Ambient on/off

Join the new world

 

Јавно питање председнику Владиславу

Day 1,820, 01:52 Published in Serbia USA by Strahinjic Banovan

(Слика специјално за БеДва)

Као што многи од вас већ знају, ово је мапа Велике Србије. Да ми не би обрисали чланак због "флејминга" морам одмах да се оградим и напишем да ми није циљ да провоцирам државе које се "налазе" у склопу Велике Србије, желим само да покажем лицемерност нашег е-председника.

Наиме, и врапци на гранама знају да се он залаже за, како он то својим неуким језиком каже, "оригиналне срБске регије" у саставу еСрбије.
Оно што мени није јасно је због чега председник Владислав сматра еБиХ и еХрватску "оригиналним срБским регијама" и оспорава постојање тих држава, а исти принцип не примењује на еЦГ и на еБЈРМ. Да не причам сад о томе под каквим притисцима се налазе људи који се изјашњавају као Срби у Црној Гори и о статусу Српске православне цркве у БЈРМ, признавању Космета као независног од стране тих држава (за разлику од БиХ која то није урадила, рецимо).

Дакле, ја не говорим да треба да заратимо са еЦГ и еБЈРМ, мене само интересује због чега председник те е-државе не сматра "оригиналним срБским регијама" и по ком принципу одлучује које су регије "оригиналне срБске" а које не спадају у ту категорију.

Покушао сам да дођем до одговора везаног за еЦГ, али ни после 4 дана, председник ме није удостојио одговора.ПС
Уколико и вас занима одговор на исто питање, пошаљите поруку председнику са садржином која је исписана у првом коментару у овом чланку. Можда одговори ако види да има више нас које занима ово питање.


ППС
Јављајте се и даље ко жели да помогне у испуњавању државне обавезе према еБиХ. Као што смо испунили обавезе према еЦГ, тако треба да испунимо обавезе и према еБиХ.
 

Comments

Strahinjic Banovan
Strahinjic Banovan Day 1,820, 01:54

ПРЕДСЕДНИЧЕ, ВИ СТЕ ПОЗНАТИ БОРАЦ ЗА СРБИЈУ И СВЕ ЊЕНЕ ОРИГИНАЛНЕ РЕГИЈЕ У САСТАВУ, ПА БИХ ВАС ЗАМОЛИО ДА МИ ОБЈАСНИТЕ КАКАВ ЈЕ ВАШ СТАВ ПРЕМА ЦРНОЈ ГОРИ:

1) ЦРНА ГОРА ЈЕ ОРИГИНАЛНА СРБСКА РЕГИЈА
2) ЦРНА ГОРА ЈЕ НЕЗАВИСНА ДРЖАВА

Brdar Dragan
Brdar Dragan Day 1,820, 01:57

Javite Srtrahinjicu da mu je neko opet hakovao acc.

Dio Maximus
Dio Maximus Day 1,820, 02:03

Лепо си га истроловао. Достојан си великог мајстора : )


ВЛАДИЦЛАВЕ ЗАСТО СИ ПРОДАО СВЕТУ СРБСКУ ОРГАНИЗАЦИЈУ ЗЕЛЕНИМА, ЂЕ ЋЕМО ЈАЊЕТИНУ САД ЈЕСТИ НА КАМЕНУ ПОД НЕБОМ КРАЈИШКИМ?!

Strahinjic Banovan
Strahinjic Banovan Day 1,820, 02:03

ИСТО ПИТАЊЕ ВАЖИ И ЗА ГОСПОДИНА ПРОФЕСОРА БРДАРА, МИНИСТРА ИНФОРМИСАЊА, АКО МОЖЕ ДА ДА ОДГОВОР. ПРЕ НЕГО ШТО СЕ ВРАТИ ГРЕМЛИНИМА.

naturaIMystic
naturaIMystic Day 1,820, 02:04

crna gora je srbija, srbija je balkan!!!

balkan je centar sveta!!

najstarija srBska kultura je vincanska!!

nikad nije postojalo doseljavanje slovena..


nimrod je stari srBski bog..


ziveo kris rok!! : D

bg-pobednik
bg-pobednik Day 1,820, 02:05

Србин пореклом из града под Требјесом!
СЛОБОДА ИЛИ СМРТ! ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ!

