разлог за то. И Пољска и Шпанија су нам га шукнуле безброј пута и ајд бар да од овога имамо користи, него још једном гањамо туђе интересе, док се нама људи смију у фацу.

Сви Сидија оптужују за распад ОНЕ, али то баш и није тачно. ОНЕ се распао да би се уништили ТЕРА и ЕДЕН. У глобалу, македонија и Пољска не могу заједно, ајде Македонце шаљемо у ЦоТ, а таман искористимо празнину, пошаљемо Пољаке и Шпанце да скрше ТЕДЕН и касније се врате у стари Савез.

Проблем је наставо кад су се двије силе, Македонија и БУгарска нашле на истом мјесту и аутоматски сјетиле нагон за доминацијом. Да вам не тупим, Мр.Терминатор ће вам то једног дана испричати, то је сада Мр.ЈА, пошто је Терминатора продао/поклонио. Тај лик нас је заебо једно триста путаа побједничко је било прихватање САД у ЦоТ, јер Нови Зеланд мора да брани и своје интересе, јелте.


Елем, да се вратим на ове наше. Ја вечерас нисам нити ћу до краја мандата дозволити да једна држава кочи других 20 и то само зато јер им наши дебили у томе помажу. Са Словенијом, Тајландом, Грчком, Аргентином и другим државама задњих апр дана планирам инвазију на Америку, са Шпанијом или без Шпаније, на њима је. Рекох горе да Сиди и није толики кривац за распад ОНЕ, али то не значи да није ђубре и то жешће. Лик се кези у фацу људи и вријеђа их отворено, све под протекторатом свемоћног Профета и ових наших, који су тотално небитни, Не схватају да се играју само зато што им је то неко дозволио.

Него, да не мислите да су само Хрчак и Страјдер најгори, сви ови што галаме су можда и гори од њих. Галаме, а ништа не чине поводом тога. А и шта ће чинити кад су неспособни. Ту су дошли ко и ови да изигравају квази политичаре и играју се са малим људима.

То вечерас завршава, за стално.

После сваког пада, главоње су одлазиле и надам се да ће и овај пут. Ви им у томе морате помоћи, а помоћићете им тако што ћете их натјерати да губе..да губе у свему у шта се упусте.Море је људи који вас могу водити. Оптимум капацитатем је лик смао такав, поштен и предан игрици, таман онолико да вас неце заебати због исте. Никол000, човјек невјероватних способности, који ниадк није добио прилику да се покаже, због међустраначких договора, коалиција, трица и кучина. СрпскиБогОтац, МакиОпаки, шта год ви мислили о њему, он је предан послу који ради, само је можда проблем у онима који се погрешно поставе према њему. када имате проблем са неким, немојте се питати шта је са њим, већ шта је са вама. Ван себе, иако само новинар, врхунски стратег који би много чега имао објаснити гузиоњама у Савезу.

Поента свега јесте да су ово све мали људи, који су се само трудом и радом, несебичним залагањем истакли, али нажалост само у очима појединих, јер ниакд нису добили прилику да се покажу свима.

Моје Ципелиће нема потребе ни да спомињем. Шта год ви мислили о тим људима, то су момци који су кренули од нуле и све што су направили, направили су сами, без ичије помоћи, само трудом, радом и што је најважније слогом. Увијек има оних којиам ниеј по вољи, типа тај Милидраговић, по чијој верзији, сви не ваљају, само је он ок. Тог сма лика упознао, са њим пио и нздрављао му, сасвим довољно да знам о кавом се човјеку ради. Али нећемо са приватним стварима, ипак је ово игрица.


