Ambient on/off

Join the new world

 

Политическо рукополагане.

Day 1,708, 07:07 Published in Bulgaria Chile by Absfresh

Зароди се в България едно наемническо движение. Подмамени от златцето много активни играчи се присъединиха и вече надминаха бройката 75.
Няма нищо лошо в наемничеството, всеки сам си решава как да си играе играта. Това е един не лош начин да се набавя злато за тренировка.
Лошото е, когато наемниците скъсат връзките с държавата, от която са тръгнали.

Нашите мили наемници доказаха, че поставят златния стандарт на първо място. Стигна се до тотални парадокси, членове на наемнически отряд, които са и депутати, първо да гласуват встъпването в съюз с Нова Зландия, после да се бият СРЕЩУ Нова Зеландия, за пари и да се гордеят с това. Инфо тук

Стигна се до тотална гавра с институцията Български Парламент, макар и виртуална, това си е един от 2-та ни органа за управление в играта. Започнаха да се опитват да отклоняват средства от държавната хазна към направления, ЗАБРАНЕНИ от същия този парламент.


Всеки има право на собствено мнение и начин на игра. Личното ми мнение е, че е НЕДОПУСТИМО НАЕМНИЦИ ДА ЗАЕМАТ ПУБЛИЧНИ ДЛЪЖНОСТИ. Веднъж вече са поставили личния интерес над обществения, защо трябва да им се дава власт и инструмент да вредят.

Утре има избори за парламент. Само заради прииждащите към конгреса наемници се налага отново да се канддатрам. Пуснал съм се от партия БРП в София. Нямам никакво намерение да се заемам политическа дейсност отново. Единствената ми цел е да заема едно от депутатските места в София, като по този начин изхвърля един от кандидатиралите се наемници. Мислех да е пусна от БНФ, но си заеха квотите малко преди крайния срок.

Нека погледнем профила на наемниците кандидат депутати. Те са общо 5 човека , 2-ма от които са в София. Всички са кандидати от Български Национален Фронт. Това само по себе си е някакъв парадокс. Ето мотото а БНФ :
БНФ поставя българския интерес на първо място! Компетентност, отдаденост, професионализъм, забавление, това е БНФ - присъедини се към нас.

Някаквъв абсурд, партийния президент и 4-ма депутати на партията са наемници, които поставят личния интерес над този на България.
Те не заслужават място в конгреса, нито в партията. Тази партия беше най-гласовитата за война с Турция и от нея се очаква последна да омекна. Каква стана тя, първи си биха камшика. СРАМ ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАЦИОНАЛИЗЪМ.

Ние заедно можем да ги спрем. Просто изберете друга партия и кандидат по ваш избор.
Ако пък сте привърженик на БНФ със съвест, гласувайте са Сепултура в София, Ултработев в Пловдив, preslavvv123 във Видин или пък TheVolunteer във Варна.
Не на наемниците

Absfresh - кандидат за депутат брп/София

 

Comments

4040
4040 Day 1,708, 07:09

чи те половината наемници са ти от партията бе :Д

Absfresh
Absfresh Day 1,708, 07:10

за мене нма вече партии /движения, има само личности и личен авторитет

4040
4040 Day 1,708, 07:11

ем ок ,някои от личностите са ти близки личности в тоя отряд :Д шом искаш тъй да ти го дъвча 🙂]]]]]

MattrimCauthon
MattrimCauthon Day 1,708, 07:12

Хахахахахахахахахах цун 😘

Velislav Djambazov
Velislav Djambazov Day 1,708, 07:12

"Само заради прииждащите към конгреса наемници се налага отново да се канддатрам. Пуснал съм се от партия БРП в София. Нямам никакво намерение да се заемам политическа дейсност отново."

Евтин популизъм и тъпа агитация.Хем БРП го няма, хем БРП го има :Д

Sando Griffin
Sando Griffin Day 1,708, 07:13

един от редките моменти, в които се съгласявам напълно с кукловода.

Хомопародията "националист-наемник-депутат" трябва да пъде прекратена. Български Наемнически Фронт да се преименува или закрие.

Който иска да си продава каквито иска части за каквито пари иска, но наемници не трябва да се допускат в еБългарския Парламент.

Всичките "абонирани" филмари са отново на линия, за n-ти конгресменски медал. Покажете им, че не сте чак такива балъци за каквито ви мислят.

Absfresh
Absfresh Day 1,708, 07:14

Били сме близки, разминали са ни се пътищата, аз си защитавам моите възгледи, те си играят тяхната игра. Ако се бяха пуснали както предупреждаваха, щях да им сипя и на тях.

