Ambient on/off

Join the new world

 

[Посланик] Представяне на текущото правителство на еСърбия

Day 1,909, 03:36 Published in Bulgaria Bulgaria by Hstewart


Здравейте,

Пиша тази статия с цел да ви представя текущото правителство на нашите съседи/съюзници братята Сърби.

Без излишни овъртъния и словоизлеяния (straight to business както се казва) текущия кабинет на еСърбия е в следния състав:

Празидент: ZareLegenda
Министър-председател: SashaL
Министър на отбраната: desert hamster
Министър на външните работи: Don Lex
Министър на икономиката: eBora
Министър на образованието: Pegica

Текущия прзидент на еСърбия ZareLegenda два пъти е бил конгресмен и сега за пръв път заема поста на президент в страната си.
Всички играчи в текущия кабинет на еСърбия са доста опитни и определено знаят какво се очаква от тях. Като няй-опитен в текущото правителство на съседите ни определено е министъра на отбраната desert hamster, който е бил 30 пъти конгресмен и 4 пъти президент на своята страна. Всички в еСърбия го познават изключително добре и имат доверие в него, както и разбира се големи очаквания. Във MoFA еСърбите са изградили изключително продуктивен тим от по-стари и опитни играчи и по-млади със по-свежи идеи.

В кратиките ми разговори с представители на сръбските власти стана ясно, че основните политическите цели за този мандат на правителството са да запзаят 10/10 бонусите си (a.k.a. Ресурси). Във военния аспект на играта съюзницети ни си залагат като главна цел да подпомагат своите съюзници в битките им и да потушават бързо и ефективно въстанията на техните територии.Вот-вайте, съб-вайте, шаут-вайте, хейт-вайет или каквото там ви е на сърце 🙂
 

Comments

Marcus Nerva Traianus
Marcus Nerva Traianus Day 1,909, 04:26

o7

bancho22
bancho22 Day 1,909, 07:48

o7

Mr. Jester
Mr. Jester Day 1,909, 11:11

o7

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.