Ambient on/off

Join the new world

 

Амбасадор во Обединето Кралство

Day 1,882, 16:37 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Italy by seki1
Пред се поздрав до сите еМакедонци кои што ја играат оваа по мене добро осмислено заразна игра.Ја викам заразна бидејќи еве скоро 20 тина дена како ја играм играта и веќе сум заразен со неа а до каде ќе оди оваа зараза времето ќе покаже.Избран сум за амбасадор во Обединетото Кралство и се надевам дека добро ќе одговорам на тој предизвик и ќе ја представам еМакедониај во најдобро светло.
Кога зборуваме за Обединетото Кралство од досегашното мое истражување за оваа земја еве ви некои информации кои што верувам ќе му бидат некому од корист.
- Активна популација 2272 жители од вкупно 225971 на светско ниво
- Нови државјани денеска 26 од вкупно 4874 на светско ниво
-Просечно ниво на жители левел 20 од просечен левел 28 на светско ниво
Има вкупно 12 области и тоа:
East Midlands детали
East of England
London e ГЛАВЕН ГРАД
North East of England
North West of England
Northern Ireland
Scotland
South East of England
South West of England
Wales
West Midlands
Yorkshire & Humberside
Оваа е економскиот осврт на оваа земја:
Ресурс Области
Риба Northern Ireland , South West of England , North East of England , Yorkshire & Humberside
Железо North West of England , Wales , West Midlands
Добиток Scotland , South East of England
Нафта East of England , East Midlands
Алуминиум London
Житни растенија Не е достапно
Овошје Не е достапно
Елен Не е достапно
Шалитра Не е достапно
Каучук Не е достапно
Сеф
22 .26 Gold GOLD 95363 .18 GBP GBP
Трговски ембарга сo Канада Истекува на за 31 дена
Даноци
Данок на приход Данок на увоз ДДВ
Храна 3.00% 70% 8%
Оружја 3.00% 60% 15%
Билети за селење 3.00% 50% 5%
Суровини за храна 3.00% 2%
Суровини за оружје 3.00% 99%
Болница 3.00% 1% 1%
Систем за одбрана 3.00% 1% 1%
Плата Минимум 0.50 GBP
Претседател BigAnt Возрасен државјанин роденден на eRepublik Фев 24, 2012
Државен чин: 165
Премиер Richard Feist левел 32
Министер за Одбрана FragUK левел 38
Министер за Надворешни работи Jimbojoy левел 54
Гувернер Sage Goku левел 41
Министер за Образование Joshua Whelan левел 40
Конгрес
Every Single One 12 %
The Unity Party 27 %
New Era 25 %
One Vision 12 %
The UKPP 22 %
Во оваа земја не се водат ослободителни војни.
Сојузи :
Полска Истекува на за 2 дена
Мексико Истекува на за 3 дена
Шпанија Истекува на за 4 дена
Србија Истекува на за 12 дена
Чиле Истекува на за 13 дена
Словенија Истекува на за 13 дена
Република Македонија Истекува на за 14 дена
Естонија Истекува на за 17 дена
Бразил Истекува на за 18 дена
Словачка Истекува на за 20 дена
Летонија Истекува на за 24 дена
Австралија Истекува на за 26 дена
Индонезија Истекува на за 28 дена
Бугарија Истекува на за 31 дена
Унгарија Истекува на за 2 месеци
Литванија Истекува на за 2 месеци
Природен непријател
Државјаните на оваа земја ќе добијат награда од +10% воено влијание во воените операции против Природниот непријател.
Норвешка
Сега за сега толку а за секоја промена во оваа земја статијата ќе биде обновена така да оваа ќе ви биде право место ако сакате да добиете некој аинформација во врска со оваа земја.Интервјуто со председателот следи наскоро.

 

Comments

VorteX.MK
VorteX.MK Day 1,882, 16:40

Воте 1 Суб 1 о7

Bokovski
Bokovski Day 1,882, 16:50

одлично!!

