Ambient on/off

Join the new world

 

[УеС] Наградна игра, савет УеС, предлози и ПП избори

Day 1,913, 06:19 Published in Serbia Serbia by Simonovic94


1. Наградна игра за чланове Уједињене еСрбије

Странка Уједињена еСрбија организује наградну игру у којој ће победник, месец дана од проглашења, добијати по 10 к7 тенкова и 1000 велнеса дневно! Право на учешће имају сви чланови Уједињене еСрбије који буду гласали за чланак, у коментару написали број гласа и путем објава (шаута) поделили ову вест са другима.

Сваки учесник добиће редни број једнак броју гласа за чланак, а победник ће се извући избором насумичног броја од додељених.

Следећи линк одвешће нас до странице наше странке, где можете постати наш члан: http://www.erepublik.com/en/party/ujedinjena-esrbija-2479/1


Срећно и надамо се да ће одзив бити велик!2. Представљање савета Уједињене еСрбије

Управно тело наше странке је, према статуту Уједињене еСрбије, савет, који одлуке доноси путем гласања. У њему су сви једнаки, и свачији глас једнако вреди. Следећи играчи тренутно се налазе у његовом саставу:

takimanija
csaba
Capone91
Omegalord
ivanhoe31
Chappy_88
Nikola Jankovic 89
Simonovic94
pakija
djolenc
sever_vetrovnik
momars
leop
zigazaga
purebg
Vojvoda Prijezda


Уједињена еСрбија има развијен програм омладине, где нуди могућност новим играчима да се опробају у политичким водама, виде како једна озбиљна странка функционише, али се на крају и забаве, јер је ово ипак игра, а наш је циљ да је играмо тако да нам буде занимљива. Ако сте заинтересовани за нешто више, слободно нам се јавите, јер ћемо сваком пружити прилику и са сваким радити на обострано задовољство.3. Предлози грађана

Недавно обновљена акција у којој грађани без политичке моћи дају предлоге како би еСрбија могла да се унапреди, уродила је плодом. Преносимо вам предлог играча AndrijaSrbija:

- Mој предлог је симултани напад Србије, Македоније и Русије на Иран. Македонија већ има отворени рат са Ираном, док их је Русија прогласила за Природног непријатеља. Србија има границу са њима преко линије Источна провинција-Хормозган и уз то слободан НЕ закон. Идеја је да се територије Ирана поделе између ове три земље, а посебно Србије и Македоније које би тако гомилале своје трупе према граници са Кином (и касније, евентуално Хрватском). Русија би узела регије богате шалитром и тако добила осми ресурс, а четврти за производњу оружија.
Уз то, руски напад би пре свега помогао Македонцима, који имају отворен рат са Грцима, а требало би да ускоро затворе рат са Турском. Србија не би требало да има већих проблема, јер би у питању био троструки напад, тако да не би било великог отпора са иранске стране. Након заузимања Ирана војске Србије и Македоније би се стационирале уз Пакистанску границу. Пакистан је велики пријатељ Србије и мислим да нам не би правили проблем око заузимања њихових регија на кракто време.
Прво би Македонија напала регију Балокистан и након њеног освајања моментално ставила НЕ закон на Кину (под претпоставком да је мирна ситуација на релацији МКД-Грчка). Македонија не би била усамљена у овом походу, пошто би Русија, сада као чланица ЦОТ-а, напала Кину са севера.
Са друге стране, исток Кине је препун могућих опасности по Кину, а неки од потенцијалних напада могле би да спроведу: Индонезија, САД и Бразил. Да се вратимо на Македонију. Ако би она заузела било коју пакистанску регију под контролом Кине изашла би на границу са Хрватском. План је да Македонија пусти регије Балокистан и Синд Пакистану, које би муњевитом акцијом заузела Србија и касније ставила НЕ на Хрватску. Србија би одвукла Хрватску са "кинеског ратишта" и тако оставила Кину саму против Македоније, Русије, Индонезије, а могуће САД-а и Бразила. Србија би обрисала (или не) Хрватску сходно интересима наше земље у том тренутку. Цела ова замисао има идеју рушења последњег упоришта ЕДЕН-а, Азије, примарно Кине. Потребо је много координисања и памети да би оваква акција успела,али ја мислим да је вредно покушаја. о7

И ми мислимо да је ово вредно покушаја, па смо зато објавили Андријину идеју. Право да утичу на државне одлуке имају сви играчи, а не само узак круг тренутних моћника, па смо зато отворили врата свима заинтересованима. Верујемо да садејство државе и играча, као и већа контрола истих над влашћу, може донети добро нашој заједници, па позивамо сваког ко има икакав предлог како Србија треба да функционише, да то и учини путем следеће анкете, а за добре предлоге ми ћемо се и сами заложити и представити их јавности.

