Ambient on/off

Join the new world

 

[МВнР] Новини по Света, но не и от у нас!

Day 1,940, 09:33 Published in Bulgaria Bulgaria by Ministry of Foreign Affairs BG


Здравейте! o/

Доста динамичен месец се очертава около света, затова ще се опитаме със Здравко да ви даваме възможно най-много информация за случващото се в Ерепублик. Дано ви хареса статията!Първо, както вече знаете от предишната статия на МВнР, Швейцария е под ПТО в момента. Страната е член на КоТ и заради сигурността на съюза, тя го напусна временно. Ситуацията веднага се взе в ръце от опитните играчи там и се сформира правителство на “бунтовниците” там. То има за цел да информира и ръководи истинските швейцарски граждани. Интересното е, че “бунтовниците” се погрижиха нищо да не бъде откраднато от националните ОРГове и затова, ги изпразниха. Другата стъпка, която беше предприета, е молбата на Швейцария към Словения, да им помогне като ги окупира за кратко време, поне докато ситуацията е под контрола на “бунтовниците”. Ето и екипа на хората борещи се за Швейцария:

CP - Lotus Black
vCP - Rican
MoFa - Trogdorthetroll100
MoHA - JHunter
MoD - Plasmakp
Resistance coordinator - Alexandre Walen

Перу, Парагвай, Чили и Бразилия работят съвместно срещу Аржентина и Уругвай. За сега нещата не са много розови, но да се надяваме, че всичко ще се промени след време. Също така Чили, Индонезия и Нова Зеландия успяха да окупират Австралия; това е добра новина за Южна Америка, защото сега ще могат да получат по-голяма подкрепа от другите си съюзници.

Мексико продължава да дава своята подкрепа на Венецуела, срещу Колумбия. Цялата идея на цялата история е да се отслаби, колкото се може повече Колумбия, защото ако се остави на мира, всички ще страдат около нея доста. Тя направи много успешен Бейби Бум и затова Мексико и Колумбия се опитват да напалят ползата от него, максимално.

Индия пусна молба към КоТ за членство в съюза, но отговора беше негативен. Това нека да не разочарова привържениците на Индия. Страната ще се опита отново да взлезе в съюза, но след време. За сега нейната основна цел ще е да се опита да освободи, максимално повечете региони от Хърватия. Заради опитите на Хърватия да се върнат на Балканите, Индия може само да се възползва и както се вижда, те оказват голяма съпротива. В момента Бейби Бум в страната не се подготвя и причината е, защото няма достатъчно опитни играчи, които да се заемат с тази дейност. Ако пък се направи, най-вероятно, почти всички, ще умрат и ще спрът да играят. Малка е популацията на Индия и за да се закрепи поне тя, правителството организира различни игри и състезания в страната. Ето ви и един пример - ТУКТУ посреща вече и най-новия си член - Словакия. За сега страната е в АКТ и ще работи за интересите на ТУ. От създаването на съюза, те го подкрепят изцяло и най-после тяхната помощ се отплаща. Те са във война с Чехия, затова сега с помоща на съюзниците си ще се опитат да се справят с тях. Дали ще стане пълноправен член на ТУ, само времето ще покаже.

Сърбия в момента изпадна в лека криза. Поради конфликта на Русия-Полша, Хърватия се възползва от момента и оказа голяма съпротива срещу сърбите. Хърватите се върнаха на Балканите, но не за дълго. Сърбия пуска закон за ЕВ Хърватия и ще се опита да ги върне обратно в Индия. Поради цялата тази ситуация, сърбите загубиха няколко битки, но това беше ясно, защото по едно време имаха около 5 въстания и 3 директни. В следващите дни Сърбия ще проведе няколко кампании срещу Хърватия и за връщане на загубените региони, в Босна и Албания.

