Ambient on/off

Join the new world

 

Амбасадор во еНов Зеланд [АНАЛИЗА]

Day 1,884, 14:15 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) by Hristijan Tasevski

Почитувани Македонци и Македонки,

Најпрво сакам да ви ја претставам мојата резиденција...Нов Зеланд има 390 активни играчи и три региони.И тоа:Овој мандат државата ја води Fanktastic, а нејзиниот тим е следниот:Оваа држава има потпишано МПП само со неколку држави,а тие се следните:Моментално немаат природен непријател, нивниот инфлуенс е фокусиран кон Чиле каде што преку востанија се обидуваат да си ги вратат оригиналните региони.

И ЗА КРАЈ НЕ ЗАБОРАВАЈТЕ 🙂🙂🙂
Ваш,
Христијан Тасевски

 

Comments

Man I am Pretty
Man I am Pretty Day 1,884, 14:50

o7

ONE Q
ONE Q Day 1,884, 14:52

vote i sub na tvojata statija vrati i ti na mojata eve ti link
http://www.erepublik.com/en/newspaper/ambasador-vo-ev-britanija-286778/1

eSlovak
eSlovak Day 1,885, 07:15

zaborai da kazes deka e pod srpsko pto

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.