Анкета за давање предлога: http://tinyurl.com/cmnkxvf4. Избор за председника партије

Савет Уједињене еСрбије је одлучио да своје поверење да играчу LorD.Omega
па Вас позивамо да сутра гласате за њега.
Омега је добар политичар и вредан радник са доста нових идеја.
Овим се још једном доказује да УеС није странка затвореног типа и да се окрећу једни исти људи већ да свако ко се докаже и напорно се труди може да напредује.Савет Уједињене еСрбије 

Comments

Simonovic94
Simonovic94 Day 1,913, 06:20

За узвик:
[УеС] Наградна игра, савет УеС, предлози и ПП избори
http://www.erepublik.com/sr/article/-1-2212358/1/20

Capone91
Capone91 Day 1,913, 06:23

Ako ne budem JA pobednik, desice se neko gepekovanje : P

BangIades
BangIades Day 1,913, 06:21

Zamalo prvi!

pakija
pakija Day 1,913, 06:22

ima me u upravnom oboru ima vote

AndrijaSrbija
AndrijaSrbija Day 1,913, 06:44

o7

Sever Vetrovnik
Sever Vetrovnik Day 1,913, 06:51

Уједињена еСрбија, права странка за нове снаге.

о7

Dupko
Dupko Day 1,913, 06:52

Dupko voli strnku zato pati jer on srecu nema a nagrada se sprema, Nije mala nagrada a on beba samo i jos ni da guce a tenkovi i hleb put svoj traze pa ga zaobilaze Sta da radi da ga vide da mu bace dosta hleba a tenkice ako treba gugugu

Strahinjic Banovan
Strahinjic Banovan Day 1,913, 06:52

Постављањем Омеге за председника, чини ми се да шаљете поруку СПЛ и Заједно да ни овог месеца неће бити разговора о обнови сарадње. Да ли сам у праву?

purebg
purebg Day 1,914, 01:47

A замисли тек да сам се ја кандидовао :РР

Dupko
Dupko Day 1,913, 06:55

Nisam mogao da procitam dok mi seka nije rekla zato glas svoj dajem v13 gugu

zigazaga Day 1,913, 06:55

Comment deleted

Sever Vetrovnik
Sever Vetrovnik Day 1,913, 06:56

Ниси у праву, Страхињићу, постављањем Омеге за председника немамо намеру да пошаљемо никакву поруку.

PRC PRC PRC
PRC PRC PRC Day 1,913, 17:16

hahahaha

zigazaga
zigazaga Day 1,913, 06:56

lol, odredjeno je da Omega ide za pp jso pre vise od mesec dana.
Guranjem u prvi plan mrzitelja UeS-a i onih koji pokusavaju da budu duhoviti na racun tudjeg fizickog izgleda, bez da su nam se predstavili svojim, i nikakvim ogradjivanjem od one sramote, msm da su Zajedno i SPL pokazali da stoje iza svojih reci... :😁

Capone91
Capone91 Day 1,913, 07:36

Odredjeno dok je jos uvek imao kaput xD

Strahinjic Banovan
Strahinjic Banovan Day 1,913, 09:40

Од када је склопљена коалиција, УеС није контролисао своје чланове "мрзитеље" СПЛ. Иако сам, као председник СПЛ, послао предлог о коалиционом споразуму којим би се забранила међустраначка препуцавања између странака у коалицији, УеС је исти одбио без обавештења због чега.

Сада, било би претерано очекивати од СПЛ да се јавно извињава због личног става појединаца, с обзиром да се УеС никада није ограђивао од тешких речи упућених ка СПЛ.

Постоји опција да се односи једноставно рестартују и покрену буквално са нулте тачке, или да сујете поново превладају и да на даље прекинемо сву званичну комуникацију и дефинитивно искључимо могућност обнављања сарадње.

Као будући председник СПЛ, напомињем да ће ова странка бити спремна на разговоре са УеС уколико УеС буде сматрао да је први начин бољи за решавање нерешених проблема.

VeikaHUE
VeikaHUE Day 1,913, 16:41

Upravo to je greska u koracima, ako treba koalicija da se odrzava na sporazumu o ne prepucavanju onda to u samom startu nije zdrava koalicija, a te price o sujeti su vise dosadile i adminima, to sto mene neko zajebe i ja posle necu sa njim da idem ponovo nije sujeta...jednom me zajebi sram te bilo, drugi put me zajebi sram me bilo.

PRC PRC PRC
PRC PRC PRC Day 1,913, 17:17

Mustafa je lepsi od Balije bega xD

PRC PRC PRC
PRC PRC PRC Day 1,913, 17:18

Mustafa, opet se otvoreno dajes na izvolte kao prava kamenjarka ❤

naturaIMystic
naturaIMystic Day 1,914, 01:38

haahahaha.. od kada ima ovoga 😃


komentari na komentar 😃

Strahinjic Banovan
Strahinjic Banovan Day 1,914, 04:08

Ти си као кандидат НСС за председника Србије молио људе да гласају за УеС, боље ћути. И поново вређаш, докле? Дођи на неки скуп, ево сутра СЈеБ организује, ту је твоја екипица. Смеш ли доћи девојчице?