Оно шта сам хтио јесте да знате да има наде, има људи који су спремни да се заузму за вас. Мени много говори акда човјек распрода све своје фирме, само да би имао подијелити људима тенкове 2 дана. То раде ДинМартин, Ланда, Чоп, АОД, Влада 505, Вук01, Ороѕ, Фри Ериа, Жељко, Борис, Дулић, Далибор, Норбенго,Змајче, Трбић, Блеја, Лапе, Преда, Арк Ејнџл, Латина, Сербиан Скорпион, Војвода, Ммиња, Овука, ДанијелЦвијановић, мпкФутог, ункулункулу (не замјерите ако сам некога случајно прескочио) и многи други. НОва екипа која је дошла после мог одласка....има занимива ствар око тога. Ми смо регрутовали нове координаторе и сад може да се пријави ко хоће. МИ стандардном процедуром планирамо да уклонимо све оне који неће да раде, кад ено ти чуда, након пробног периода, неамш кога да уклониш, сви одрадили обавезе на вријеме, а притом се цимају и додатно, ако негдје нешта треба.

Ципелићи ће се вратити у Србију јако брзо и вјерујте ми, крените њиховим путем, нећете се покајати.

Колико високо мишљење имају неки о Ципелићима говори и чињеница, да је један угледни играч недавно напустио игру и свој налог, од 51к снаге оставио Ципелићима на кориштење иако је за њега могао да узме добре паре.Ја ово планирам јако дуго, Србија треба препород и нек све иде преко моје кичме, ја немам шта да изгубим. наћиће се група људи која ће показати шта и како, само их пратите.

То су дискретни хероји чије је вријеме дошло да се појаве и поведу нас у нове побједе.

Чувајте савезнике ко и своју државу, јер без њих смо печени.

Отјерајте клошаре из игре, немојте им давати значаја, јер их тиме храните и постају све јачи и све их је теже одстранити касније. Ко канцер, што више расте, све је заебаније касније.

Не гањајте виртуелни новац нити славу, јер ће вас претворити у ове исте против којих треба да се боримо.

Будите људи, поштујте пријатеље око себе и људе који вам чине добро. Направите заједницу у којој ћете уживати играјући се, не изигравајте политичаре из стварог живота јер видите колико нам је болесно друштво.

Укините војску и направите нову, бољу, јер је ова трула. Поставите нове људ, неискварене, шта ће нам једни те исти болиди задњих 5 година на врху. Играјте игру, не претварајте се у лудаке.

Држава ће после овога потонути још дубље, ја ћу се постарати за то али енмојте да се бринете, јер после облака увијек дође сунце. Ваше је само да се постарате да кад дође, да га што дуже задржите.

Хрчак одавно најављује двоклик, помозите му да оде. Страјдер је већ отишао, а са њима у пакету пошањите и Страхињића, Кукија и све оне гузоње који нас пеглају задњих 5 година. Покажите им да су небитни...

Да приведем излагање крају. Не вјерујем да ће иједан импич проћи, јер је и овај одигран јер сам тако тражио. Влади је забрањен приступ на каналима САвеза, а поскидаћу им и статусе на државним.


КОНГРЕСМЕНЕ БИХ МОЛИО ДА ИЗГЛАСАЈУ СВЕ ШТО ПРЕДЛОЖИМ, КАКО БИ ОВО ОДИГРАЛИ БАШ ОНАКО, ДО КРАЈА.


Оставићу МОС-у 100к РСД да подијели бебама, јер нико од њима не брине. Брините ви зато. Када главоње оду, неће имати ко да се игра са вама.

Добићете детаљан извјештај финансијског пословања до овог тренутка. Све је забиљежено. Ништа нисам украо, нити ми треба. Све што сам и имао дао сам другима.

Као што видите, паре нису код мене нити ће икад бити. Паре су на сигурном мјесту, а једини услов да буду враћене тамо гдје им је мјесто јесте да се доовете памети, ианче, људи којима су повјерене ће их једноставно подијелити бебама.Желим да се извиним МУП, МЕС и МОС, јер су почели супер посао, а нисам им дозволио да га заврше до краја. Топло препоручујем неком од будућих Предсједника да им пружи ту шансу.

Будите паметни и паметно одиграјте овај пут, а за све остало ћу се ја побринути 😉

Будите захвални и мојој љепшој половини, која ми је у многоме помогла да пресудим овако.

Ја сам сам своје одрадио, од сутра више нећу бити ту о7

Искрено и срдачно,
Ваш Ханибал, Предсједник еСрбије.