MkdVojvoda
MkdVojvoda Day 1,883, 04:46

Одлично,в 8 суб 6,о7

Ivan3232
Ivan3232 Day 1,883, 06:54

Одлично сработено о7..

mkdfighter97
mkdfighter97 Day 1,883, 07:04

Copy-Paste.

MkdVojvoda
MkdVojvoda Day 1,883, 07:08

mkdfigter важно се потрудил дали е копи паст не е битно 🙂

mkdfighter97
mkdfighter97 Day 1,883, 07:15

Abe se super sto se potrudil mu dadov i vote i sub ama mozel uste malce vreme da vlozi 🙂

dgorgi
dgorgi Day 1,884, 16:19

v23/s18

zoki132
zoki132 Day 1,885, 00:56

v25s20

ManKIcHo
ManKIcHo Day 1,885, 01:53

V26/sub21

Martin Prototype
Martin Prototype Day 1,885, 01:54

v27s22

kiko37
kiko37 Day 1,885, 02:48

v28 s23 +shout

GjorgjievB
GjorgjievB Day 1,885, 02:58

29/24

vanila1
vanila1 Day 1,885, 07:28

shout

MkdPhalanx
MkdPhalanx Day 1,885, 08:06

31/26

gokimoki
gokimoki Day 1,885, 09:06

32/27

Runnern
Runnern Day 1,885, 10:44

v33s28 + shout

The Generall
The Generall Day 1,885, 10:48

36/31

dia761
dia761 Day 1,885, 10:48

v 35 s 30+add+shout

bojko3131
bojko3131 Day 1,885, 10:49

v34 s 29

KirilHristovKirilov
KirilHristovKirilov Day 1,885, 10:51

37/32 : )

Plamko72
Plamko72 Day 1,885, 10:52

v38/s33 + shout

Dexx666
Dexx666 Day 1,885, 10:53

39/34 + shout

djambaz1
djambaz1 Day 1,885, 10:55

40/35

Magnus Pugnator
Magnus Pugnator Day 1,885, 10:56

v41 sub 36

IvanVIK
IvanVIK Day 1,885, 11:00

v42/s37 shout

Valeviko
Valeviko Day 1,885, 11:03

43/38

Golf95
Golf95 Day 1,885, 11:04

v44/s39
shout

brutallzz
brutallzz Day 1,885, 11:12

v45/s40

sheshenka
sheshenka Day 1,885, 11:22

46/41 + add+shout

Dimitar Kotsev
Dimitar Kotsev Day 1,885, 11:25

47/42 add shout

telepuzik1
telepuzik1 Day 1,885, 11:32

48/43
friend
shout

ChervenaSila
ChervenaSila Day 1,885, 11:32

49/44 add

SeJRuS III
SeJRuS III Day 1,885, 11:33

v50+sub45+shout+add

teroBG
teroBG Day 1,885, 11:33

51/45

DarsDars
DarsDars Day 1,885, 12:04

v 52 sub 46 + shout i prethodno add

Svetozar Slavchev
Svetozar Slavchev Day 1,885, 12:07

53/47 add shout

Qnitsa bg
Qnitsa bg Day 1,885, 13:10

55/48

NiKsAnPrO
NiKsAnPrO Day 1,885, 13:38

56/49

Alex ROKA
Alex ROKA Day 1,885, 13:43

57v+50s+add+o7

Floberg
Floberg Day 1,885, 13:47

58/51

toni force
toni force Day 1,885, 13:52

59/52+add +shout

bimbamkd
bimbamkd Day 1,885, 13:52

60/53 shout

BoOaup
BoOaup Day 1,885, 16:21

v 61 s 54 shout

Kancerogen
Kancerogen Day 1,885, 16:48

vote 63
sub 55
add
shout

Osvetnik79
Osvetnik79 Day 1,885, 17:11

v64 s56

Valencinero
Valencinero Day 1,885, 17:12

v65, s57, shouted

Lyubo Kirov
Lyubo Kirov Day 1,885, 17:59

66 / 58

aca94stp
aca94stp Day 1,885, 18:20

s59
v67

Filipco II
Filipco II Day 1,885, 18:21

68/60

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.