Ambient on/off

Join the new world

 

Во врска со новиве мисии...

Day 1,986, 15:52 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Italy by Mlster X

Гласно размислување/пишување

Ми останаа некои мисии за извршување па гласно ќе ги коментирам.
Освој БХ...
За да ја направам оваа мисија во подобар и посреќен случај ќе ми требаат НАЈМАЛКУ 3 пакетчиња од по 10 чоколадца од дуплите кои ги дава на попуст а тоа ќе ме чини исто како да ја купам мисијата за 99 Голд.
Зошто да се замарам со кликање, замерување со други и слично кога исто ми се фаќа и да си го купам.
Што се добива?
90 Сила... еден ден вежбање. НИШТО ПОСЕБНО НЕ МЕНУВА!

Направи 4000 полнење на енергија.
2400 дневно и плус 1600 што треба да се покријат со чоколадца
Ова се исплати само ако ви треба магацин од 9000. Наместо да го купевте со голд, ќе си купевте дупли чоколадца па ќе ќаревте/заштедевте некое голдче и ќе земете 50 сила плус.

250 непријатели да поразиш
Со мојава сила ако се погоди 1 клик 1 кил тоа се 9М
ќар од завршена мисија 3М

Работава е што би се рекло Више дара него масло 🙂

Бидете ми поздравени! о7

 

Comments

Mlster X
Mlster X Day 1,986, 15:53

За извик:
Во врска со новиве мисии...
http://www.erepublik.com/en/article/-1-2252873/1/20

v1 za sklado samo i se trevozam mi treba .. a ova za BH ne ni probuvam i vo narednite mesec dena osven vo mkd bitka da gi tresnam raketite za patriot , ovaa 250 kilovi ke ja zavrsam utre so mersenary turneja posto imam 120 bazuki

TheDarec
TheDarec Day 1,986, 16:03

в3
Немам намера да бркам бх 40 милиони цела зимница да замини... бустер немам таа со ракетите пропадна... и на крај ништо не вреди од ове мисии

Mlster X
Mlster X Day 1,986, 16:15

тие што се прават без посебен напор ОК другите јок 🙂

TheDarec
TheDarec Day 1,986, 16:17

за секој е ризик гледам некои се бркаат за бх и над 100м

Dejan Stefanovski
Dejan Stefanovski Day 1,987, 00:34

Потполно се согласувам, сите мисии до 2ро ниво се ок (зашто се фаќаат со секојдневно играње) и евентуално 3та од Fighting the Flood (да поразиш по 25 души во 5 востанија). Другиве повеќе давање од земање

Alex ROKA
Alex ROKA Day 1,987, 02:19

v19 old sub o7

Klarens od Bunjakovec
Klarens od Bunjakovec Day 1,987, 02:36

E taka e, nema ni da gi pravat ako nemaat kar od toa, kako i da e 😃
Vo sekoj slučaj, mislam deka narodov po svetot se isturi kupuvanje combat stash i war stash a sigurno deka kupuvaa i gold so 50% natur-rabat, taka da ovie od eRepublik bi trebalo da ne baniraat nikogo vo narednive mesec dena 😉

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.