Ambient on/off

Join the new world

 

Лотарија на Македонија

Day 1,903, 10:59 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Serbia by The Best 89

Сите знаеме дека економијата не е баш најдобра. Многу играчи почнаа да се откажват од играта оти е досадна. Јас се одлучив да напрам лотарија за да пробам да ја напрам играта поинтересна.

Правила
1. Да одберите еден од слободните броеви.
2. Пустете ми порака со вашиот број и донирајте 50МКД.
3. random.org ке ја искористам за да ги добијат добитниците. Добитниците на лотаријата ке бидат извлечени Сабота.

Броевите
1.
2.
3. Phantom MKD
4. serginius73
5.
6.
7. Konan Varvarinot
8.
9.
10.
11.
12.SeJRuS III
13.dapezo95
14.
15.
16.
17.
18.
19.krembananka
20.
21.otpisaniot
22.
23.Qnitsa bg
24.
25.
26.
27.Filomkd
28.KO3AR
29.
30.
31.
32.
33.
34.
35.
36.
37.
38.
39.
40.
41.
42.
43.
44.
45.
46.
47.
48.
49.
50.
51.
52.
53.
54.
55.BucephalusIII
56.
57.
58.
59.
60.
61.
62.
63.
64.
65.
66.
67.
68.
69. El Che G
70.
71.
72.
73.
74.
75.
76.
77.
78.
79.
80.
81.
82.
83.
84.
85.
86.
87.Darkman MKD Tabu
88.
89.
90.
91.
92.
93.
94.
95.
96.
97.
98.
99.
100.MaKEEEdoNIJJA


Добивки
Прво место 50 Q7 тенкој.
Второ мецт 50 Q6 тенкој.
Трето место 4,000 здравје.

Ve molam za shout za pojke luge da vidat.

PS. Ако на ова лотарија има над 15 учесници ке се реализира, ако има помалце од 15 ке ви ги вратам парите. А ако има околу 50 уцесници ке напрам поделба за помладите играчи.

 

Comments

serginius73
serginius73 Day 1,903, 11:27

broj 4

Branko C
Branko C Day 1,903, 11:30

broj 13

krembananka
krembananka Day 1,903, 11:52

broj 19

El Che G
El Che G Day 1,903, 11:53

број 69,додека немаат видено Коштаплери и нивни хомолози :Д

BucephalusIII
BucephalusIII Day 1,903, 20:20

55

Ivan3232
Ivan3232 Day 1,904, 09:12

Broj 13 o7

Darkman87
Darkman87 Day 1,904, 09:13

87

Phantom MKD
Phantom MKD Day 1,904, 09:16

bROJ 3 😃

Macedonian lion best
Macedonian lion best Day 1,904, 09:20

broj 100

Makedonec 1992
Makedonec 1992 Day 1,904, 09:26

100x50 = 5000mkd
50q7=350mkd
50q6=135mkd
4000zdravje = 600mkd
5000-350-135-600=3915mkd
Bravo be opasen biznismen si bil.....ocaj.

The Best 89
The Best 89 Day 1,904, 09:29

Ne mislev dekake se prijavat 100 luge, go naprajv do 100 za da imaat lugeto ubav izbor

Drente
Drente Day 1,904, 09:31

17 ако победам не треба тенкови, зашто не ни дадов пари 🙂

The Best 89
The Best 89 Day 1,904, 09:33

Drente togas ke go ostam 17 sloboden za nekoj so misli da pobedi

Drente
Drente Day 1,904, 09:38

не е фер ...

The Best 89
The Best 89 Day 1,904, 09:41

Uplati ke te klam

dapezo95
dapezo95 Day 1,904, 09:47

13

SeJRuS III
SeJRuS III Day 1,904, 10:55

Broj 12 😃

MKD Foreverrr
MKD Foreverrr Day 1,904, 11:12

уплати ќе ви го клам
ќе ве веслам одпозади..

MKD Foreverrr
MKD Foreverrr Day 1,904, 11:18

ХоХоХо Какви АБС кочници...
zz
The Best 89 до MKD Foreverrr | пред 2 минути
nesto ako ne ti cini vo statijata na nekoj ne mu gi polni komentarite so spam. ako tolku nesto ne ti cini pisi mu poraka

CFCBG
CFCBG Day 1,904, 11:19

broj 20

Qnitsa bg
Qnitsa bg Day 1,904, 11:24

broj 23

KO3AR
KO3AR Day 1,904, 11:31

28

otpisaniot
otpisaniot Day 1,904, 11:39

21

Sok1rac
Sok1rac Day 1,904, 11:57

18

povratnikot
povratnikot Day 1,907, 01:26

PREVARANT!!!!

povratnikot
povratnikot Day 1,907, 01:27

100x50 = 5000mkd
50q7=350mkd
50q6=135mkd
4000zdravje = 600mkd
5000-350-135-600=3915mkd
Bravo be opasen biznismen si bil.....ocaj.

+11111

serginius73
serginius73 Day 1,908, 16:42

Морам да кажам дека ги добив парите назад поради избегнување овој играч да добие статус на лопов а не е, а во врска со наградите,мислам дека би се зголемиле доколку би се пријавиле сто играчи. Ако тоа не се десеше ПРОПАГАНДНА ЛОМАЧА!!! if u know what i mean...

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.