http://www.youtube.com/watch?v=BkAlx10rJXA

MartinSkull
MartinSkull Day 1,820, 02:13

debilizam,strahinjicu,idi se leci

Tetrapak 1907
Tetrapak 1907 Day 1,820, 02:16

hahahahahaahahahahaha

purebg
purebg Day 1,820, 02:17

Мене само интересује, ако је Република Српска оригинална регија еСрбије, зашто је онда један есрпски орг преименован у "Председник е Републике Српске"
http://www.erepublik.com/en/economy/citizen-accounts/1524956
Затим, из чијег џепа је плаћено преименовање организације и из чијег џепа ће бити плаћено поновно преименовање истог орга по завршетку мандата?

kaplarMomciloGavric
kaplarMomciloGavric Day 1,820, 02:18

Можете се Ви подсмејавати Председнику ал кад бисте мање троловали а више радили у интересу еСрбије онда би ова мапа могла бити и остварена.
Ево како:
-Хрватску смо ослободили (Хрвати знају да је то наше а не њихово те су због тога и отишли у Азију).
-Босна је такође ослобођена и треба је држати све док игру не напусте Срби Мухамеданске вероисповести који то поричу, а онда лепо одржати референдум (за пар месеци) и пропијити је матици еСрбији

kaplarMomciloGavric
kaplarMomciloGavric Day 1,820, 02:23

-еЦрну гору лепо упитати хоће ли да се придруже браћи у крви или не. Пошто знамо да тренутно прави еЦрногорци играју већ под заставом еСрбије или за еСрбију долазимо до закључка да ови други неће на то пристати. Онда лепо и еЦрну Гору освојити и држати толико дуго док је не напусте новопечени еЦрногорци па онда као и у примеру еБосне и Херцеговине расписати референдум и коначно присјединити те регије еСрбији.

Delevic Ljubomir
Delevic Ljubomir Day 1,820, 02:24

Kornjače (stručno Testudines ranije i Testudinata, Chelonia) postoje već duže od 250 miliona godina. Na Zemlji ima više oko 300 različitih vrsta, od čega sedam morskih, 180 vrsta živi u slatkoj vodi, a ostatak živi na kopnu. Kornjače se ubrajaju u gmizavce i bile su na Zemlji još pre nego što su se razvili veliki dinosaurusi. Sposobnost prilagođavanja kornjača, čiji je najbliži rod krokodili i ptice, osigurala im je postojanje do današnjih dana.

ŽIVELE KORNJAČE,
Živeo Splinter!

kaplarMomciloGavric
kaplarMomciloGavric Day 1,820, 02:29

-што се тиче еМакедоније, ту ми је најтеже дати конструктивни предлог јер колико видим тамо је већина сасвим нормалних играча и са њима можемо једино на леп и братски начин разговарати па ако бог да и да се спојимо.

У сваком случају без еМакедоније смо на оних 83% а остатак нека остане наредним генерацијама.

Напомињем иако га ценим НИСАМ гласао за садашњег председника због неких људи у његовом окружењу те овај текст није њему у одбрану већ моје размишљање у ком правцу треба да иде еСРБИЈА!

Radivoj NS
Radivoj NS Day 1,820, 02:32

О Страхињићу, па како ти хоћеш да се играш политике кад ти је стално нешто нејасно?

Radivoj NS
Radivoj NS Day 1,820, 02:34

ОПЕТ ХОЋЕШ ДА НАС ПОСВАЂАШ СА БРАЋОМ еМакедонцима и играчима из еЦГ.

ОПЕТ ХОЋЕШ ДА НЕПРИЈАТЕЉИМА еХиК, ...еБиХ и еГрчкој (која је увек ратовала против Србије а на страни еХР) да дајеш наше територије???

Бедно :р

VOODOO ePOPEYE
VOODOO ePOPEYE Day 1,820, 02:37

NISAM JA LUD, JA SAM SAVRSENO NORMALAN

http://www.youtube.com/watch?v=9ybHcPRwiDU&feature=related

kaplarMomciloGavric
kaplarMomciloGavric Day 1,820, 02:41

Само да додам и ово, Страхињићу испустио си дио Албаније јер се зна да је Скадар, одувек био Србски и у његовој околини и данас живи Србски народ који пролази кроз тешка искушења да сачува свој идентитет.
Срби имају дугу историју на територији данашње Албаније. У средњем веку територија Албаније припадала је Српском царству, док је Скадар био престоница више средњовековних српских држава.

kaplarMomciloGavric
kaplarMomciloGavric Day 1,820, 02:42

према незваничним изворима у Албанији има 10.000 [2] или чак 40.000 Срба. Срба у Албанији има највише у Скадру и околини. Некадашњи СУП СФР Југославије успео је да прикупи информације да у централној Албанији (околина Елбасана и Берата) има Срба староседелаца, тј остатака становништва некадашњих српских држава Кнеза Јована Владимира, Краља Милутина и Цара Душана. Осим њих у Албанији има српског становништва, потомака одбеглих комуниста који су били верни СССР-у и који се нису приклонили тита

Sumnjivo_Lice
Sumnjivo_Lice Day 1,820, 02:48

Živeo slobodan svet, dole velikosrBske pretenzije. Ol vi ar seeeeejing iz giv pis a čens, ol vi ar seeejing iz giv pis a čens... Kamon tugeder!!!

