Ambient on/off

Join the new world

 

[Посланик]еАвстралия кабинет,моментното и състояние.

Day 1,909, 09:29 Published in Bulgaria Singapore by Bulgarian Diplomatic Corps


Здравейте,

Аз съм новият посланик в еАвстралия. Пиша втората си статия, след вече написаната [Посланик]еГермания,кабинет,моментното и състояние - да, освен в еАвстралия съм и посланик в еГермания. Смятам да не прибързвам с направата на собствен вестник, затова пиша от правителствения. Искам да ви запозная с кабинета на островната държава и да поразкажа малко за самата нея.Кабинет:

-Президент: Tim_Holtz
-Зам.президент: scottty the NUKE

-Министерство на външните работи:
Министри: Reximus,Callumh123
Зам.министри: witherd1,Teijiro,roboz

-Министерство на отбраната:
Министър: Majester
Зам.министри: Roboa,Arfman,irule777

-Министерство на финансите:
Министър: venja
Зам.министър: Mickskitz

-Министерство на общноста/пропагандата:
Министър на медията: Callumh123
Мнистър на информацията: scottty the NUKE

-Министерство на соц.услуги:
Министър на образованието: ronnyJnrJnr

-Министерство на вътрешните работи:
Министър на емиграциите: Arthur the Elitist Cole
Министър на националната сигурност: Detroit34
Ситуацията в Австралия е сложна. Настоящето правителство ще има за цел да вкара еДържавата в КоТ, но пречка за това се явява еЧили, която смята за неприятел островната държава. Няма разбирателство/доверие между двете еСтрани. Незнайно защо чилийци не харесват еАвстралия и не ги искат в КоТ, да се бият рамо до рамо. Макар и Чили да е пречка за Австралия, за присъединяване в КоТ,австралийците отказаха за ЕВ чилийците с 27 гласа "ПРОТИВ" и 7 "ЗА".
В Австралия приблизително има 500 активни играча.Островната еСтрана притежава едва един бонус /селитра/.ДДС-тата в държавата са по 15% за оръжия и за храна.
32% от населението на страната се подвизава в KnightHawks Military Council партия,други по-големи партии са: 24% Australian Revolutionary Party,16% Australian National Party и други.
Ваш посланик Jeinov.
 

Comments

G. Admiral Thrawn
G. Admiral Thrawn Day 1,909, 09:33

Браво колега.

bancho22
bancho22 Day 1,909, 09:34

o7

BeJIuKaH
BeJIuKaH Day 1,909, 10:05

o/

Stolch
Stolch Day 1,911, 07:28

съвсем знайно защо не ги искат, след като предишното правителство направи всичко възможно да развали предишната договореност..... Раздвоението в Австралия продължава и няма никакви гаранции, че следащото праителсто нма пак да торпелира какато и догоореност да се постигне.

Що се отнася до влизане СоТ, към този момент, такъ таралеж гащите не ни е нужен. Както го играят ще си играем на вътрешен съд нонстоп с тях.....

Иначе Астралия няма 500 активни играчи, имат 200 на кръст. Достатъчно е да се идт последните президентски избори които бяха много оспорвани и вероятно с най-високата възможна активност.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.