Ambient on/off

Join the new world

 

Конкурс - еМакедонија

Day 1,902, 07:39 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) by Mihail0vskii93
Официјалниот сајт кој беше насловен како еМакедонија реков и ќе го направам да биде на врвот, но тоа неможам да го направам сам, за тоа ми е потребна помош од неколку еМакедонци кои ќе се приклучат во:

-Тим за веб сајт:
*Веб и графички дизајн - изработка на логоа за веб страната и средување на боите на сајтовите.
*Веб кодирање - ДОкодирање на официјалниот сајт (бидејќи 99% е среден) и помош околу креирање на форумот.
*Модерирање на WordPress - одобрување на статии и коментари кои ќе бидат објавувани.
*Модерирање на форум - секој модератор ќе има свој дел на форуммот и истиот ќе се грижи за својот дел.

-Тим за помош на еБебиња:
*Изработка на видео + аудио туторијали - најпрво ќе најавите снимање на туторијал и доколку има потреба од истиот ќе го снимите и тој ќе го објавите на сајтот.
*Изработка на туторијали во вид на слики и текст - за овие туторијали нема да има потреба од одобрување можат да се направат колку сакате.
*Чет за контактирање со еБебиња - Live Chat на кој ќе бидете достапни поголем дел од времето за нашите бебиња.

-Тим за информирање:
*Вести од еРепублика - мисии, промоции и се што е ново на еРепублика треба навреме да биде објавено и да стигне до сите еМакедонци.
*Вести за нашата влада - навремено контактирање со секој нов претседател, дознавање на целиот тим и објавување на веб сајтот.

АПЛИЦИРАЈ!
Конкурсот ќе биде секогаш отворен и секогаш кога ќе има потреба некој од апликантите ќе биде контактиран!-еМакедонија - Конкурс!
http://www.erepublik.com/mk/article/-1-2205924/1/20

-shout-
 

Comments

Alorkokombi
Alorkokombi Day 1,902, 08:04

vote o/

mkdfighter97
mkdfighter97 Day 1,902, 08:06

a zosto vi trebaat ime i prezime?

Mr.Santino
Mr.Santino Day 1,902, 08:06

najdobroto dosega...sekoja cest o7

Mihail0vskii93
Mihail0vskii93 Day 1,902, 08:10

@mkdfighter97 затоа што на тимот ќе му бидат дадени големи дозволи на сајтот, и доколку сајтот биде урнат од некој админ или модератор да знаеме по кого треба да покренеме меѓународна потерница за кршење на главата 😃

Felllix
Felllix Day 1,902, 08:18

aplicirav
o7

TashaMKD
TashaMKD Day 1,902, 09:47

o7

Dexx666
Dexx666 Day 1,902, 10:35

o7

El Che G
El Che G Day 1,902, 10:42

o/

MKDpedza
MKDpedza Day 1,902, 10:46

o7

Aminta Makedonecot
Aminta Makedonecot Day 1,902, 11:56

oo7

GoodBeer
GoodBeer Day 1,902, 12:00

o7

MKD7torm
MKD7torm Day 1,902, 12:01

navistina dobra rabota! samo napred...

fipil10MKD Day 1,903, 03:36

Comment deleted

Biropiec
Biropiec Day 1,903, 05:46

o7

dejanot
dejanot Day 1,903, 05:52

прејака идеја би ти помогнал само што факултетот не ми го дозволува тоа во моментот : ) o7

lll DEADPOOL lll
lll DEADPOOL lll Day 1,903, 05:57

браво за идеата!!! само напред о7

CobeMakedonski
CobeMakedonski Day 1,903, 09:58

o7

ambarche
ambarche Day 1,903, 13:25

http://www.erepublik.com/en/article/-7-1-2206714/1/20 За неколку чекори до ку7ки тенкови за секој еМакедонец !
V + S + SHOUT !

MidnightShade
MidnightShade Day 1,904, 02:05

o7

Only one Macedonia
Only one Macedonia Day 1,904, 05:32

Ubavo, a onie koi imaat poveke vreme neka se prijavat za pomosh. )))

Bojan Koloren
Bojan Koloren Day 1,905, 11:31

Mihail0vskii93 +1

n e v e r C G
n e v e r C G Day 1,906, 01:45

нека има име и ереп ник. презиме, дата на раѓање не ти треба xD ако веќе бираш по возраст, напрај да се внеси старост само. И последното прашање, multiple choice нека е, па после селектирај луѓе

o/

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.