نقدی بر گزارش وزیر اطلاعات - برسد به دست پرشیا گارد

Day 1,895, 11:11 Published in Iran Iran by Ely91

برسد به دست پرشیا گارد ، وزیر محترم اطلاعات

بعد از مطالعه ی مقاله ی وزیر اطلاعات با عنوان «گزارش جامع وزارت اطلاعات به مردم» که از طریق این لینک لازم دیدم نکاتی را بیان کنم.
اول- به باور نگارنده در جامعه ی ایریپابلیکی ایران – چه در سطح رئیس جمهور و اعضای دولت اش و چه در سطح شهروندان – دانش و اطلاعات کافی درباره پدیده اطلاعات وجود ندارد.به بیان بهتر به باور من وزیر اطلاعات- آن چنان که از مرقومه سابق الذکر شان بر می آید- دقیقا مطلع نیست که مسئول چه کاری است و وظیفه اش چیست.در دنیای سیاست دو گونه فعالیت درباره اطلاعات وجود دارد.یکی کار اطلاع رسانی و دیگر کار جمع آوری اطلاعات امنیتی و نظامی و حتی انجام امور جاسوسی. جاسوسی کار بدست آوردن اطلاعات طبقه‌بندی شده بدون اجازه و اطلاع صاحب آن است.یکی از بزرگترین و شدیدالعواقب ترین جرم ها در اکثر کشور های دنیا کار جاسوسی است.در دنیای ایریپابلیکی کسی را به جرم جاسوسی مجازات نمی کنند.اما ازسوی دیگر ممکن است به دلیل جاسوسی نکردن از دشمن و یا درز کردن اطلاعات محرمانه تان نزد دشمن دچار شکست و ضربه شوید.
پس احتمالا وظیفه وزارت اطلاعات و به بیان بهتر وزیر اطلاعات این است که حریم های محرمانه اطلاعاتی کشور را حفظ کنند و و از طریق نفوذ به حریم های نیروهای متخاصم منافع ملی کشور را تامین کنند.یکی از بزرگترین مشکلات دولت ایریپابلیکی ایران در زمینه کار اطلاعاتی نبود یک ساختار منظم برای انجام این امور است.در بسیاری کشور های ایریپابلیکی سازمان های اطلاعاتی وجود دارند و حتی رئیس شان هم ممکن است چندین ماه کار کند نه اینکه در پایان دوره اش یک قصه زیبا بنویسد و بای بای کند!
وقتی عنوان گزارش جامعه وزارت اطلاعات به مردم را دیدم نظرم بسیار جلب شد.اما باید اعتراف کنم میانش چنان تهی بود که برای دانش اطلاعاتی وزیر تاسف خوردم.
چرا تهی بود؟
آقای وزیر! در کجای دنیای ایریپابلیکی فردی مانند وزیر ترجمه مقاله های کشور های مختلف را در روزنامه اش منتشر میکند؟
آقای وزیر! بدانید در سازمان های ساختارمند اطلاعاتی این امور از طریق گزارش های کوتاه و شاید رمزی که ماموران اطلاعاتی تهیه می کنندو در فروم های خیلی محرمانه منتشر می شوند رخ می دهند.گیریم که بگویید این اطلاعات محرمانه نبودند و صرفا گزارشی بودند به مردم.در این صورت می پرسم منفعت این کار چیست و چرا وقت وزارت خودتان را به انتشار چنین مقالاتی صرف می کنید؟
آقای وزیر! اینکه نام ایرانی هایی را که در خارج زندگی میکنند منتشر می کنید چه سودی به حال مردم دارد؟بگذریم که انتشار وضعیت زندگی خصوصی مردم هم قابل پیگیری است.یاد همتایان واقعی تان نیندازید مارا.
آقای وزیر!لیست خارجی هایی که در فلان جا برای ما جنگیده اند چه سودی دارد؟؟؟ دست فلان بخش دولت درد نکند که توانسته سرباز برای کشور جور کند.اما بدانید که با انتشار نام شان کار ماموران اطلاعاتی رقبا را برای بدست آوردن اطلاعات نظامی ساده تر می کنید.
آقای وزیر اطلاعات مجازی!شما مقصر نیستید چون در این کشورمجازی کسی نمی داند کار اطلاعاتی چیست و گزارش تعریف شده و طبقه بندی اطلاعات یعنی چه.
در ضمن به عنوان یک شهروند الصاق عکس تبلیغاتی حزبی در انتهای مقاله های دولتی را شدیدا محکوم می کنم و باور دارد رئیس جمهور ، رئیس جمهور همه است و نباید که تبلیغات حزبی را در ورقه دولتی انجام بدهد.
عزت زیاد
الی 91