Ambient on/off

Join the new world

 

Отчет за първия ми мандат, като депутат и зам.председател на Парламента

Day 1,864, 06:39 Published in Bulgaria Bulgaria by TheManiacBG

Лек музикален фон с една МНОГО ГОЛЯМА БЪЛГАРСКА ПЕСЕН ОТ МАКЕДОНСКИЯ КРАЙ!!!

Добър ден на всички! Първо Весела Коледа на всички!! (малко със закъснение) 🙂 Пожелавам на всички от все сърце здраве,щастие,любов и успехи на вас и семействата ви и също така весело изкарване на Нова година!! 🙂

Вчера имаше избори за еПарламент! Отново бях кандидат от листата на Нова България, но отстъпих място на играчите, които до сега не са били в Парламента!Искам да им пожелая на тях и целия Парламент успешна работа през този мандат и да носят само плюсове за България!! Искам да поздравя депутатите от предишната листа на Нова България, тъй като заедно показахме за пореден път активност и разбирателство и доказахме за пореден път, че сме един от градивните елементи в Парламента ни!!

Най-важното и на първо място искам да кажа едно ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ,които гласуваха за Нова България на тези и предишните избори!!Надявам се, че не сме ви предали доверието!!
През моя първи мандат, като депутат, останах приятно изненадан от приятна обстановка на диалог и разбирателство (разбира се имаше изключения)обстановка! Не очаквах такова нещо и съм щастлив, че в парламента ни има хора, които искат да работят с други хора за развитието на България към по-добро!Жалко, че в истинския ни парламент, не е така! Също така останах приятно изненадан и от предложението, което получих още в началото на мандата от Zadnik van der Gaaden да бъда зам.председател на Парламента заедно с the_patriotBG в неговата кандидатура за председател! След гласуване Zadnik van der Gaaden беше избран за председател на Парламента!
До колко това председателство е било успешно не мога да кажа! Тази оценка се пада на вас избирателите и останалите депутати! Все пак аз лично съм на мнение, че в Парламента имаше активност,дисциплина и съображение с желанието на народа през почти целия мандат с изключение вече към края на мандата,когато станаха един-два гафа!

Лично аз пуснах и двата си закона,които бяха приети, а именно:

Закона за дарение към БНБ


Закон за ЕВ турция (това е нещо което исках да направя от момента в който се регнах)Също така се радвам, че докато бях депутат се възстановиха изцяло взаимоотношенията и МПП-та ни с Бразилия и САЩ!! Аз лично много уважавам тези две държави и истински вярвам, че заедно с тях и Русия и нашия съюз CoT и чрез много усърдна работа, може да се създаде истински трети полюс в играта без да сме пионка на този или онзи!!В същото време не си изневерих на принципните си позиции относно наши в момента съюзни държави в лицето на "македония" и сърбия! На предложенията за подновяване на тези МПП-та гласувах с ПРОТИВ и пак бих гласувал така!!

http://www.erepublik.com/en/main/law/Bulgaria/120924
http://www.erepublik.com/en/main/law/Bulgaria/120936

Разбира се имаше и провокации към мен..в случая външна, но оставям коментарите на вас!! Само ще кажа, че това съобщение пристигна в същия ден,когато в реалния живот ги блокирахме за ЕС...защото играта и РЖ не са свързани 😃 😃 😃Това е от мен! Надявам се да сте доволни от мандата и следващия месец, като се кандидатирам отново да мога да разчитам на вашата подкрепа!! Още един път весело изкарване на празниците!!
И разбира се ЦИЦИ

 

Comments

TheManiacBG
TheManiacBG Day 1,864, 06:39

o7

LonelyB0y
LonelyB0y Day 1,864, 06:51

о/

Vadisz
Vadisz Day 1,864, 07:27

о/

Have No Fear The End Is Near
Have No Fear The End Is Near Day 1,864, 07:32

Искам да те поздравя. Свърши много работа и то добре. Браво . Като за 1ви мандат се справи блестящо 🙂
А за снимката ко да кажа...

NO CARRIER
NO CARRIER Day 1,864, 08:45

o7

No face No name No number
No face No name No number Day 1,864, 11:21

o7

attitt0
attitt0 Day 1,864, 11:42

Евала! Бомбите на халва любимка са уникални! 😁))) ВОТ

TheManiacBG
TheManiacBG Day 1,864, 18:05

Благодаря за позитивните коментари!! 🙂

arayiptaulasamadiginnumero Day 1,865, 07:02

Comment deleted

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.