Ambient on/off

Join the new world

 

"Официален неутралитет"

Day 1,935, 01:30 Published in Bulgaria Bulgaria by TheManiacBG
http://www.erepublik.com/en/main/law/Hungary/124400 😃

Шефката готви още една статия за официалния ви неутралитет!!!

Българи всички бой във Варна, че стената е само 60% за нас!! Имаме още цели 40% да правим до ЗАВЕТНАТА ЦЕЛ!! НА НОЖ!!!!
 

Comments

deepz00ne
deepz00ne Day 1,935, 02:10

един път като се наведе човек ,втория път вече е по лесно и не боли чак толкова

TheManiacBG Day 1,935, 02:14

Comment deleted

Gilmelon
Gilmelon Day 1,935, 09:25

Ха, така като гледам в момента, направо си я печелим битката варненска... За малко... 🙂

qmsq
qmsq Day 1,936, 23:07

на 140% я взехме...

Kpakpa
Kpakpa Day 1,935, 20:57

Май трябва да сложиш сега и една статия Russia>Bulgaria.

TheManiacBG
TheManiacBG Day 1,936, 13:03

шшшт.. не пиши.. губиш време в което можеш да целуваш полски задници...беги

Kpakpa
Kpakpa Day 1,936, 13:07

Ти така ли печелиш време? От училището предполагам пак по същия начин пестиш? Като си измиеш устата и душата - седни и ми обясни какво те надуп... аа, "наведе" на мисълта, че съм за поляците. Ще ми е интересно да надникна във виртуална кратуна.

TheManiacBG
TheManiacBG Day 1,936, 13:17

Ами ти понеже си толкова еродиран и академичен.. не виждаш по-далече от носа си!!! Този неутралитет е де факто позиция срещу Русия, защото неутралитет означава, че битките между Полша и Русия няма да се слагат, като CoD и няма да бъдат в военните инструкции, а доста голяма част от МЮ-тата нагласят битката според CoD и почти всички двукликъри, ако бият, бият в битката, която е сложена за CoD или е посочена във военния вестник с инструкциите! Още факти?
Полша поиска коридор. Руснаците отказаха, което е тяхно право! Поляците нападнаха нашия най-близък съюзник и те като агресор би следвало да поемат вината за войната, а ние би трябвало да подкрепим Русия, тъй като не Полша, не сърбия бяха до нас, когато бяхме останали сами след като напуснахме ЕДЕН! Руснаците бяха до нас и не бяха задължение да го правят и си заложиха задника заради нас! Само на нас дават региони под наем и те са причината в момента столицата да ни е в Азия! Беше време, в което за българската игрална общност щетата, колониите и бонусите, не бяха по-важни от уважението и приятелството на истинските ни съюзници в тази игра.. тъжна работа!! Без да го осъзнаваш ти си за Полша и им целуваш задниците и на всички им стана ясно, че за момента CoT не е нищо повече от марионетка на ONE/TWO/THREE/FOUR/FIVE!!

Kpakpa
Kpakpa Day 1,937, 00:22

С част от нещата, които каза, съм съгласен. Освен с тази част, че трябва да сме марионетки на Русия. Да приемаме всяко тяхно движение като навити на пружини роботи - без собствено мнение, собствена позиция и собствена воля. Защото има разлика в отношението на чилийците и на руснаците към нас. И едните наистина са ни "безрезервни" приятели.
И понеже съм много "академичен" - ще те помоля, преди да си се разпял окончателно (SIX-SEVEN-EIGHT), да видиш в речника разликата между "ерозия" и "ерудиция". Случайно ми се наби в очите, че не ги различаваш ясно.

TheManiacBG Day 1,937, 00:30

Comment deleted

TheManiacBG
TheManiacBG Day 1,937, 00:32

Руснаците никакво движение не са направили! Поляците ги нападнаха, а руснаците просто отказаха коридор, което си е тяхно право! Помниш ли, когато ние отказахме коридор на САЩ, за да стигне до сърбия, докато бяхме в ЕДЕН? Тогава нито САЩ ни нападна, нито ЕДЕН ни разкритикува, защото си е наше право да решаваме на кой да даваме коридор и на кой не и дали изобщо да даваме коридор на някой!!
Приемам забележката за грешката.. на всеки се случва! ; )

Krum III
Krum III Day 1,936, 13:57

Избърши си слюнката от монитора.

TheManiacBG
TheManiacBG Day 1,936, 14:32

Няма : D

Krum III
Krum III Day 1,936, 14:34

Ко щеш, твой си е. :😁

TheManiacBG
TheManiacBG Day 1,936, 15:50

Потресен съм...в случая си прав... браво : D : D

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.