Ambient on/off

Join the new world

 

Безимена лица голих девојака.

Day 1,948, 12:03 Published in Serbia Serbia by Letva


Имам мало времена док ми не бане риба, па ајд' да пробам да напишем нешто. Појма немам како ће испасти... Ал' ајде.

Музичка подлога - Воли ме двапут малаРаскид. Зајебано је то. Ценим да мало ствари у животу може толико да упуца типа у појам као чињеница да га она више неће. Опет, и то се преживи. Вињак помаже. Опет, било би лицемерно од мене да кажем како алкохол излечи – може да помогне. Али једини, прави лек је следећа. Ништа ти боље не истера дивну девојку из мисли, него нека дивнија.
Крес-комбинација од пре пар година ме је константно терала да идемо на неке јелте, културне догађаје по Београду. Океј, немам ја ништа против класичне музике, позоришта, музеја, галерија и тако тога. Океј је то, поготово ако има џаба клопе или алкохола после. Али ипак није то за мене – триста пута боље ћу се провести у кафани са друштвом, испијајући квалитетну ракију и слушајући матору певаљку, него на концерту младе филхармоније. Последњи пут кад бејах у кафани, пре неки дан, матора певаљка је између осталог певала ''Волим Брчко''. Мисим да сам се био упишао од смеха, буквално.Елем, сећам се да ме је она другарица са бенефицијама одвела на неку као ''културну трибину о култури'', и нека девојка, сликарка, је испричала причу како има друга који је писац, и стално тера себе да буде сјебан, несрећан и депресиван. Као, не може да пише ако је хепи.
Искрено, по мом мишљењу, то је гомила... Ам, то је гомила нуспроизвода пробавног система просечног коња. Претерано добре ствари пишем када сам делиријумски срећан. Најбоље ствари у животу сам написао девојкама које сам волео, на пример. Када бих скупио текстове, песме, писма и приче које сам написао тренутној, на пример, могао бих књигу да издам. Што сам и урадио, на неки начин.
Нашао сам правог правцатог занатлију, књиговесца, иштампао све текстове, однео му, лик је у року од 24 сата направио књигу. Тврд кожни повез, бордо боје. Добила је то моје писаније на поклон још у августу прошле године. Да, није ме срамота да признам да сам романтично говедо, јебига, такав сам. Пре ћу плакати због рибе, него због поломљеног ребра. Чак сам се и смејао малтене сваки пут кад су ме ушивали. Физички бол те тера да се сетиш да си жив, онај у срцу те тера да желиш да си мртав. Мртав пијан.А није да се нисам сјебавао због риба. Немали број пута бих изашао из ве-цеа клубова и кафића, праћен распојасаним, насмејаним клинкама, да бих се затим вратио назад у исти, сео на шољу, и почео да плачем, онако, тихо, убијено у појам. Да бих затим дохватио мобилни, позвао коју год девојку која је узрок мог тренутног бедака, и ко кретен се драо да је волим и да ми се врне, и да сам пре пар минута неку, мислећи на њу.
Да, Летвине полу-ловачке приче о кунулингусима са непознатим девојкама... Што је најгоре, углавном зајебано финог морала, типа ''нема ништа пре брака''. Имао сам некад тај, кликер, шта ли је већ, да се увучем у гаћице девојкама које би радије отишле у манастир него ли рашириле ноге.
Опет, сад ми некако то све звучи... Глупо. Да ли је заиста битно да ли је у питању 10, 50, 100 ? Да ли је толико битан број ? Мени јесте. Ал' број оних које сам волео. Ово остало...
Од свега тога, у сећању су ми остала само безимена лица голих девојака, јер једноставно нису значиле.
А оне друге, које јесу, ће ми остати урезане у ову моју душу благословеног проклетника.
Да, сад ми дефинитивно понестаје времена док ми не бане ова моја. Расписах се.И сад иде онај досаднији део чланка, вероватно. Не знам ни ја шта ће испасти.
Да, морам да поменем овај шизофренични Платонов трип, еРепублик.
Под а, мојне пљујете толико људе на власти. Само Србија је океј странка, Сале исто са њом. Није нам лош председник државе, иако је на власти због сарадње са погрешним људима. А опет, ноћима је будан и ''чува'' ову нашу државу. Није лако бити председник, а капирам да је њему и много теже јер и нема најспособније људе у влади. Њих и прозивајте колк'о оћете, за боље нису.
Да, одбрана територија је могла да се одради боље, мање кеша је могло да се потроши, чак ни до тога није морало да дође, да ми имамо иоле способно Министарство Спољних Послова. Али шта је ту је, 10 од 10 је враћено, па нек смо и платили огромну цену, сви, колективно.
Него, не знам за вас, али ја полако ове француске и италијанске регије које држимо под окупацијом почињем да гледам као матичне. Јебига, имамо их већ неко подуже време.А под б, ни овај једнолинијски Кантер Страјк, то јест, горила (тај термин је, чини ми се, популаран) фајт није толико лош. Багује, потрошио сам јуче мало богатство тестирајући га, и блеја. Сконтао сам само да треба вући потезе као да играш шах. О тој теми можда за пар дана мало детаљније, ако нађем времена, а и кеша за селендрање по еСвету и тражење противника, тотални сам банкрот тренутно. Чини ми се да, са тактичке стране гледано, не би било ич лоше ако би сви обратили пажњу на то колико горила фајт утиче на крајњи исход битке.
И то би било то, другари. Запамтите, увек кондом, никад вињак после 2 ујутру, и љубав је дивна.
И за сам крај, извинио бих се ако се нека дама нашла увређена мојим вероватно шовинистичким начином изражавања, само сам искрено писао, јебига.
Нек иде све у першун, бегам под туш.ЕДИТ:
На захтев читалаца -


