(Важно) еПрезидентско интервю

Day 1,786, 09:35 Published in Bulgaria Bulgaria by vasilto
Здравейте приятели!Продължавам да ви засипвам с първокачествени интервюта, като мои гости до сега са били всички по-популярни еБългари. Следващото интервю е особено специално за мен, защото този човек е един от най-важните еБългари и последния по рода си еБог. Той е ебати пича и всички му се кефят турбо много... освен ония смотани псевдо-патриотични ноу-лайфъри онанисти, чията единствена мисъл в живота е еЖивота им... Кво стаа ракселе... излезна ли от филма!?

Та този мега епичен типаж е дедо заек... vasilto! Шапки долу!
Надявам се, че интервюто ще ви хареса!

Здравей vasilto. Радвам се, че прие поканата да участваш в това мое интервю! Нека започнем първо с нещо за теб.
1: Кой си ти в Реалния живот? Разкажи ни каква личност си?
- Моята персона е безмерно скучна. Аз съм марксист, който ясно съзнава утопичността му и смятам за луди тези, които се борят за неговото идване на земята. Няма как момчета! Ако се мъчите да го правите то вие се гаврите с марксизма и не сте по-различни от Филип Димитров (да го пляскат сирийците или там където е сега). Иначе съм бивш бензинджия, бивш специалист предпечатна подготовка, бивш PR, почти бивш студент и вечно айляк и фен на Ботев.

2: А кой си ти в играта? Разкажи ни своята еБиография.
-Хммм 2 години да разказвам? Кратката версия е, че дойдох през реферала на един мой американски познат, който все още разцъква. В играта винаги съм проповядвал хората да поставят на пиедестал самостоятелното и аналитично мислене и когато изкажеш някаква теза, то тя да бъде ясно аргументирана. Винаги съм бил против играта в един отбор, нещо силно популистко и практически приложимо само в тоталитарен тип общество изпълнено със страх да мислиш по различен начин от общия. Истината, ако ще разглеждаме така омразните ми политико-футболни релации, е в силното първенство притежаващо силни и дейни отбори. Биографията ми не е дълга – винаги смазвам със силата на перото и винаги редом с десетките истински човеци (без „е”-та), които са част от великия кръг „Зайче”.

3: Защо vasilto?
- Защото е обединено от името и фамилията ми.

4: Ти си един от "всепризнатите" тролове в нашето еПространство. Мислиш ли, че критиците ти имат основание да те наричат такъв или не?
- Всеки има правото да има мнение за някого. Аз съм и не съм трол. Грехота е да кажа, че не съм тролил и е грехота някой да каже, че само и единствено троля. Аз като една от най-иновативните еЛичности мога да кажа, че успях да слея троленото и градивната критика и да поставям скрито, а понякога и явно, послание посредством тролски статии или коментари.

5: Кое те кара да се изправиш срещу хората, на които играта им доставя удоволствие?
-Аз се изправям срещу затъпяването и липсата на айляк в играта. Дали не е тъпо да бичиш в петък в 4 през нощта в Мирката и да пуцаш по илюзионните ти врагове. GET A LIFE! Аз се боря и с нещо много по-страшно. Апатията у хората. И в частност апатията относно политиката. Много еБългари хейтват политиката, защото не се интересуват от нея и се дразнят да четат дебати или нещо по-дълго от 20 реда, освен ако не е като статии напомняща за произведение на Толкин. Който между другото е бил силно повлиян от Макиндер и света на властелина е пряко обвързан с реалната геополитическа карта, както двубоите между различните врагове, наличието на средната земя и тн. Та... когато хората са аполитични тук, то те ще са аполитични и в реалния живот, а там е важно. Моите послания са насочени към тях, защото това е един от начините да достигна до по-голяма част от хората. И аз знам, че съм успял да накарам поне 10 човека да видят смисъла от политика и който важна е тя за всеки един от нас и аз съм горд от това и знам, че те ще отворят очите на поне още 10 човека и така... Само заради това мога спокойно да еУмра знаейки, че съм постигнал нещо в своята война. И това е реално еДжихада срещу ноу-лайфърите и феновете на 2д Це Ес-а.

6: Какво са за теб (по-конкретно в еРепублик) термините "заек" и "айляк"?
-Тука анализа може спокойно да се проточи около 2-3 word-овски страници. Но ще бъда кратък – това е айляка http://www.youtube.com/watch?v=EXoHAIjr6fg А зайче сме всички, приели айляка в сърцето. Аз вярвам, че всеки е зайче просто все още не го е осъзнал.

7: Занимаваш ли се в момента с политика, военни действия, бизнес или журналистика в играта?
- DUH… WINNING. Политика посредством журналистиката. Просто еПолитическия елит трудно може да понесе моята еПерсона при себе си. Ала за тяхна зла участ аз мажа епично и без да еИмам еВласт, защото притежавам нещо, което те нямата – верни айляци и силата на моето „перо” (или клавиатура).

8: Има ли според теб възможност за изграждане на едно, дори виртуално, общество от българи?
-Ние си имаме изградено общество и то не е отвратително. Може и да е още по-голяма свинщина предвид реалността. Просто това компактно общество се нуждае от повече ментори, които да подпомогнат за „проглеждането” им. И когато тук успеем да изградим гражданско общество, то това общество ще се прехвърли там където му е място – в реалността. еРепублик е гениялен експеримент и може да изиграе роля в процесите преминаващи през обществото ни. И аз вярвам, че онлайн комуникациите и диалозите, които тук се провеждат ще дадат своето отражение. Пак казвам не е нужно да рефлектира върху всеки един еИграч. Нужни са няколко стотин, които да повлияят на още няколко стотин и ще се започне верижна реакция, която никой няма да може да спре. Тогава ще видя млади и адекватни хора на протести срещу повишаването на възрастта за пенсиониране. Тогава ще видя хора, които поставят проблемите си на дневен ред и ясно съзнават, че трябва да дадат и решението им, а не проблемите да висят във въздуха на принципа „падащо лайно в кенеф”.

9:Има ли хора, които са ти крайно неприятни от играта и не би искал да имаш нищо общо с тях, както в играта, така и в реалния живот?
- Крайно неприятен не може да ми бъде никой, защото никой не ми е направил нещо. Има хора, които не разбирам и не харесвам за начина им на мислено, но уважавам личностите, които седят зад тях, защото всеки има право да мисли и да казва това, което мисли и съответно да изразява своето несъгласие с чуждите мисли. Но вярвам, че съм неприятен за много хора, защото не веднъж съм получавал заплаха за избиване на зъб.

10: А има ли такива, които смяташ за свои приятели и с удоволствие би се видял на живо с тях?
-Много хора... много много към 12 човека.

11: Какво ни липсва, за да станем по-добри?
-Тук съм отговорил из редовете нагоре. В общи линии айляк и повече сериозност.

12: Тук можеш да отправиш своите послания и пожелания към нашите читатели.
- Бичете айляк!

Благодаря за интервюто и отделеното време!

Надявам се интервюто да ви е харесало!

еххххх, спомени, спомени...

дедо заек... оувър