Elem, kaplare, što ti smetaju igrači muhamedanske veroispovesti????

purebg
purebg Day 1,820, 02:54

Сумњиви, побркао си нешто, не сметају никоме Срби исламске вероисповести докле год прихватају чињеницу да су Срби, исто то важи и за Србе католичке вероисповести којих има доста у ЦГ и ХР.

xDesertHamsterX
xDesertHamsterX Day 1,820, 02:55

e, ocekivao sam da ces pisati zbog promene imena ogra, razocarao si me sada...

Predsjednik Republike SrBske
Predsjednik Republike SrBske Day 1,820, 02:55

Pure platice isti onaj ko je placao iy svog džepa dao 25 golda da pogura vraćanje CG ono što su drugi obecali, a zatim sabotirali

kaplarMomciloGavric
kaplarMomciloGavric Day 1,820, 03:09

@Sumnjivo_Lice
ајде лепи мој соколе се ти пресели у Албанију и тамо реци доле ВЕЛИКОАЛБАНСКЕ ПРЕТЕНЗИЈЕ или иди у Хрватску па то исто реци. Ајде соколе мој то реци Америци или Њемачкој.
Па СУНЦЕ му јебем више докле ћеш као НОЈ држати главу у песку и понављати песмицу коју су ти у главу натурили горе побројани.
СРБИ никад нису тражили ни педаљ више од оног што им по правди БОГА МИЛОСНОГ ПРИПАДА.
Дај бар да у смрдљивој игрици будемо сложни, да вратимо оно што је наше па покажемо свету

purebg
purebg Day 1,820, 03:09

Владиславе, под саботере вероватно подразумеваш министре из твоје владе који су ударали за еСрбију?
Шта да ти кажем - сам си их бирао!

kaplarMomciloGavric
kaplarMomciloGavric Day 1,820, 03:10

али и сами себима да бар у виртуелном ку... можемо бити једно

по ммало нервозно Лаки,

овај хтедох рећи

каплар Момчило Гаврић

ПС

нисам ја ваљда џабе газио преко Албаније са 10 година да би ми ти овде неке сумњиве конструкције проповедао

purebg
purebg Day 1,820, 03:11

Капларе, то је океј, али је проблем што су ови на власти лопови лажови и лицемери, па од те сложности у "смрдљивој игрици" нема ништа...

kaplarMomciloGavric
kaplarMomciloGavric Day 1,820, 03:27

@purebg

ја сам и написао да нисам гласао з асадађњег председника баш због појединих играча у његовом окружењу, али да као што се нисам слагао ни са свим стварима које је радила претходна влада ипак сам извршавао своју грађанску дужност.
Мој став је горе изнесен и сматрам да треба направити у игрици еСрбију као из периода Душановог царства и онда одолевати што дуже непријатељу па ако издржимо ићи на ослобађање територија док не дођемо до великог царства Александра Македонског

kaplarMomciloGavric
kaplarMomciloGavric Day 1,820, 03:29

з којег се зна по Плутарху да је био из лозе Србске.
Е то би нам требало бити циљ у игрици и да за то живимо. Онда би смо подигли ову игру на већи ниво и сваки играч би знао да сваки дан кад упали компјутер има разлог да се улогује на еРепублику и да свој допринос томе
Мислим да тој идеји око царства Александра Македонског к придобијамо и браћу са југа.

Tex_Willer
Tex_Willer Day 1,820, 03:41

Нећемо ваљда савезницима отимати поседе?

Ђенрал Владислав Освајач!!!
Он држи покорене хрватске, италијанске и босанске земље, које ви нисте могли да сачувате, јер забога, имаћемо много устанака. Како Пољаци? Они успевају да угуше устанке, а ми не можемо.
Брчко вреди више од 1600 голда, иако многи не мисле тако.