PRC PRC PRC
PRC PRC PRC Day 1,914, 06:19

Мустафа, наравно, све за помирење странака и добробит Србије. Ти се не можеш увредити јер намаш образ. : )
Па на прошлом скупу си се усрао кад су ти рекли да стижем...
Како кажеш, ми смо брдско-планинске сељачине, протерао си нас из Биограда xD

Strahinjic Banovan
Strahinjic Banovan Day 1,914, 06:34

Цурица која не сме да дође ни на један скуп прича неком о уплашености, стварно смешно.
Пошто је ионако мушко друштво претежно на скуповима, таман би нам требала једна цурица као што си ти да мало смањи разлику :😁
Тако да батали демагогију и дођи на скуп, па да видимо ту твоју храброст :😁

А док не скупиш лоптице за тако нешто, иди моли људе да гласају за УеС. Кандидовао си се за председника мимо воље својих другова, попушио огромну бананицу (као и увек) и онда почео да плачеш и кукаш и молиш људе да гласају за УеС, чак си и чланак написао, па га обрисао од срамоте.

Од данас те заиста игноришем у потпуности, од овог коментара јер немам више жеље да се расправљам са ликовима као што си ти. Нити сам те поменуо, нити је текст о теби, али ти си се нашао прозваним да и даље вређаш и провоцираш. Очигледно је да имаш неки комплекс од мене, тако да се носи сам са тим проблемом, ја не могу да ти помогнем.

ПС
Без обзира на то што ћу те потпуно игнорисати убудуће, и даље те чекам да ми на скупу поновиш све што си ми писао овде, не брини за то колико ћу бити уплашен док те будем чекао ;😉)

PRC PRC PRC
PRC PRC PRC Day 1,914, 06:51

Мустафа, ја сам био на скуповима, али само одабрано друштво.
Не желим да будем у друштву са наркоманом попут тебе. Верујем да би за 1 грам дроге свашта урадио, а чујем нестајали су телефони и капути на скуповима...
Не за УеС него за Пријезду, јер је добар и паметан момак.
Молиш за сарадњу овде по коментарима и радиш као оне девојке испред Еконоског факултета xD

Бачи ту дрогу, ђаволи је попили xDDDDDDDD

Strahinjic Banovan
Strahinjic Banovan Day 1,914, 07:29

Јбг, цурица се уплашила да не попије преко рибице од наркомана. Ништа ново...

:😁

PRC PRC PRC
PRC PRC PRC Day 1,914, 07:44

Ко се још боји турака, Мустафа? xD

Strahinjic Banovan
Strahinjic Banovan Day 1,914, 07:51

Не знам, ја их се свакако не плашим. Ти ми реци цурице, видим да си плашљива :😁

PRC PRC PRC
PRC PRC PRC Day 1,914, 07:54

Ај врати коњу главу па правац Драјзерова. Озбиљно си заглибио...

Strahinjic Banovan
Strahinjic Banovan Day 1,914, 08:10

Хоћу, чим ти вратиш свињи главу и посетиш Палмотићеву :😁

PRC PRC PRC
PRC PRC PRC Day 1,914, 08:15

Опет ће те истерати из СПЛ, па ћеш молити да се вратиш xD
Ови из геј заједно су те баш унередили...пробушени патриЈота xD

Strahinjic Banovan
Strahinjic Banovan Day 1,914, 13:22

Иди пиши чланак да се гласа за УеС :😁

PRC PRC PRC
PRC PRC PRC Day 1,914, 13:26

Дајем 0.25 да не прдиш Мустафа xD

Strahinjic Banovan
Strahinjic Banovan Day 1,915, 02:15

Ма не лажи цурице, волиш ти кад ти мушкарчина прдне у уста :😁

djoks666
djoks666 Day 1,913, 07:10

17

danijelkg
danijelkg Day 1,913, 07:15

o7

Rastko1991
Rastko1991 Day 1,913, 07:17

Rastko1991
Rastko1991 Day 1,913, 07:18

19

momars
momars Day 1,913, 07:18

o7

leop
leop Day 1,913, 07:22

Уједињена еСрбија, права странка за нове снаге.

о7

sastelaki10
sastelaki10 Day 1,913, 07:26

V21 + S odavno ali sad je 1834 + shout

memi.buraz
memi.buraz Day 1,913, 07:51

v27 sub je bio davno Shout

VeikaHUE
VeikaHUE Day 1,913, 08:09

sa omegom na celu sacuvacemo svoje kapute jer on zna kako \o/

TrigerSRB
TrigerSRB Day 1,913, 08:26

30/1834

o7

Zemlja Cuda
Zemlja Cuda Day 1,913, 08:51

v 33
shout

Z4rkO
Z4rkO Day 1,913, 09:02

v34 sub stari

bogyns
bogyns Day 1,913, 09:19

v36

Jinky Jonston
Jinky Jonston Day 1,913, 09:41

Мој глас је 37...

Peca011
Peca011 Day 1,913, 09:43

Glas 38 😉

Strahinja Strasni
Strahinja Strasni Day 1,913, 09:46

39

LorD.Omega
LorD.Omega Day 1,913, 10:07

Доследни до краја, нашим ставовима и идејама, са жељом за сансом, да урадимо несто боље за нашу земљу, сложно и заједно улазимо у нови круг, нови месец. Будите спремни, спремамо изненађења.. 😉

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.