Ambient on/off

Join the new world

 

прапостојбина свих Словена Балкан и Подунавље

Day 1,774, 04:46 Published in Serbia Bosnia and Herzegovina by mpkByk

Проф. др Кљосов тврди, да је прапостојбина свих Словена Балкан и Подунавље и ево извода из његовог рада, прочитаног на Конференцији:

„У раду се разматра питање “порекла Словена“, или „порекла полазне словенске заједнице“, односно тражење «индоевропске» «прапостојбине». Одговор на питање прапостојбине Словена и Индоевропљана даје ДНК-генеалогија. Помоћу ДНК-генеалогије, могуће je пратити кретања народа и без помоћи лопате и четкице археолога, или мерења лобања, и без довитљивог расплитања сазвучја и значења речи у живим и мртвим језицима, већ просто пратећи маркере у нашим ДНК. Њих, те маркере, не могу „асимиловати“ или „прогутати“ други језици, културе или народи, како се то дешава хиљадама година - у оквиру појмова историје, лингвистике, антропологије. Износи се гледиште, да се хаплотипови и хаплогрупе не асимилују, омогућавају да се израчуна време када су њихови преци живели. Појам „предачка хапло-група“, или „хаплогрупа рода“ одређују маркери, или слика мутација у мушком полном хромозому. Овај метод је омогућио да се убедљиво покаже како нису „индоевропски језици“ првобитни - већ прасловенски, аријевски. „Индоевропски језици“ је еуфемизам - настао услед несхватања шта повезује санскрит и његове варијанте и европске језике. Закључује се да словенски/аријевски језици представљају основ и европских језика, и санскрита, и „индоевропских“ иранских језика. На простору Лепенског Вира, Винче, Дњепра, Дона и на реци Уралу, нису живели „народи који су говорили на иранским језицима“. Овде на простору Лепенског Вира и Винче и тамо на Дњепру, Дону и реци Урал су живели Словени, Прасловени, Аријевци и то је био њихов језик. Тај су језик донели у Индију, Иран, Авганистан“.

 

Comments

rengenzy
rengenzy Day 1,818, 09:27

1

sub 315

CrniOrao100
CrniOrao100 Day 2,791, 15:51

*
Рапорт каплара Гаврића

http://www.erepublik.com/en/article/-1344-2537360/1/20

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.