Strahinjic Banovan
Strahinjic Banovan Day 1,820, 04:05

ПРЕДСЕДНИЧЕ, ПОНОВО НИСИ ДАО ОДГОВОР НА ПОСТАВЉЕНО ПИТАЊЕ...

КАКАВ ЈЕ ВАШ СТАВ ПРЕМА ЦРНОЈ ГОРИ:

1) ЦРНА ГОРА ЈЕ ОРИГИНАЛНА СРБСКА РЕГИЈА
2) ЦРНА ГОРА ЈЕ НЕЗАВИСНА ДРЖАВА

Narlindir
Narlindir Day 1,820, 04:08

Pazi...
Da ti nesta kazem...

Crna Gora je moja prcija!

PROBLEM?

Ko ima problem sa Crnom Gorom ima problem samnom!

Narlindir
Narlindir Day 1,820, 04:12

Nemam nameru da branim postojecu vlast jer se u startu ne slazem sa njenim nacelima, ALI, Vladislavu kao coveku nema sta da se zameri, ispostavilo se da je jedino musko koje je smelo da potegne svoj obraz i odradi posao koji je bio tvoj Strahinjicu.

KAKO TVOJ?

Pa lepo brate dogovor koji je sklopljen nije bio Vladislavov nego vlade koju smo cinili ti i ja! Dakle,ako mi nismo bili kadri da ispunimo rec Srbije, Vladislav jeste.

Narlindir
Narlindir Day 1,820, 04:14

Ujedno, ovime sto ih prozivas za CG dolazimo do zakljucka da si ti kriv za propast "Azijske ekspedicije" , tvojom logikom, propast se desila u proslom mandatu znaci ti si kriv?

Svi znamo da nisi...

Nadji granicu u trolovanju i pljuvanju!
To je osnova zdravog razuma...

Ne onog desertovog, nego pravog!
I promeni dobavljaca, smrde ti clanci na nanu...

Strahinjic Banovan
Strahinjic Banovan Day 1,820, 04:19

ПОПАРА, АЈ ТИ У ЦРНУ ГОРУ КАД ЈЕ ТВОЈА ПРЋИЈА.
ПРОШЛОГ МЕСЕЦА ПРЕДСЕДНИК, АЂУТАНТ И ЕКИПА УДАРАЈУ ПРОТИВ ЦРНЕ ГОРЕ И ОНДА ЈЕ НАША КРИВИЦА ШТО НИСМО ВРАТИЛИ РЕГИЈУ, А САД ЈЕ ВЛАДИСЛАВ ВЕЛИКИ ДРЖАВНИК ЈЕР ЈЕ ТА ИСТА ЕКИПА КОЈА ЈЕ ТУКЛА ПРОТИВ ЦРНЕ ГОРЕ ОДЛУЧИЛА ДА ВРАТИ РЕГИЈУ ЈЕР СУ НА ВЛАСТИ. И САД ТИ БРАНИШ ТУ ЕКИПУ А БИО СИ ЧЛАН ПРОШЛЕ ВЛАДЕ КОЈУ ЈЕ БАШ ТА ЕКИПА НАЈСТРАШНИЈЕ ОПСТРУИРАЛА.

АКО МОЈИ ЧЛАНЦИ СМРДЕ НА НАНУ, БРАТЕ, ТВОЈИ КОМЕНТАРИ СМРДЕ НА БАЛЕГУ.

Strahinjic Banovan
Strahinjic Banovan Day 1,820, 04:20

"Pa lepo brate dogovor koji je sklopljen nije bio Vladislavov nego vlade koju smo cinili ti i ja! Dakle,ako mi nismo bili kadri da ispunimo rec Srbije, Vladislav jeste."

ЗАТО САД ОЧЕКУЈЕМ ДА ИСПУНИ РЕЧ СРБИЈЕ ДАТУ И ПОВОДОМ ВРАЋАЊА БРЧКОГ БИХ, НЕ МОЖЕМО СЕЛЕКТИВНО БИРАТИ КОЈЕ ЋЕМО СПОРАЗУМЕ ПОШТОВАТИ, А КОЈЕ ЋЕМО КРШИТИ.

Narlindir
Narlindir Day 1,820, 04:25

Ko si ti da mu kazes sta ce on da radi?
Kad si ti njega slusao?

Ne vidim sta je lose u nani , pa si se nasao prozvat , a ja se balege ne stidim , svi znaju da sam seljak , al jedno je biti seljak drugo je biti seljacina...

purebg
purebg Day 1,820, 04:28

Селективна перцепција
Селективно памћење
Двостурки аршини
Лицемерје
Су канцер нашег друштва!