Заради войната с Русия, Полша загуби няколко колонии из Европа. Украйна успя да се освободи, но не за дълго. Унгария веднага предприе мерки и ги обяви за ЕВ. Целта е пълна окупация над Украйна. Също така Унгария си постави за цел Руския регион - Север Кавказ(Нефт). След преговорите, стана ясно, че унгарците ще наемат региона за 25К валута на месец. За по любопитните, може да видите договора - ТУКНяма много новини от тук. В много добри отношения са с Русия и както се очакваше заеха официална позиция в подкрепа на руснаците срещу Полша. Техните основни приоритети бяха руските битки и това никак не е случайно. Виждате, че поляците доста ги тормозат напоследък в Сандинавия и затова искат да се отърват от тях, възможно най-бързо.Дипломатическия Корпус все още набира нови попълнения. Ако имате свободно време и искате да станете посланик, моля пишете тук
Списък на свободните страниИнтересни статии:

01-03.03.2013 - Национална среща в Трявна - Ден 1
01-03.03.2013 - Национална среща в Трявна - Ден 2+3Надявам се да ви е била полезна статията и да се научили нещо ново 🙂 о/

Заместник Министър на Външните Работи,
Епссия


 

Comments

TheManiacBG
TheManiacBG Day 1,940, 09:48

ОСТАВКА!!!

epssia
epssia Day 1,940, 09:50

Маниака МоФА, але але алее!

TheManiacBG
TheManiacBG Day 1,940, 09:57

Нямам амбиции за постове.. не че не улавям тролското в коментара ти 😃 В момента водим по-безгръбначна политика и от водената от Николай Младенов външна политика в РЖ!! Шефката изкара много добри мандати, но цялото правителство се осра с този!! В момента дори и аз ще бъда по-добър министър...станахме за смях на цялата игрална общност с тоя неутралитет!!

Iliya The Great
Iliya The Great Day 1,940, 09:52

Браво Епссия! 🙂

TheManiacBG Day 1,940, 09:58

Comment deleted

TheManiacBG
TheManiacBG Day 1,940, 09:59

Илия.. много лягате на ОНЕ и рано или късно ще ни го пъхнат в гъза заради вас!! И тогава аз ще ти викам "Браво"

Iliya The Great
Iliya The Great Day 1,940, 10:01

Маниачи, играта винаги е била такава 🙂 ние трием, те ни трият... това е целта на играта.. затова е военна 🙂 На мен нищо никой не ми пъха, при теб не знам как е 😉

TheManiacBG
TheManiacBG Day 1,940, 10:05

Като играта е да ни трият от време на време... защото си дадохме гъза за полската и ОНЕ щета?! Много сте отворени в коментарите и мислите всякакви отговори, но когато се наложи да действате отворено, вие обявявате "официален неутралитет"...

Iliya The Great
Iliya The Great Day 1,940, 10:10

Маниачи, нещо си се объркал... кажи на жената да ти сипе ена рикия и си пусни бтв да се успокойш малко 😉 Имам лични причини да се бия за Русия.Не ме интересуват твойте ONE, TWO, TRHEE...

Darriel
Darriel Day 1,940, 10:06

Тоз пък. Може да си биете в битките им, щом сте толкова напористи русофили.. ама на кого е нужно това? Ние не можем нашите си региони да опазим, пък иначе ще помагаме... и било грешка неутралитета.. Хаха.. грешка... То пък заставането заедно с Русия нямаше да е грешка, да станем ЕДЕНски подлоги, тъй като така щяхме да обслужваме техните интереси.

TheManiacBG
TheManiacBG Day 1,940, 10:11

По-тесногръда логика не може да има!! Поляците ако имаха желание щяха да намерят друг път за Китай! Да не говорим че цял КоТ се бие с ЕДЕН а ОНЕ си седят и ни нападат съюзниците!! Полша е агресора във война срещу нашия най-близък съюзник извън КоТ!! В интерес на България е да защити приятелската държава, а не съюзника по щета! Освен ако все още за нас е важно приятелството и уважението, а не щетата! А и Индия сега не влизат в КоТ заради сърбите поради конфликта на Индия с Тайланд и защото все още искат да оставят хърватите надалече от тях си!! Ако аз съм русофил (нещо което не съм) то ти си русофоб!!

Darriel
Darriel Day 1,940, 10:15

Руснаците ако имаха желание да са в полза на бъдещите си съюзници нямаше да правят инат и щяха да пуснат поляците. Да не говорим, че "ОНЕ" ни изнасяха битките, всеки ден КоД на поляците бяхме ние! В интерес на България е да не игнорира факта, че поляците също са ни приятели, заради групата популисти-русофили!

