Ambient on/off

Join the new world

 

ВиЦоТеКа

Day 1,917, 14:07 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) by alexander95

ЗА ПОЧЕТОК МАЛКУ ДА СЕ НАСМЕЕМЕ 😁


1.
Доаѓаат гости кај Влав и гледат цел облечен во црно.
- Зошто бе ти така у црно?
- Абе вчера татко ми умре...
- Како бе кога сабајле го видовме стоеше на портата?
- А не, ние така го потпревме за да прими пензија.

2.
Понуда за брак преку СМС
Дечкопто и испраќа на девојка си СМС:
- Го молам корисникот да се омажи за мене.
Добива одговор:
- Почитуван кориснику, на Вашата сметка нема доволно кредит за користење на оваа опција!

3.
Седат 2 муви во кафана и јадат говна.
Зашто не пробаш и од лукот, прашува едната?
Несакам да ми смрди устата!!!

4.
- Зошто сте толку загрижени, соседу? - го запрашал келнерот својот редовен гостин.
- И ти би бил ако твојот син и направи дете на куќната помошничка!
- Не се сомневам, но колку што знам, вашиот син има само 5 години...
- Да, но знаеше со игла да ми ги издупи сите кондоми што ги нашол дома!

5.
Плавуша му кажува на сопругот дека сака да посвои тримесечно бебе од Англија. Сопругот ја прашува:
- Што ќе правиш со него ??
- Па кога ќе почне да зборува, од него ќе учам англиски.

6.
Мајката ја советува ќерката:
- И добро запамети, со својот иден сопруг не смееш да бидеш интимна пред бракот, разбра!?
- Да, само не ми е јасно зошто само со него?

Поздрав до сите 😁

 

Comments

Dragi Gelov
Dragi Gelov Day 1,917, 14:29

prv

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.