نگاهی به حماسه معادن طلا

Day 1,963, 07:22 Published in Iran Iran by Sina.Tehrani

سلام از اینکه وت و ساب می دید و یا با شات دادنتون باعث می شید سایر دوستان هم بتونن از این مقاله استفاده کنن ممنون هستم



مقدمه


هفته گذشته در ایریپابلیک به شدت استرس زا بود. دهها کشور در سراسر جهان برای نیل به یکی از 5 معدن طلای هر قاره تلاش کردند. هر معدن دارای 100هزار گلد می باشد و هر شهروند روزانه بین 0.3 تا 40 گلد را شانسی کسب خواهد کرد. این مسابقه هم از لحاظ میزان دمیج های وارده حایز اهمیت هست هم از لحاظ روش های استراتژیکی که کشورها در پیش گرفتند.
حال که معادن طلای روی نقشه جای گرفته اند جنگ های شدیدتری برای کسب آنها در پیش روست. پیش از آنکه بیشتر به این مسائل بپردازیم 5 برنده معادن طلا را معرفی می کنیم:





اروپا

اگرچه که سهمگین ترین جنگ ها در این قاره رخ داد اما نهایتاً صربستان فائق بیرون آمد. دیگر کشورها نیز تلاش بسیار داشتند که باید به پاس زحماتشان به دمیج های وارده آنها توجه کرد:




همانطور که مشاهده می فرمایید نه کشور این منطقه بیش از 10 میلیارد دمیج وارد کردند. به لهستان باید تبریک گفت که شانه به شانه صربستان در اکثر طول این رقابت پیش رفت.
صربستان نه تنها معدن طلای بلگراد را بدست آورد که نزدیک بود که دومین معدن طلا را با اشغال آنکارا بدست آورد اما این لهستان بود که با یک حمله هوایی غافلگیر کننده موفق شد یک روز پیش از پایان مبارزات آنکارا را تصرف کند. اگرچه که ترک ها به شدت دفاع کردند اما لهستانی ها با اختلاف زیادی برنده مبارزات شدند.


آمریکا

همانطور که انتظار می رفت آمریکا دمیج بیشتری از آرژانتین و برزیل و شیلی وارد کرد و به سادگی معدن طلای آمریکا را بدست آورد.
البته شرایط امکان داشت که به همین سادگی ها هم نباشد. شنیده ها حاکی از آن بود که لهستانی ها برای فتح واشنگتن اقدام خواهند کرد و اسپانیا که اکثر کانادای شرقی را تصاحب کرده بود به آنها کمک خواهد کرد. اما حمله لهستان به ترکیه باعث شد آمریکایی ها نفس راحتی بکشند.
آمریکایی ها هم از طرفی قصد آن داشتند که با حمله هوایی به اروپا حمله کنند. حال باید دید که در روزهای آینده که جنگ های جدیدی آغاز می شوند آمریکا از این گزینه بهره می جوید یا خیر؟!
در همین حال، در آمریکای لاتین، شیلی و آرژانتین هنوز درگیر جنگ های تنگاتنگی هستند. فعلاً که کانبرا در تصرف شیلی درآمده و معدن طلای استرالیا در اختیار این کشور قرار گرفته است. مگر آنکه در روزهای آینده آرژانتین حرفی برای گفتن داشته باشد.
دیگر ابر قدرت منطقه، برزیل، هم اکنون معدن طلای کیپ تاون در آفریقای جنوبی را در اختیار دارد.

آسیا

اگرچه همه نگاه ها به سمت چین بودد اما در اقدامی عجیب ترکیه معدن را تصاحب نمود و این طلا برای مدت کوتاهی در اختیار آنها ماند چرا که لهستان پایتخت آنها را تصاحب کرد. عجیب تر آن خواهد بود که ترکیه بتواند این معدن را از چنگ لهستان خارج کند!
اندونزی، دیگر ابرقدرت آسیا، دو را پیش رو دارد: استرالیا و آفریقای جنوبی
استرالیا هم اکنون در تصاحب متحد اندونزی است و افریقای جنوبی در اختیار دشمنی سرسخت تر از شیلی: برزیل. بنابراین احتمال آنکه شاهد اقدامی از سمت اندونزی باشیم کم خواهدبود.

اقیانوسیه و افریقا

تنها دو مبارز در هرکدام از این مناطق حضور داشتند و هیچ کدام شرایط دفاع از این معادن را نداشتند. همانطور که پیش از این اشاره شد، کنبرا در اختیار شیلی و کیپ تاون در اختیار برزیل می باشد.
داستان آفریقا البته بسیار دراماتیک پیش رفت. مصر در حال پیروزی رقابت در منطقه بود و یونان و بلغارستان تمامی استراتژی خود را متوجه تصاحب قاهره نموده بودند. میزان دمیج در جنگ های این کشورها بسیار زیاد بود و یکشنبه و دوشنبه به اوج خود رسیده بود. کم کم داشت معلوم می شد که کدام یک از این کشورها پیروز معدن طلای قاهره خواهد شد.

در آخرین لحظات آفریقای جنوبی در رقابت از مصر پیشی گرفت و معدن را تصاحب نمود. در ادامه این ماجرا، برزیل صاحب معدن شد: چون این آنها بودند که کیپ تاون را در اختیار داشتند. شایعات حاکی از آن است که سیتیزن شیپ های اهدایی به آنها از طرف آفریقای جنوبی باعث برگشتن ورق در آخرین لحظات شد. در هر حال، جنگ های یونان و بلغارستان به بطالت کشیده شد و برزیل با اندک تلاشی صاحب معدن طلا شد.


در نتیجه علیرغم انتظارات که فرض می شد در اتحاد ادن، چین یا ترکیه و از طرفی از راه حمله یونان به مصر صاحب دو معدن طلا خواهد شد دست خالی ماند. باید دید که این کشورها دست از مبارزه برخواهند داشت یا با قدرتی بیش از قبل وارد جنگ خواهند شد. از طرفی کشورهای بزرگ وارد جنگ های شدید می شوند و کشورهای کوچک این توانایی را خواهند داشت که با انقلاب مناطق خود را آزاد نمایند. تنها با گذر زمان مشخص خواهد شد که پنج کشور برتر از انتهای این رقابت ها دنیا را به چه شکل جدیدی فرم خواهند داد.


ممکن است برخی در این راستا سیاست های ادمین را مورد تهاجم قرار دهند و بگویند که اینگونه به تدریج همان قدرتمندها قدرتمند تر خواهند شد تا جایی که دیگر آنها می توانند دنیا را ببلعند. خوب در پاسخ به این مطلب بهتر از توجه بفرمایید که اگرچه طلا را دارند اما احتمالاً باید به جنگ با چندین و چند کشور برای حفظ آن بپردازند که این خود هزینه بر است. اگر جنگی نباشد بله چنان اختلاف زیاد می شود که روبروی آنها ایستادن نه تنها سخت بلکه حتی غیر عقلانی می گردد.
بنابراین همه چیز در اختیار ابرقدرت ها نیست. کوچکترها باید به خود بیایند و دنیا را به تعادل برسانند.


-برگرفته از بلاگ ایریپابلیک-



سینا تهرانی
روز 1963