Ево и сисa xD


 

Comments

Robert E.Lee 1861
Robert E.Lee 1861 Day 1,948, 12:14

ma od igre ionako nista nije ostalo....pazi da ti devojka ne provali sifru na erep....

Tripkovic
Tripkovic Day 1,949, 09:22

IMA SISE IMA VOTE XD

Miljicaa
Miljicaa Day 1,948, 13:23

Ja ti rekoh da je najgluplje to što uradiš nešto pa im još i priznaš. Ako si zajebo, zajebo si samog sebe, ali ne treba i ona da pati zbog toga. Ćuti si i pati sam, ako je već voliš. Plačipi*ko : *

Letva
Letva Day 1,948, 15:29

jok. ja kad volem, iskren sam, pa nek i najebo ; ) jbg.

Miljicaa
Miljicaa Day 1,948, 15:30

ma nije fora što samo ti najebeš, nego i ona. razumeš, ako sazna onda pati, ako ne zna onda je srećna : )

Letva
Letva Day 1,948, 15:34

ako ne zna, ja sam lazov. 😉

Letva
Letva Day 1,948, 15:35

i da se zna, nisam ovo napisao jer sam nesto zajebo, nego ortak najbolji skorije raskinuo vezu od 5 godina. smorcina.

Sima_Opaki
Sima_Opaki Day 1,950, 12:08

Matori samo peglaj i drzi jezik za zubima, sem naravno kada su ti usta na odgovarajucem polozaju, pod bregom. A sada idem da procitam pazljivo ceo text o tvom mozgovnom krahu...

J A R O V I D
J A R O V I D Day 1,948, 14:22

vote

steVVEGI
steVVEGI Day 1,948, 14:27

Sto ne kazes da si svorc?