П.С. Да, русофоб съм. Сериозен съм. Е, бих за тях тези дни, но това беше заради интересите на отряда ни.

Iliya The Great
Iliya The Great Day 1,940, 10:17

а ти и твойто мнение сте ми през дватауя.. дори нямаш представа за какво говориш като те чета...Нямаш достатъчно информация за да ми опонираш.

TheManiacBG
TheManiacBG Day 1,940, 10:20

леле.. извинявам се подлогите много се имат за информирани.. нищо карайте така.. да мине малко време ще видим кой е информиран и на кой му през уя!

Darriel
Darriel Day 1,940, 10:27

Май не забелязваш колко си смешен. Отваряш се на играчи, които играят играта над три години и половина, видяли сме какво ли не, плюс това Iliya The Great е бил и президент (е, може би преди да купи акаунта : D), бил е и МВ, а аз съм последните два месеца съм Зам. МВ. Така че, да, предполага сме да сме информирани.

TheManiacBG
TheManiacBG Day 1,941, 01:24

Нека да съм смешен.. ; )

Iliya The Great
Iliya The Great Day 1,940, 10:02

😁))

galenaandrea
galenaandrea Day 1,940, 10:04

Знаех си, че заради сърбите Индия няма да влезе в CoT... Не че индийците има смисъл да влязат вече де...

Wildrunner
Wildrunner Day 1,940, 10:11

тоя КоТ вече е тотална гротеска

Darriel
Darriel Day 1,940, 10:15

Не виждам руското знаме около портокала ....

Wildrunner
Wildrunner Day 1,940, 10:18

Няма и да видиш

Darriel
Darriel Day 1,940, 10:20

Със здраве тогава.

Wildrunner
Wildrunner Day 1,940, 11:13

Форевър алоун

Darriel
Darriel Day 1,940, 11:19

Форевър алоун форевър!

Pelgarian
Pelgarian Day 1,940, 11:21

Форевър алоун за Русия и wildrunner.

Spiritis IV
Spiritis IV Day 1,940, 13:35

Репорт за Спам на Wildrunner! 😃

Feodoroff
Feodoroff Day 1,940, 10:21

Браво!

SALOPARD
SALOPARD Day 1,940, 10:36

Пак много вожд, малко индианец...ама нейсе, българска работа...
А, относно сравнението с външната политика в РЖ, нямам думи...каква да е външната политика...КПСС- БКП..и този филм сме го гледали...някои, де, вие младите му мислете, защото само с у-у-у-у и долу не става, трябва и акъл...

TheManiacBG
TheManiacBG Day 1,940, 10:46

Ами и тука каква да ни е политиката..като начело на политиката ни са подлоги пу..ки няма как да е друга.. виждаме го тоя акъл.. с този акъл България в РЖ е държава със затихващи функции от много акъл..а а тука заради страхливци и подлоги от една от най-уважаваните страни се превърнахме в слуга на сърби поляци и унгарци... но какво знам аз..

SALOPARD
SALOPARD Day 1,940, 11:43

В Рж България е със затихващи функции, докато партийните интереси са по-важни от националните...над 1.5 милиона емигранти, но от тях над 500 000 са с ръководни функциии, на различни нива ...предимно фирмени, в различни страни по света, та някой трябва да прогледне най-накрая....докато КПСС-БКП дърпат конците в България, ще е така....

bakalin
bakalin Day 1,940, 11:04

Питах в Парламентарният чат, питам и тук:
.
Ние ДЕЙСТВАШ Посланник в Русия ИМАМЕ ЛИ????
.
И ако това се явява мултарата Зомби беар - ебаси и смеха.
Той тоя на два петъка служба, дори и ВЕСТНИК няма.
КАТО КАК И С КАКВО ЩЕ ЗАЩИТИ БЪЛГАРСКИТЕ Интереси в Русия??

