Ambient on/off

Join the new world

 

[ПОСЛАНИК] еЛитва кабинет + ИНТЕРВЮ С ПРЕЗИДЕНТА ИМ

Day 1,823, 08:51 Published in Bulgaria Bulgaria by Okara_iwko

Здравейте приятели,

Първо искам да се похваля с това, че съм най-новият (и първият) посланик в еЛитва. Една наистина интересна страна, едно обединено общество!

След това бих искал да поздравя Президента на еЛитва за убедителната победа от 69.30 % от гласоподавателите и да представя кабинета му:

Министър на Външните Работи: Lariox
Министър на Външните Работи: funnyte
Министър на Отбраната: Mindziuss и Tautis_lt
Министър на Младежта: miestiete
Министър на Културата: Migasss
Министър на Икономиката: perkuns
Министър на Статистическите данни: axemas и kleitas
Ковчежник: pokstasqИнтервю с ZygaLTU - Президент на еЛитва

Здравейте г-н Президент. 1.Бихте ли казали как започнахте играта и кой сте Вие в РЖ?
Здравейте! Дори не мога да си спомня как започнах играта. Бях на 16 или 17, но еРождения ми ден беше преди 2 дни 🙂. В РЖ съм двадесет годишен студент в Рига (Да, това е в Латвия, не в Литва). Казвам се Žygimantas. Обичам да играя волейбол и да гледам баскетбол и футбол. През повечето време слушам метал/рок. Хмм..какво друго...

2.Как станахте Президент и какво бихте искали да кажете на бъдещите президенти?

Това е третият ми мандат като Президент. Просто кандидатствах и дори не се наложи да публикувам статия. Ние сме малко сплотено общество - хората ме познават и ми имат доверие. На бъдещите президенти бих искал да кажа - не се карайте с Конгреса и опитвайте да информирате хората. Не крадете и не правете глупости. Просто правете това, което се очаква от вас. Намерете добър екип и също така трябва да бъдете онлайн 24/7.

3.Какво мислите за еБългария и как виждате бъдещите ни взаимоотношения?
Аз харесвам еБългария, затова избрах да бъда посланик тук. В бъдещето бих желал да станем добри по-добри съюзници или дори да станем част от СоТ. Мисля, че хората от еЛитва ще харесат това. 🙂

4.Какво бихте искали да кажете на българските граждани?
Бъдете силни, запазете добрите си взаимоотношения със съюзниците си, не се бийте помежду си, наслаждавайте се на играта и запомнете - това не е РЖ! Ако се ядосате на това, което правят другите - просто си вземете една бира.

Благодаря ви!

Всичко най-хубаво! Наздраве!Това беше интервюто с Президента на еЛатвия. Ако ви е харесало или подкепяте ДК и близките ни взаимоотношения с еЛатвия оставете един вот 🙂
 

Comments

DontPanicPls
DontPanicPls Day 1,823, 10:57

Момчето е Посланик от 1 час ВОТ 🙂

Bardokva
Bardokva Day 1,823, 11:41

Вот,хубаво интервю!

BeJIuKaH
BeJIuKaH Day 1,823, 12:23

v

WafreyBG
WafreyBG Day 1,823, 12:23

Браво Иво това искам да виждам от теб и за напред!

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.