Za ovakav tekst ide nagrada... ;😉)

Letva
Letva Day 1,948, 15:30

idi bre vegi u... ajd, poklonu se u oci ne gleda, il tako nesto xD al ako ikada zabodemo u kafani, castim pivo : )

Letva
Letva Day 1,948, 15:43

persun, to sam teo da napisem xD cisto da se ne uvredis. nevidjeno se trudim da koristim to idi u persun, verbalna erepublik rehabilitacija xD inace, Stepin Vajat + pljeskavica + prilozi + jedan od priloga i persun = nevidjeno dobra kombinacija za otrezniti se. xD

steVVEGI
steVVEGI Day 1,948, 20:47

Poklonu se ne gleda u dupe, pivo moze, a persun ne bih metnuo ni u obicnu, a o punjenoj da ne govorim. xD

Nergul
Nergul Day 1,948, 14:30

ЛЕТВА ОПЛОДИ МЕ!!!

Dr Lestra
Dr Lestra Day 1,948, 17:12

To bato... Iskrenos se ceni... 😃
Bravo za text! o/

Branjo O.o Ruman
Branjo O.o Ruman Day 1,948, 17:14

A GDE SU GOLE DEVOJKE ?

Letva
Letva Day 1,948, 17:16

Па мени у сећању, очигледно. Да си прочитао текст, сконтао би XD

Branjo O.o Ruman
Branjo O.o Ruman Day 1,948, 17:21

Ne razumeš ti očigledno 😛

DI SU SISE ?!?!

Letva
Letva Day 1,948, 17:26

Ево, ево. Има сада. Јеси хепи ? XD

Colonel Landa
Colonel Landa Day 1,948, 17:20

Nema sisa nema vote! A naslov je toliko obecavao....

Colonel Landa
Colonel Landa Day 1,948, 17:21

I da usput, ako je nisi zvao pijan nikkad je nisi ni voleo. ono, nepisano pravilo ali ziva istina.

Letva
Letva Day 1,948, 17:27

Ево сисе оћу глас. XD

Colonel Landa
Colonel Landa Day 1,948, 17:29

Vote 39 fala lepo dovidjenja o/

SashaL
SashaL Day 1,948, 17:23

Koliko sam te smarao da napišeš bilo šta i evo ga : ) Uvijek sa užitkom pročitam tvoj članak.. Samo jedna sugestija, dobronamjerna naravno... Ne kvari članak nikad eRepom, znam da moraš zbog zakona ovog Platonovog ćumeza, ali što manje to bolje : )

Inače, prvi dio odličan, svi smo mi slabi prema ženama, samo se neki prave dase xD

I hvala za lijepu riječ na moj račun.

Živ bio i pisao nam još dugo RL teme : )

SashaL
SashaL Day 1,948, 17:26

.... i da, ne znam te u RL, ali imam neku sliku kao da si David Duchovny iz Californicationa. : D

http://www.robbywells.com/images/californication.jpg

Letva
Letva Day 1,948, 17:33

hahahahah... S time sto sam se ja smirio, on i dalje cepa sta stigne xD Sto se oblacenja, frizure i pisace masine tice, o da, furam taj fazon 100 posto, doduse i pre nego sto sam gledao californication xD Sakoi su majka, u jednu pljoska, u drugu pljuge, i milina 😉 😃

Letva
Letva Day 1,948, 17:39

misio sam na unutrasnje dzepove, sto se tice pljoske i pljuga. izem ti sve

Letva Day 1,948, 17:39

Comment deleted

Mile Barajevac
Mile Barajevac Day 1,948, 17:41

Znci jedan od retkih cije tekstove citam od prve do poslednje reci. Sta reci...em alkos, em cepa malboro, em emotivac... Moracemo da te vrbujemo za Kobre, ovde nas ima jos takvih, al nismo tolko pismeni da napisemo nesto vako lepo... Vote ko kuca!