 

Comments

Predsednik eSrbije
Predsednik eSrbije Day 2,063, 13:37

за узвик:

Последње обраћање Предсједника еСрбије за мјесец јул
http://www.erepublik.com/en/article/-1-2290929/1/20

Strahinjic Banovan Day 2,063, 16:05

Comment deleted

Thorin II Oakenshield
Thorin II Oakenshield Day 2,063, 16:05

Одавно ја говорим да еСрбију треба разорити : )
Можда се и вратим једном.

Нема мене у чланку, нема воте, дабоме.

Strahinjic Banovan
Strahinjic Banovan Day 2,063, 16:07

Требао си све да свалиш на УеС и на СПЛ, ни случајно немој да прихватиш сопствену кривицу да си појео г**но јер си пошто пото хтео подршку СЗР како би узео медаљицу.

Да си имао само СПЛ у Влади, гарантујем да би био одушевљен радом исте, као што би МЦМООХ био одушевљен радом Заједно и СПЛ да је победио.

Позиваш на то да народ мене склони, амебо полтронска. Иди завуци се у рупу из које си измилео и више се никад не појављуј, као и сви остали СЗР кловнови које је Хрчак доводио на власт, а који су пуцали после 10 дана јер су једноставно неспособни.

Сопствену неспособност пребацујеш на друге, сви су криви, само ти ниси, како СЗР-овски. До јуче си том Страјдеру изао б**у, мењао Статут и замерао се највећим савезницима у историји, само да би задовољио лични его једног трипера који је умислио да влада игрицом.

Иди и не враћај се.

oslobodilac Beograda
oslobodilac Beograda Day 2,063, 16:12

@Banovan
Smiri strasti... Suvise licno dozivljavas ebenu igricu...

Strahinjic Banovan
Strahinjic Banovan Day 2,063, 16:13

Када председник кловн овако напише чланак пун страсти, то заслужује исти такав одговор : )

oslobodilac Beograda
oslobodilac Beograda Day 2,063, 16:27

@Banovan
Ti si dobar lik... I posten, i vredan, i radan... U dosta stvari ispravno razmisljas... Ali znas sta tebi fali? Tebi fali jedan lektor... Nacin tvog izrazavanja je mnogo los... Ispadas ostrasceni primitivac... Neko treba da lektorise tvoje komentare pre nego li ih objavis... 🙂

Strahinjic Banovan
Strahinjic Banovan Day 2,063, 16:29

Само се обраћам човеку језиком који може да разуме.

oslobodilac Beograda
oslobodilac Beograda Day 2,063, 16:35

"Само се обраћам човеку језиком који може да разуме."
Ovo ti je postala uzrecica... 🙂

Strahinjic Banovan
Strahinjic Banovan Day 2,063, 16:36

Јбг, све их је више који једино овакав речник разумеју, нажалост.

oslobodilac Beograda
oslobodilac Beograda Day 2,063, 16:42

E vidis, ako treba na takav nacin nekom nesta da objasnjavas onda je bolje da mu nista i ne govoris... Iskreno ti kazem... Pravis sebi vise stete nego koristi...

Strahinjic Banovan
Strahinjic Banovan Day 2,063, 16:44

Боље да серем сам по себи, него да дозвољавам другима да серу по мени, нарочито не оваквим пајсерчинама и кловновима као што је наш господин Председник.

oslobodilac Beograda
oslobodilac Beograda Day 2,063, 16:50

Ti si izgubljen slucaj, nema za tebe leka... 🙂

Hanibal LA
Hanibal LA Day 2,063, 20:52

fali mu da povali nesta..pod hitno.

Strahinjic Banovan
Strahinjic Banovan Day 2,063, 21:30

Па то ти је једини аргумент који умеш да употребиш, после се људи чуде речнику који ја употребљавам. То што си ти неспособан и што вршиш политичку пропаганду злоупотребљујући председнички орг, то је због тога што ја треба да повалим нешто.

Браво кловну.

Strahinjic Banovan
Strahinjic Banovan Day 2,063, 21:31

"аргумент"

D E A N M A R T I N
D E A N M A R T I N Day 2,064, 01:07

E bas zbog ovakvog tvog stava ti je vreme za e-penziju!

