Ambient on/off

Join the new world

 

Кандидатура за Партиен Президент на Нова България

Day 1,821, 15:00 Published in Bulgaria Bulgaria by dzynka


Здравейте отново дами и господа. В предишната си статия ви запознах с мотивите, които ме накараха да се присъединя към Нова България. Продължавам да вярвам и следвам идеите на НБ, които изповядват равен шанс за младите играчи в политиката, позитивна среда за реализиране на градивни идеи, водещи до едно по- позитивно и градивно общество и до изграждането на една по- силна и обединена еБългария.


Като кандидат за ПП, бих искала да ви запозная с моите идеи за развитие и действие на НБ, като политическа партия.
Моля прочетете внимателно следващите редове и гласувайте за мен САМО, ако сте съгласни с предлагания от мен курс и посока за развитие на НБ.
Ще започна с кратка ретроспекция. Още от ераждането ми,преди около година ми направи впечатление невероятното разединение на обществото ни и непрекъснатото раздухване на конфликти и противоречия с цел извличане на дивиденти за една или друга партия или личност. Още от тогава започнах да се опитвам да направя стъпка в посока на обединение и заемане на единна позиция, поне по важни национални въпроси.
Тогава не бяхме готови. Никой не повярва, че това е възможно. Всички го обявиха за утопия. След толкова време, сега явно има реални предпоставки за стъпка в тази посока. Аз лично няма да спра да вярвам, че тази утопия е възможна. Естествено няма да спра да съм критична и да посочвам грешките и да критикувам, но ще го правя с цел да се върви напред.

Според мен, партия Нова България, като отговорна политическа сила, която поставя просперитета и интересите на еБългария над всичко останало, би трябвало да направи всичко възможно за да подпомогне и улесни този процес на сближаване и обединение за изграждането на една по- стабилна и силна еБГ.


Продължавам да смятам също, че младите играчи с техните нови идеи, с тяхната позитивна енергия, с техния хъс и ентусиязам, са бъдещето на страната ни и трябва да бъдат улеснявани в техните усилия да променят настоящето към по- добро.
В момента се забелязва масова тенденция за помагане на млади играчи и лансирането им в политиката, което много ме радва.
В същото време, не трябва да се пренебрегват и опита, познанията и авторитета на “старите”. Те могат да направят много за еБГ, стига да поискат , да забравят тяснопартийните дрязги и стига да са обединени.

Според мен, обединяване на усилията на “старите кучета” с техните опит, знания и възможности и “младите”играчи с техните нови идеи, хъс и ентусиязам, биха довели до генериране на огромна положителна енергия, която би била само от полза на еобществото ни и еБГ.Ако споделяте моите виждания и желате Нова България да работи в тази насока, гласувайте за мен. Ако вие имате друго мнение и не сте съгласни с казаното от мен – изберете друг ПП.

Съединението прави силата !
 

Comments

Sollam
Sollam Day 1,821, 15:12

Добре дошла и УСПЕХ!😃

Greevas
Greevas Day 1,821, 15:13

Що не се записа в еМис Конкурса

Veselin Petkov
Veselin Petkov Day 1,822, 00:12

Имаш моя вот 🙂 добре казано, аз също съм един от тези млади играчи и мн искам да вляза в една ор програмите, но без насоката на по-опитните няма как а стане, а виждам че имаш добри виждания 🙂. Успех

whiskeyjackd
whiskeyjackd Day 1,830, 09:08

добре дошла, в + с , тоя месец партиен президент , другия държавен президент о7

Jurukov
Jurukov Day 1,882, 14:34

sub 147

o7

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.