Ambient on/off

Join the new world

 

Мирна промяна

Day 1,919, 18:07 Published in Bulgaria Bulgaria by BladeGT

~Статията няма нищо общо с играта но касае пряко вашето бъдеще в реалния живот~


Здравейте, липсвам ли ви? 🙂
За жалост или не и тази статия няма да е във вида, който сте свикнали да виждате от мен. Няма да ви рисувам нищо или да усмивам моите любими турци. 🙂 Става въпрос за нещо наистина много важно и Ви моля да отделите малко внимание на материала, който ви давам.
Всички сме свидетели на последните събития, случващи се в нашата мила родина. Време беше да покажем недоволството си и да предприемем някакви мерки за подобряване на бъдещето ни, както и това на нашите деца.
Видяхме как от един протест срещу високата цена на тока, организиран само и единственно през facebook е възможно да се свали цяло правителство. Хората по улиците бяха адски много, сега в неделя 24.02 ще са 2 пъти повече и много се радвам че се случва това, защото това е единственното решение.
Но от тук на къде? За кво ще са протестите от тук нататък? Свалихме правителството, но на негово място ще дойдат ония старите, които вече са срали в паниците ни. Ще сваляме имунитета на депутатите и ще ги съдим? Добра идея, ама надали.. Ще променяме системата ? ДА !!! Ето как -

http://peaceful-change.com/bg.html

Най-доброто решение което можем да вземем е това! И към това трябва да бъдат насочени бъдещите протести и да се борим това да се случи час по-скоро! Хубавото е че това вече е изпробвано и работи! Вдигнало е на крака една 100% банкрутирала държава и в момента е една от най-богатите във света според броя население.

Вижте сайта, прочетете всичко и ако мислите че това трябва да бъде бъдещето на България го разпространявайте между близки и познати и го публикувайте по сайтовете които посещавате.
Нека това единственно решение се види от всички българи!
Вотвайте статията задължително..

 

Comments

Nelyy A. Zvvezdeva
Nelyy A. Zvvezdeva Day 1,919, 18:43

D4 FIGHT FOR BULGARIA
http://www.erepublik.com/mk/military/battlefield/38698
LAST MINUTES
Fill the form http://109.160.16.229/supply

Jaurys
Jaurys Day 1,919, 18:47

Интересно! 🙂

Alex Zvezdev
Alex Zvezdev Day 1,919, 21:28

BladeGT wrote 3 hours ago
Мирна промяна

http://www.erepublik.com/bg/article/-1-2216160/1/20

~CHAIN SHOUT~

rogue123
rogue123 Day 1,919, 21:44

хахахаха

Hot_shot
Hot_shot Day 1,919, 22:32

Това е пълна глупост

qmsq
qmsq Day 1,919, 22:40

Хмм има и попадения но трябва да има много сериозен ценз за гласоподаватели в нашия случай. А и не може всеки да се меси в неща като икономика(всеки ще гласува за 5% данъци и удвояване на пенсиите което е невъзможно). Също така Исландия се управлява относително нормално http://tinyurl.com/aa7gmpy

mckmck2
mckmck2 Day 1,920, 23:37

stupka edno granichi s absoliutno bezhaberie
ako se promeni na "nezaplashtane na nerazumni smetki" moje i da se suglasq, neka suda da se napulni s 1mil iska, samo zaradi socialniqt eksperimet, da vidim kak shte se spravi suda s postavenata zadacha, si zaslujava da se provede eksperimenta 🙂

Kradlivi Bulgari
Kradlivi Bulgari Day 1,920, 02:57

Айде още една статия ... ПЪТЕВОДИТЕЛИ НА НАРОДА СТЕ ВИЕ А ВИ НЯМА ПО УЛИЦИТЕ 🙂

Satir2345
Satir2345 Day 1,920, 03:51

костов, надявам се второто име от ника няма нищо общо с иван костов а е просто случайност xD

Kradlivi Bulgari
Kradlivi Bulgari Day 1,920, 04:02

ся ще ме изкараш мен ли виновен за състоянието на държавата ахах

Simonymous
Simonymous Day 1,921, 02:18

Ти продаде Балкана уеееееееееееееее, сиган такив!

Georgelakeland
Georgelakeland Day 1,920, 04:15

voted but cant read.

deepz00ne
deepz00ne Day 1,920, 05:46

интересно но практически много трудно изпълнимо в милата ни татковина
исландците са го направили ама те са исландци а ние сме....българи...
подкрепям идеята напълно но пак казвам едва ли ще се случи у нас в близките 20год

TriMastiki
TriMastiki Day 1,921, 12:03

Който не плаща данъци извън тези върху класическа заплата не е наясно какво става в данъчните служби. Всички реални физически лица плащащи данъци имат начислени огрооомни (уж) неплатени суми плюс лихви върху тях за "неправилно отчетени от данъчните служби" постъпления. Периодът обхвъща до десетина години назад. Трикът е, че ако се обадите, ще ви мотаят като луди, но все пак нещата се пооправят. Но който не се обади, дупе да му е яко. Там е ключът от бараката, защото на никого не пращат редовни съобщения. Може да си видите актуалното дередже само с електронен подпис. Или с посещение в своя офис на НАП. Но си изпийте валидола предварително. В сравнение с този ужас сметките за ток са пари за семки 🙂

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.