Strahinjic Banovan
Strahinjic Banovan Day 1,820, 04:36

ДЕБЕЛИ, РЕЦИ ВЛАДИСЛАВУ ДА ТИ ВРАТИ ПОМИЈЕ, МНОГО СИ НЕРВОЗАН КАД СИ ГЛАДАН.

Pisoj Zobr
Pisoj Zobr Day 1,820, 04:37

izgori narod, izgori :😁
https://www.youtube.com/watch?v=7xyyPmBrY-Y

Sumnjivo_Lice
Sumnjivo_Lice Day 1,820, 04:38

Kaplare, niti sam Albanac, niti Hrvat, niti Nemac, niti Amerikanac nego sam Srbin i naša sranja mi najviše smetaju. Kad si već toliko pobožan što ne poštuješ reči Hristove: ''Zašto vidiš trun u oku brata svoga, a ne vidiš balvan u svom oku?''

E, vidiš, meni smeta taj balvan u mom oku i hoću da ga odstranim da bih onda iz očiju Albanaca, Hrvata, Nemaca i Amerikanaca mogao da vadim trunje. Niko nikada nije poneo svoju zemlju u grob, ljudi odlaze zemlja ostaje.

Narlindir
Narlindir Day 1,820, 04:39

Vrhunac hrabrosti je kad te Strahinjic izbrise iz prijatelja i pocne da te vredja!

Hehehehe od danas zaboravi na deserta , Brdara , Vladislava , bilo koga ko ti se ikad zamerio...

Od danas sam ti ja neprijatelj br 1. ; )

"Intelektualna gromado" !

nikol000
nikol000 Day 1,820, 04:40

Definitivno vecina radi kontra SB , bio vlast ili opozicija .

Brdar Dragan
Brdar Dragan Day 1,820, 04:40

Umoljavaju se drmaci kafeza da naprave pauzu.

Strahinjic Banovan
Strahinjic Banovan Day 1,820, 04:45

Сад озбиљно, Попара, пошто си безобразан до максимума.
Не памтим тачан број колико пута си ми рекао да "је**м го**а" и сличне вулгарне изразе које користиш увек када неко каже нешто што ти није по вољи (сети се само приче о ССФ, на пример). Извређао си ме сигурно 10ак пута без да сам ти ја на било коју увреду одговорио на било који начин, буди човек па признај.

Strahinjic Banovan
Strahinjic Banovan Day 1,820, 04:47

Данас си почео да ме прозиваш за дрогу у јавно написаном шауту као да сам неки тежак наркоман, при том, сврставајући остатак екипе која се слаже са мном у исти кош. Извини, али сматрам да моји пријатељи или другови то не раде, нарочито када им опростим раније увреде иако ми се никад за исте нису извинили. Због тога сам те избрисао из другова, на увреде сам ти одвратио увредом и за мене је ту прича готова, више не постојиш, а ти сад грокћи даље колико хоћеш.

purebg
purebg Day 1,820, 04:49

СБ, па свима си за те прозивке дао повода у председничком чланку са оном паролом.

Strahinjic Banovan
Strahinjic Banovan Day 1,820, 04:57

Постоји разлика између марихуане, која се иначе користи и у лековите сврхе, и хероина, кокаина и осталих тешких дрога. Ја никад ништа теже од марихуане нисам пробао, а људи ме представљају као тешко оболелог наркомана у кризи. Неће бити да је исто.

Narlindir
Narlindir Day 1,820, 04:59

Bivsi druze Strahinjicu, rekao sam da si drogiran iz razloga sto covek pri zdravom razumu ne moze ovoliko da iz dana u dan postaje dosadan svojim pljuvanjem , prozivkama i konkretno , s**njima u svojim novinama. To sto sam izgleda pogodio tamo gde ne treba, odnosno , da sam te prozvao za nesto sto te boli, evo ja se javno izvinjavam.

Za sve ostalo , stojim iza svojih reci, i samo nastavi da teras iskrene prijatelje iz svog malenog okruzenja.
A to sam zaista bio...

Narlindir
Narlindir Day 1,820, 05:00

A ti se zapitaj zasto je sve manje takvih...

Nadam se da se ne vidimo na nekom okupljanju, a ako se to slucajno dogodi, molim te da me zaobidjes , taj kiseo osmeh i lazno "E cao brate kako je?" moj zeludac ne bi podneo.

Mislim, jeste da jedem pomije, istina je, ali to je ipak previse i za svinju kao sto sam ja...

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.