Ambient on/off

Join the new world

 

Македонија не еМакедонија

Day 1,909, 07:51 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) by nikac123

Денес ќе напишам нешто за Македонија во реалноста. Додека наштие (македонски) политички партии си играат мајтап и се бркаат на улица или во собрание политичарите од соседството со кројат нови граници. Албанскиот блок нит протестира нит нисшто поштено си тераат со нивните мафии. Предвидувањата на русите се дека за 30-40 години Македонија ќе биде мулти-етничка не дека сега не е но ке бидеме помалце од 40 %. Наместо да се сплотиме ние македонците да се сплотиме да биде 1 политичка партија македонскиот надрод се двои...

HAIL MACEDONIA!!!
mavnete sub i vote.

 

Comments

nikac123
nikac123 Day 1,909, 07:51

ZA SHAUT!!
Македонија не еМакедонија
http://www.erepublik.com/en/article/-1-2209983/1/20

Vardarec87
Vardarec87 Day 1,909, 08:04

v2 s21 o7

Loyal Redcoat
Loyal Redcoat Day 1,909, 08:47

toa e toa...

Anakin Skywalker MKD
Anakin Skywalker MKD Day 1,909, 11:47

Sudbina nasha makedonska...

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.