Have No Fear The End Is Near
Have No Fear The End Is Near Day 1,940, 11:54

Ако не се лъжа Грейва е там. А той вчера пусна статия в Русия

The Graverobber
The Graverobber Day 1,940, 12:04

аз съм в Индия, ма статии за Индия нещо не съм пускал : ))

Pelgarian
Pelgarian Day 1,940, 11:23

TheManiacBG ако си "човек" досега да си си взел прословутото руско гражданство и да си се махнал от България. Не се спряхте да ревете като дечица.

The Graverobber
The Graverobber Day 1,940, 12:05

що пък трябва да се маха ? руснаците са ни съюзник още от самото начало на играта, не е грешно да ги защитаваме

Pelgarian
Pelgarian Day 1,940, 13:28

И в кой съюз са еБългария и еРусия?🙂 Тел ме мор смартас!😃

TheManiacBG Day 1,940, 12:12

Comment deleted

Pelgarian
Pelgarian Day 1,940, 13:27

За разлика от теб гледам само единствено българските интереси, а не цапам наред само за да се докажа колко съм руснак. Смешен си да ме изкарваш с някакви симпатии към полша или която и да е друга едържава. 🙂

TheManiacBG
TheManiacBG Day 1,940, 13:49

Ако интереса на България е да бъде слуга на ОНЕ без истински приятели.. добре се справяш! Давай в същия дух!

Pelgarian
Pelgarian Day 1,940, 13:57

Аха! Чакай и аз да пробвам тогава:
Ако твоя интерес е да бъдеш руски поданик, да обиждаш останалите българи като "подлоги" и прочее епитети за това че искат да си гледат българския интерес не за сметка на великата ви Русия значи добре се справяш! Давай в същия дух!
Така добре ли е? Ако искаш мога и още да добавя.

TheManiacBG
TheManiacBG Day 1,941, 01:21

Кое е българския интерес, бе? Да не заставаме до най-близките си приятели, когато ги нападна наш предполагаем съюзник от друг съюз, заради някаква си негова цел? Това ли ти е българския интерес? Български интерес ли е да избираме приятелството пред щетата? Ако това за теб е българския интерес, значи да ти казвам, че си подлога не е обида, защото това би било истина, а не обида!!

Pelgarian
Pelgarian Day 1,941, 05:31

Какъв съюзник ти е Полша бе маймуно? Какъв съюзник ти е Русия бе маймуно? Колко атаки имаше едновременно към Българските територии, че си тръгнал да защитаваш руснаци? За каква щета ми говориш въобще и какъв ти е тоя комплекс дето ти е създала? Я вземи се освидетелствай момченце! Ходиш да хортуваш за чуждите интереси докато България и целия КоТ биват размазвани по всички фронтове за някаква Русия... за какво ми говориш и кой си ти да ме наричаш подлога? Толкова сте ми смешни и безмозъчни, че няма и на къде повече от това...😃

TheManiacBG Day 1,940, 13:48

Comment deleted

TheManiacBG
TheManiacBG Day 1,941, 10:17

Не играеш тая игра от вчера!! Би трябвало да си наясно, че нещата се обръщат.. в един момент ти мачкаш, в друг теб те мачкат! Затова и по-важното е да гледаш да си до истинските си приятели, а не да ги предаваш в първата по-деликатна ситуация! Ти си смешния!

SveXteZ
SveXteZ Day 1,940, 11:29

Браво за статията, продължавайте все така !

Have No Fear The End Is Near
Have No Fear The End Is Near Day 1,940, 11:55

Само една забележка . Пиши имената на съюзите и държавите правилно, а не като КОТ , 2 , ТУ и тем подобни. Все пак е официална статия от официален вестник. В твоя си ги пиши както искаш. Иначе добра работа с изключение на лекия фал който гледам сте оправили ;Д

humbled
humbled Day 1,940, 18:31

КнД и СеН, ем ай корект?

TIE-Fighter
TIE-Fighter Day 1,940, 13:11

Много неграмотно написана статия. Не говоря за съдържанието, а за формата. Моля оправете малко стила - все пак е официален държавен вестник, който ще се чете и след години.....

Spiritis IV
Spiritis IV Day 1,940, 13:55

Защо няма никаква информация относно САЩ?

Sturmmann Batbaianov
Sturmmann Batbaianov Day 1,940, 14:45

ТУ е тука, а СУ къде е?:Д

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.