Ambient on/off

Join the new world

 

Македонски јазик и говорење- Разлики

Day 1,785, 01:46 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) by Palavec

Разликувајте:


Селани- Луѓе од село.
и
Сељаци - Простаци, граѓани од нижа вредност, необразовани, игнорантни и дрски.


Хомосексуалци - Лица привлечени од истиот пол.
и
Педери - Екстремно феминизирани провокативни мажи чија појава потсетува на недозреана жена.


Кучки - Девојки кои злонамерно се поигруваат со вас.
и
Курви - Девојки без никакви морални вредности, кои посветуваат повеќе време бакнувајќи ја помалата машка глава отколку поголемата.Дркаџии - Луѓе кои слободното време го поминуваат мастурбирајќи.
и
Издркотини - Залудни потрошувачи на кислород, без тронка придонес во заедницата. Сперматозоиди кои воопшто не требале да станат зигот а уште помалку да станат сложен организам.Даунов синдром - Хромозомско нарушување кај афектираните лица.
и
Ретардирани луѓе - Луѓе кои покрај физичката и менталната исправност прават неразумни, неочекувани и недолични потези.

Благодарам многу!! Ако може шаут 🙂

 

Comments

Palavec
Palavec Day 1,785, 01:47

ЗА ШАУТ:

Македонски јазик и говорење- Разлики
http://www.erepublik.com/en/article/-1-2135323/1/20

ProudLion
ProudLion Day 1,785, 01:49

Овај Димитар Миладинов да не е?

Palavec
Palavec Day 1,785, 01:51

Не е димитар бе, брат му е! Така се шишал овој период 🙂

El Che G
El Che G Day 1,785, 02:22

v

dimzaaa
dimzaaa Day 1,785, 03:22

ебате педер, ебате

4a4arA
4a4arA Day 1,785, 04:29

ебате нација ебате

jasumtose
jasumtose Day 1,785, 10:26

ебате багот ебате

Kumulonimbus555
Kumulonimbus555 Day 1,785, 10:58

ebati Glupako Ebati
Glupak/ednina
i
Glupaci/mnozina

trebalo i voa da go objasnesh

TigerII91 Day 1,785, 12:11

Comment deleted

pesticid
pesticid Day 1,785, 14:27

ебате ебеш!

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.