Ambient on/off

Join the new world

 

[ПОСЛАНИК] еЛитва - Военен обзор и външни планове

Day 1,824, 02:13 Published in Bulgaria Bulgaria by Okara_iwko


Здравейте приятели,


Задачата, дадена на нас посланиците от ДК, беше да отразим военното положение на страната и какви са плановете й за бъдещите им военни подвизи. Посланик съм от вчера, така че моля да не бъдете много критични, но все пак мисля, че не се получи лоша статия 🙂еЛатвия - Военан обзор

Първо искам да благодаря на Президента на еЛитва за информацията, която ми предостави.

Президентът сподели, че е малко вероятно да има реална война в близко бъдеще. В писмото си до мен казва, че може би ще водят тренировъчна война с Русия, Швеция или Беларус. На въпроса дали съществува вражеска или неприятелска държава, която би застрашила суверенитета, ZygaLTU отговори, че това е Швеция. Според него по-голяма вероятност има еШвеция да обяви война на еЛатвия, но все пак войната може да се отвори срещу еЛитва.

Вариант I:В случай, че започне война еШвеция-еЛатвия Президентът и правителството му ще подкрепят еЛатвия в битката срещу еШвеция.

Вариант II: Този вариант разглежда евентуална война еЛитва-еШвеция. Тук латвийците ще разчитат на Естония, като са сигурни, че ще победят. Не отхвърлят факта, че еШвеция може да получи солидна външна помощ. При тази възможност еЛатвия вероятно ще поискат помощ от съюзниците си - в това число и еБългария. Моят апел е ако еЛатвия има нужда от нас да им помогнем, защото те са една честна нация.Външна политика - СоТ

ZygaLTU споделя, че мисли главно за евентуалното им присъединяване към СоТ. "Други планове във външен аспект нямаме" - допълва.

Президентът казва, че може да направят някакви вътрешни промени, но за сега се справят добре. Във всички случай при наличието на промени екипът на ДК и посолството в еЛатвия ще Ви информира възможно най-бързо. 🙂Благодаря Ви за отделеното време! Ако статията ви се е сторила интересна и смятате, че еБългария и еЛатвия имат бъдеще като още по-добри съюзници и приятели - моля оставете вот.
 

Comments

Belik.TaHk
Belik.TaHk Day 1,824, 02:46

Браво!

Jasmmine
Jasmmine Day 1,827, 10:09

Браво и от мен 🙂

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.