Strahinjic Banovan
Strahinjic Banovan Day 2,064, 02:04

Ево, сад ћу ја да се склоним како би кловнови могли да глуме Богове : )

Un Ban Me
Un Ban Me Day 2,065, 01:38

Nešto ti nije jasno?

poletarec
poletarec Day 2,065, 02:46

idi otsluzi voeni rok !!!

LOSERu 😁)

oslobodilac Beograda Day 2,063, 16:09

Comment deleted

oslobodilac Beograda
oslobodilac Beograda Day 2,063, 16:36

@Hanibal

Rekoh ti ja da ces ispasti grbav... 😁) Necu da ti cestitam a ni da te kudim za ovaj potez, videcemo sta ce nam to doneti pa ce biti vremena za to... Dobar si lik i sad vidis sa kim si imao posla... Zbog tebe sam i poceo da komentarisem politicke clanke... Uzas... 😁) I moram ti priznati, posle duze vremena ova igra je postala zanimljiva... Tvoj mandat, dobar ili los svejedno, je uneo dosta zivosti u igru... o/

Hanibal LA
Hanibal LA Day 2,063, 20:54

s kim imma posla ja sam znao oduvijek. kao sto rekoh, odavno je ovo planirano, samo sam mislio, ajd mozda i upali...ali zadnja desavanja su samo iskra koja je upalila vatru..

dasa1234567890
dasa1234567890 Day 2,063, 18:20

Имаш моју подршку за ово! Оргове не дај док не дође нови председник, а кад дође неки из редова неке од странака, а не неки нормалан, ти све паре подели или их спржи негде. Ионако ће те испљувати свуда, али постоје они који ће увек знати истину.

Терај гов*а! До краја! Паре све спржи, ионако то нису народне паре јер их троши како ко стигне.

Hanibal LA
Hanibal LA Day 2,063, 20:55

nemamja vajde od toga. Pare ce biti ili narodu podijeljene ili date onima koji pokazu spremnost da krenu boljim putem.

LorD.Omega
LorD.Omega Day 2,063, 22:00

Која си ТО ТИ величина да одлучиш ко је погодан а ко не? Ти си нико и ништа, обичан играч који седи са друге стране монитора и који се утриповао да има неку виртуалну моћ, па да дели виртуално правду.

Ниси ти Ханибале бољи од оних које нападаш горе у чланку, ти си исти, пресликан, за нијансу радикалнији и дрчнији, а то су особине које свакако не иду у прилог.

Hanibal LA
Hanibal LA Day 2,063, 22:39

pa sto onda rece gore da sam ok? xD

Vasilije Zechevic
Vasilije Zechevic Day 2,064, 05:28

Не знам да ли је ико приметио, али нема ни хрчка (макар не у основном облику) ни страјдера да коментаришу?
Изгледа да не могу да се саберу од шока да их је Ханибал зајебо, али онако, до коске?
ООООПППААААААААААААААААА !!!!!!!
аси имга шукно, брт.....

Hanibal LA
Hanibal LA Day 2,064, 07:47

Strajder je na Exitu, glumi gospodara odatle, telefonom...

Crank DJ
Crank DJ Day 2,064, 08:05

кад те зове следећи пут реци му да се егзит завршио да не блеји на оној пољани сам...

Vasilije Zechevic
Vasilije Zechevic Day 2,065, 09:35

http://pastebin.com/Z3iLzTK7
Сузе кријем, саме теку...

PyrrusOfEpirus
PyrrusOfEpirus Day 2,063, 13:48

😮

Dooomed
Dooomed Day 2,063, 14:03

prvi \o/

PyrrusOfEpirus
PyrrusOfEpirus Day 2,063, 14:04

Nisam siguran 😛

Dooomed
Dooomed Day 2,063, 14:08

ova dvojica se ne racunaju 😛

ZgemboAdislic
ZgemboAdislic Day 2,063, 14:06

Glas! Šta da ti kažem... Žao mi je što si neke stvari uvideo prekasno : (
Svedoci smo četvorogodišnjeg moralnog posrnuća e-Srbije, a tvoja je greška što si pokušao da uradiš nešto dobro sa glavnih krivcima za taj pad. Po milijarditi put da ponovimo narodnu: "Ko s đavolom..."