Don Ori
Don Ori Day 1,948, 17:42

Malo je sisa, ubaci jos !!!

wolfpece
wolfpece Day 1,948, 17:45

Od siisa ne vidim tekst ; )

H0RU5
H0RU5 Day 1,948, 17:51

I Bukovski bi biJo popularniji da je mogO da ubacuje siiSe u knjigu. v+s

Warinche
Warinche Day 1,948, 18:03

Nadam se novim, bar istog kvaliteta, člancima! Reči ravno iz duše... v+s+s

Don Lex
Don Lex Day 1,948, 18:12

iako si mi isprozivao ministarstvo, imas vote i shout xD
Ziv mi bio! o7

Letva
Letva Day 1,948, 18:15

pa znas i sam da ne bi bio zadovoljan radom MSP cak ni kad bi uspeli da osvojimo ceo eSvet, tad bi vam kenjao zasto smo potpisali NAP sa eMarsom xD

Don Lex
Don Lex Day 1,948, 18:24

😛
Jbg, tako cu i ja vama da nalazim mane, ne boj se : P xD

Darkdefender92
Darkdefender92 Day 1,948, 18:25

Ne razumem te tzv. ljubavne jade...

Rumenko LizME
Rumenko LizME Day 1,948, 20:21

Ma nista ne lijeci dobro ko druga riba.. Skoro je mene sutnula jedna radi drugacijih pogleda na zivot, tj. necu da se zenim. Taman reko evo da, sada kao pusten sa lanca idem da balavim nad svakom zenskom mrdajucom guzicom, satiranje po definiciji, kada PESRUN, smota me vec druga, ne znam gdje gonim...

rookie100
rookie100 Day 1,949, 00:18

vs izgleda je cika Niki dao sebi malko oduska lol, jedino ti zameram sto si postavio slike riba koje vole da posecuju kulturne manifestacije

stefanvitez
stefanvitez Day 1,949, 00:48

Strava, pa sad mi nije jasno kako bre nemaš više pretplatnika.Evo od mene 559 pa da naguraš preko 1000.

Srećno i očekujemo sledeći tekst vrlo brzo.

ProleNS
ProleNS Day 1,949, 01:25

"никад вињак после 2 ујутру" , tu smo se intelektualno razmimoisli.

Cvijetin Shadow Petrovic
Cvijetin Shadow Petrovic Day 1,949, 04:49

Oduševljavaš me, majke mi. xD

H0RU5
H0RU5 Day 1,950, 04:27

Kad pijes Vinjak do 2 onda udaras po pivu,tako se armira beton...Svi znaju da posle 2 Vinjak ne radi... xD

VinyOne
VinyOne Day 1,949, 01:47

Ovo sto je ProleNS napisao...
Sve ostalo razumem...

Spijun na stiklama
Spijun na stiklama Day 1,949, 03:53

Pokvario si clanak eRepom, sad ti necu dati vote!

Letva
Letva Day 1,949, 04:14

A шта ћу, морао сам. Иначе би га обрисали, а доста ми је ФПова вала. XD

Letva
Letva Day 1,949, 04:14

A шта ћу, морао сам. Иначе би га обрисали, а доста ми је ФПова вала. XD

Spijun na stiklama
Spijun na stiklama Day 1,949, 04:24

dobro, ajde, evo ti vote : P

dalipod
dalipod Day 1,949, 03:57

Tekst standardno dobar... Elem ne mogu da složim sa ovim da je gomila sranja kada neko piše sjeban i nesrećan. Ako sam se ikad latio "papira" (u pitanju je računar, ali papir bolje zvuči), to je bilo kada sam "bio u kanalu" (uglavnom zbog žena) i ako sam ikad napisao išta vrijedno, to je bilo tad.
U osnovi pričamo o istom motivu za pisanje kao što je tvoj, samo što je ovaj "sa druge strane ogledala". Jbg, nismo svi isti...
No, složiću se da je debilno dovoditi sebe u to stanje, da bi dobio nadahnuće.

Letva
Letva Day 1,949, 04:14

не не не, погрешно си схватио. ја сам рекао да је гомила срања то да се може писати САМО кад си сјебан. Може се писати и кад си хепи и кад си факд ап, само је начин размишљања и оно што ти изађе из пера, као што ти кажеш, са друге стране огледала. : )

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.