Ambient on/off

Join the new world

 

Кандидатура за ПП на Консервативна партия!

Day 1,851, 07:44 Published in Bulgaria South Africa by LonelyB0y

КАНДИДАТУРА ЗА ПАРТИЕН ПРЕЗИДЕНТ НА КОНСЕРВАТИВНАТА ПАРТИЯ

Здравейте приятели, съпартийци, българи,

Чрез тази статия искам да кажа, че идва време за промяна! Време е да започнем да градим бъдещето си сами! Да избираме добри депутати и президенти! Да направим страната отново велика!

Обявявам официалната си кандидатура за Партиен Президент на Консервативната Партия. През досегашното си съществуване Консервативната Партия НЕ се доказа като нова и наистина различна партия, но е време да променим това. Ако избираме качествени лидери с добри екипи, които познават механиките на играта, ще можем да имаме опитни депутати и президенти и в крайна сметка ще изградим една велика еБългария!

ПО ПЪТЯ КЪМ УСПЕХА

Ние хората зад Консервативната партия знаем как да обучим качествени кадри. За разлика от всички останали партии ние ще направим една истинска менторска програма! Тя ще създаде качествени политици. Разбира се по време на обучението някои хора ще се откажат или ще се пренасочат към военния модул, но в крайна сметка консерватизмът се свежда до избора на най-добрите и качествени политически фигури!

За тези от вас, които искат да поемат по пътя на военната слава, Консервативната Партия ще осигури едни от най-добрите ментори, с които ще се издигнете до върха!

Дипломатическите взаимоотношения често изиграват решаваща роля в развитието на страната ни. По тази причина Консервативната Партия ще стане единствената партия, която ще обучава хора с дар слово, които да станат важни дипломатически фигури!

Политик, войник или дипломат – КП ти дава шанс да помогнеш на страната си!


ЛИДЕРИТЕ НА ПРОМЯНАТА

Хората, които ще стоят зад мен в осъществяването на политическите ни цели ще бъдат:

Вице Президент – Elinos – една прекрасна дама, за която можем да говорим с часове, но възможно най-кратко – опитен политик с три успешни депутатски мандата

Генерален Секретар – Emanuil13 – силен, опитен, честен – Emanuil13 е верен на бългаската държава войник, познаващ военния модул до най-малката тънкост

Съветник – Emrace & NKrumov – изключително опитен и стар играч. Истински консерватор, запомнен с четири успешни мандата като депутат на еБългария.ВРЕМЕ Е! ПОДКРЕПИ БЪДЕЩЕТО НА еБЪЛГАРИЯ – ГЛАСУВАЙ ЗА LonelyB0y или както повечето ме знаят Stesel

Поздрави LonelyB0y,
Кандидат-президент на Консервативната партия!

 

Comments

NKFV
NKFV Day 1,851, 07:47

Ихаа, много борба в КП тоя месец. Ама защо "открадна" мотото на един от конкурентите си за ПП xD

NewtonBG
NewtonBG Day 1,851, 07:50

Едва ли 🙂

AquariusSG
AquariusSG Day 1,851, 07:59

Успех!

Mrs NoLimit
Mrs NoLimit Day 1,851, 08:00

"Консервативната Партия ще стане единствената партия, която ще обучава хора с дар слово, които да станат важни дипломатимески фиури!" <- направо копи пейст давам и питам, без да се заяждам, как ще го направите това?

LonelyB0y
LonelyB0y Day 1,851, 08:02

От бързането съм объркал съм фразата, съжалявам 🙂

LonelyB0y
LonelyB0y Day 1,851, 08:03

Относно въпроса, това се постига много лесно, когато има хора които искат да се занимават с тези неща. Събрали сме се хора, които ще им даваме насока и ще ги обучаваме 🙂

dia761
dia761 Day 1,851, 09:18

Успех !

Armaga
Armaga Day 1,851, 12:24

LonelyB0y, когато човек няма талант да пише, колкото и да го учите- няма да се научи.

malamber
malamber Day 1,851, 12:24

и вотове си купил... купи и утре 😉

LonelyB0y
LonelyB0y Day 1,851, 13:06

malamber, статията беше написана още миналия месец за кандидатурата на стария собственик на акаунта. Снощи му писах да ми прави статията, и я пуснах .. 😉 И скрийн мога да ти дам кога е направен ?

malamber
malamber Day 1,851, 13:09

LonelyB0y: задръж си снимката за спомен
айде лека

Raymond Aubrac
Raymond Aubrac Day 1,851, 13:16

Успех Арки!!

пп намали ми заплатата, че ще фалираш :Д

qmsq
qmsq Day 1,851, 13:21

Абре че то изборите за тая партия са по-интересни от парламентарните.

NKFV
NKFV Day 1,851, 15:16

пак купени гласове...

MHoropykua IIIuBa
MHoropykua IIIuBa Day 1,852, 23:25

А е като купувате гласове ползвайте поне моя линк да ви еа : D

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.