Ambient on/off

Join the new world

 

Интересни изрази!

Day 1,840, 05:17 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) by toAdMAK
Лесна жена: Термин кој се употребува за жена со морални вредности на маж.

Врска: Процес на трошење на огромни количини пари, време и енергија со цел подобро запознавање на некој кој моментално можеби и не ви се допаѓа нешто посебно, а во иднина веројатно ќе ви се допаѓа уште помалку, ама сето тоа е заради секс, па нека е...

Брак: Законско здружување на две лица за решавање на заедничките проблеми, кои инаку не би ги имале кога не би се здружиле.

Нимфоманка: Термин кои мажите го користат за жена која сака секс почесто од нив.

Интелектуалец: Индивидуа која има капацитет да размислува подолго од два часа за нешто што не е секс.

Архитект: Личност која не била доволно маж да биде инженер, а недоволно геј за да биде дизајнер.

Програмер: Личност која ќе ти го реши проблемот што не си знаел дека го имаш, на начин на кој нема да го разбереш.

Дипломат: Оној кој ти кажува да одиш во п.м. на таков начин што едвај чекаш да почнеш со патувањето.

И секако:

 

Comments

toAdMAK
toAdMAK Day 1,840, 05:17

Интересни изрази!
http://www.erepublik.com/en/article/-1-2168580/1/20

bimbamkd
bimbamkd Day 1,840, 10:42

v + s

ajvaRmen
ajvaRmen Day 1,841, 05:14

😉

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.