Bogi
Bogi Day 2,063, 14:09

Nisam pratio politiku u Srbiji prije tvog mandata, pa ne znam šta je bilo, ali ovaj mandat svakako nije bio najblistaviji (ne kažem za tebe, nego u globalu). U svakom slučaju, hrabro što si ovo napisao, svaka čast.

PyrrusOfEpirus
PyrrusOfEpirus Day 2,063, 14:09

Pametnica moja 😘

Crank DJ
Crank DJ Day 2,063, 14:11

✪✪✪ ▶ Ω ρ λ o β и ◀ ✪✪✪

✔ 20 q7 за сваког новог Орла
✔ Свакодневни удари
✔ Награде за најактивније
✔ Инфо http://skr.rs/Orao

✪✪✪ ▶ Ω ρ λ o β и ◀ ✪✪✪

heffe
heffe Day 2,063, 14:12

o7

Ivke Pivke
Ivke Pivke Day 2,063, 14:15

Od kada ja kazem da eSrbiju treba preorati. I posaditi iznova.
Al nema od toga nista.
Odo sad na citanje.

Ivke Pivke
Ivke Pivke Day 2,064, 01:49

Da li to znaci da je hrcak napokon pronasao nesto sto ce da ubode?
Vala vreme je bilo. ; )

Ivke Pivke
Ivke Pivke Day 2,064, 01:50

Najveca zamerka hrcku je ta sto je pokazao raznoraznim grifinimaNBS, lukazima, nessacima da je normalno i sasvim ok krasti, lagati, varati. I ne samo da neces da imas nikakve posledice zbog toga, vec ce te ljudi tapsati po ramenu i govoriti da si car.
Raznorazni zdravko carevi su postali "normalna"eSrbija.
I sa sve svojim titulama kraljeva, adjutanti, djenerali, imperatori, gybernatori, nadomescuju nedostatak sisa sa kojim bi se igrali u SZ, umesto skupocenog automobila ( traktora) lakse je na ovaj nacin napumpati ego i uz pomoc ovog virtuelnog VEPa napumpati "ego".
Sprdali sa narodomi sa drzavnih novina, deliti orgove u inat, oterali normalne i postene likove iz igre i eSrbije.

I sada je uglavno tim istim "velikim gejmerima koji znaju da se igraju", za razliku od nas ostalih kojima se povraca od takvog nacina igranja,
Hanibalov potez rusenje eSrbije i pisanje po sirotinji?

Pisaj Hanibale, odavno vec u fekalijama plivamo.
Jedan zlatni tus vise manje.
A izgleda i da uzivamo u istom.

eSrbija je odavno razorena.

Hanibal LA
Hanibal LA Day 2,064, 07:48

kamo srece da je razorena, jer posle svakog pada smo se uzdizali jaci i bolji....a ovo, nemam sta vise reci, sve si objasnio o/

C a n t o n a
C a n t o n a Day 2,063, 14:16

upravo si potvrdio da od goreg uvek postoji gore

Hanibal LA
Hanibal LA Day 2,063, 15:20

nema veze, meni savjest mirna....

Strahinjic Banovan
Strahinjic Banovan Day 2,063, 16:08

За шта ти је мирна савест? За то што си направио мајмунима 1400 људи у Србији који су гласали за тебе?

Arn.Magnusson
Arn.Magnusson Day 2,063, 16:30

Stahinjicu da su znali da ce ovo da uradi imao bi verovatno i vise glasova 😃

Strahinjic Banovan
Strahinjic Banovan Day 2,063, 17:23

Аха, не знам само ко би гласао за њега да није имао подршку СЗР, да не би можда Ципелићи успели да га изгласају за председника? : )

Arn.Magnusson
Arn.Magnusson Day 2,063, 18:00

Ne vec velika vecina ljudi. Mnogi koji su podrzali Ivkovica i slicno.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.