Ambient on/off

Join the new world

 

Правителството в Нова Зеландия за месец март

Day 1,935, 04:46 Published in Bulgaria Bulgaria by Armaga


Здравейте българи. Честит празник дами! Пожелавам ви всичко най- хубаво!


Както може би не знаете, от три седмици насам не съм посланик на Нова Зеландия, защото реших доброволно да се откажа от дейността си. Това обаче не означава, че няма да продължа да ви информирам за страната на кивитата.

В статията съм представил правителството в Нова Зеландия за месец март. По- надолу ще разберете и какви други неща съм включил в публикацията.


Кабинет

Президент:
Trtemrte

Вицепрезиденти:
Mister Terminator
Koska de STRAH

Министерство на външните работи:
Tabithi
Mister Terminator
Fanktastic

Министерство на отбраната:
Morsik KSC
StylerPFC
kawala023
Djeza

Министерство на информацията:
Helen Moon

Министерство на финансите:
Koska de STRAH


Цели на правителството

Една от основните цели, които си е поставил Trtemrte е да се запазят териториите на Нова Зеландия и да се поддържат максимално добри взаимоотношения със съюзниците. За целта, опитни играчи, които са били дълго време в политиката, ще бъдат част от кабинета, най- малкото защото имат огромен принос за страната си и знаят как да я поведат към успехи.
Затова другата основна цел на президента е да направи така, че да продължи "традициите" оставени от предишните управляващи, да поддържа максимално силни връзки с тях, за да може да успее.


Друго за президента

Президентът е сърбин и е започнал играта си в еСърбия. Той обаче е израснал в еНова Зеландия и именно най- много приятели има от страната на кивитата.
Той е изявил желание да бъде президент за месец март 2013 година. Партиите, които са го издигнали са: Ujedinjenje ili Smrt, Love and Peace и New Zealand Green Party.


Ето накратко за разпределението на местата в парламента

1) Love and Peace - 16 конгресмени
2) Ujedinjenje ili Smrt - 12 конгресмени
3) New Zealand Green Party - 3 конгресмени
4) Peace'n'Prosperity Party - 2 конгресмени
5) Te Pori - 1 конгресмен


Няма да си спестя, да спомена и за демографското положение в Нова Зеландия.

Това са таблиците относно демографското положение на Нова Зеландия. Структурата на населението е такова, че то е типично застаряващо. Броят на гражданите в първите две дивизии е съвсем малко по- голям в този от по- големите дивизии. Няма почти някаква промяна в броя на гражданите. За броя на бойците няма промяна, тоест активността е същата. Може би ви е направило впечатление, че в дивизия три има сериозен спад на активността, но ако се направи справка с минали дни, то това не е достатъчно показателно. За щетата, тя е по- голяма през ден 1934, но като се има в предвид, че около 100 граждани на Нова Зеландия вдигат редовно силата си, то разликата може спокойно да се пренебрегне и да се каже, че в действителност няма никаква разлика(в процентно съотношение спрямо другите държави) на щетата.


Следете пресата в Нова Зеландия.

Можете да се абонирате за следните вестници:

MoD New Zealand News - вестникът от който новозеландците получават заповедите си.

NZ Public Information - това е информативният вестник на Нова Зеландия. Например, се опита да проведе и конкурсът за емис Нова Зеландия, но се провали. Иначе се публикуват предимно статии свързани с моментното военно(с кои са във война, кои битки и т.н.) и политическо положение(описание на закони, кои са конгресмени и т.н.) на Нова Зеландия.

NeRealno - вестникът на президента. Оттук е възможно да бъдат публикувани президентските статии през месец март.

Love and Peace News - вестникът на Mister Terminator. Макар и рядко, се публикуват интересни публикации. Сега, например, населението на Нова Зеландия се вълнува от реконстукцията на армията, която със свои средства и съдружници Mister Terminator се опитва да направи. От името на партията, макар и рядко се публикуват изявления.

Wind Blown - вестникът на Tabithi. Това е най- активният вестник на Нова Зеландия през последните месеци. В него се публикуват основно забавни статии с много на брой смешни снимки. Голяма част от статиите, обаче, не касаят играта. Наскоро Tabithi или както е по- известна Ronell(в IRC можете да я намерите - в канал #nzarmy), навърши четвъртата си година в еRepublik(Tabithi е новият ѝ профил, защото предишният ѝ, доколкото знам е баннат завинаги).

.,.,.,.,.,.,., - това е вестникът на Morsic KSC(той е бил 9-кратен президент и доколкото знам е от Словакия и там е изкарал своите мандати). Тъй като наскоро е публикувал забавна статия, е възможно в бъдеще да публикува нови такива статии.


Това е статията, която мога да ви предложа за Нова Зеландия.
Благодаря ви за вниманието!
Armaga
 

Comments

Akaga
Akaga Day 1,935, 04:58

Прекрасно : )

NO CARRIER
NO CARRIER Day 1,935, 08:50

o7

MitkoRadev
MitkoRadev Day 1,935, 08:57

Статията е добра : )

Garabeda
Garabeda Day 1,935, 11:13

Много добра статия! Вот

bancho22
bancho22 Day 1,935, 12:36

Браво наистина, ама защо реши да напуснеш ДК при положение, че продължаваш да се интересуваш от ситуацията там и да пишеш статии за нея? (:

Armaga
Armaga Day 1,935, 13:10

Нова Зеландия ми остана в душата. Не мога да отрежа хората ей така.Просто в ДК нещо ме спираше да влагам сърцето си в статиите.

LitoII
LitoII Day 1,936, 02:14

Супер статия! Браво : ))

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.