Absfresh
Absfresh Day 1,708, 07:15

Вели, ползвам просто квотата на БРП, някой ви пошушна да сложите блокер, инач щях да се пусна от БНФ и да се боря директно с вас двамцата. : )

4040
4040 Day 1,708, 07:15

сипи и на мен скоро и аз ше съм с черен аватар :Д мляс
ама да знаеш че не ям постно , кат сипваш сипвай яко , че обичам мръвка :Д хо хо хо

Lord Kenshin
Lord Kenshin Day 1,708, 07:15

4040 Day 1,708, 07:11

ем ок ,някои от личностите са ти близки личности в тоя отряд :Д шом искаш тъй да ти го дъвча 🙂]]]]]

ЗА ПАРИ ЛИ?! ЗА МНОГО ПАРИИИИИИИИИИИИИИИИ ЛИ?! :Д

Knight Of Madness
Knight Of Madness Day 1,708, 07:16

Да,благодаря ти,Фреш..

Gias Gouliev
Gias Gouliev Day 1,708, 07:17

стигна се до парадокса, човекът открито предлагал подкуп на депутат, да казва на нацията кое е "черно" и кое е "бяло". срам те било, никога не е късно да се орезилиш.

MattrimCauthon
MattrimCauthon Day 1,708, 07:17

"ПАРТИЯ БРП СЕ ЗАКРИВА. Няма да излъчваме повече кандидат президенти или да подкрепяме кандидати на други партии. Поради невъзможността в механиката да играта, да натисна унищожи, партията ще си цикли още известно време, докато изпадне от топ 5.
Преустановява се всякаква дейност на партията."

ХАХахахахахахахахахахахахахахахахахахахаахахахахаахаахахаахахаххххаахахахах

Gias Gouliev
Gias Gouliev Day 1,708, 07:17

ей тука си хванат от СРС-тата:
http://www.erepublik.com/en/article/-1-2086175/1/20

Demon Lee
Demon Lee Day 1,708, 07:21

Български Наемнически Фал не за пръв път показват че са негодни за нищо и че са по продажни и крадливи от всички останали взети заедно :

1. Empiree -краде клип и се възползва от привлечените играчи от него като поставя своя реферален линк.
2. Подкрепа - лъже и маже наред за да привлече членове към партията
3. Щурман - лъже , краде и маже наред , плаща на еденски танкове в злато за да развият собствените си акаунти, Елитът е разрушен именно под негово управление когато им отказва финансиран

Absfresh
Absfresh Day 1,708, 07:21

София, няма партия БРП, ползвам просто квотата, защото един от т.нар. ми близки хора ви изпя снощи какъв ми е плана и как щях да ви събера гласовете в София на БНФ

Sasho Ve
Sasho Ve Day 1,708, 07:22

СРАМ ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАЦИОНАЛИЗЪМ!
това мога да кажа и аз...

MattrimCauthon
MattrimCauthon Day 1,708, 07:22

Хахаххаах ти си бил голям филмар. ;д ;д ;д
Ние не сме БРП, че да не съберем по 4 човека от регион, бейби. 😘

Demon Lee
Demon Lee Day 1,708, 07:23

Също така от тази партия са виновни за многобройните изтривания на еБългария през 2011 та година.
Доказано беше със снимки и признания от Лазократи че Български Наемнически Фал купува мулташки оръжия от мулташката групировка Лазократи.

eDuH uDeoT
eDuH uDeoT Day 1,708, 07:23

Абс, противоречиш си някак си по 3 направления.. Много добре знаеш, че за да изхвърлиш какндидат на изборите, трябва да го "изхвърлите" от региона и Уайлд картите. в София няма начин да го постигнете : )
... но ще е се подсигуря с пуканки за изборите..

Сандьо, ти не беше ли ХуйМиМериКанец бре? Ко се мешаш в БГ политиката ?? : )

Demon Lee
Demon Lee Day 1,708, 07:25

Много кратно бе доказано, че от БНФ могат да бъдат излъчвани единствено и само некадърници които НЕ МОГАТ да ръководят страната. За пример - Empiree е избран за президент юни 2010-та и заминава за море като оставя страната за целия мандат без президент на практика , неговите глашатай тогава го защитават в Парламента от импийчмънт. Министрите му не вършат работа и за пръв път тогава еБА е оставена на произвола на съдбата като Юли месец почти няма активен войник в редиците и.

Absfresh
Absfresh Day 1,708, 07:26

eDuH uDeoT , може пък да успеем да прокараме Сепултура най-отгоре. : )

Demon Lee
Demon Lee Day 1,708, 07:27

Софията виден член на БНФе терорезира с месеци Парламента като се държи непристойно като председател на Парламента. А сега основава и наемнически отряд за да се продават на пазара за жълти стотинки. Това са само факти а има и още и още ..

Sasho Ve
Sasho Ve Day 1,708, 07:28

хана ги запука... Ама си е вярно (: доста вредна партия за еБългария в този и вид...

Gias Gouliev
Gias Gouliev Day 1,708, 07:30

Хан Шу - разсипникът на казармата - обади тирада за армейските съдбини... кефиш, мишко, ала ти къде беше??

MattrimCauthon
MattrimCauthon Day 1,708, 07:30

Хан Су....убиецът на българската еКазарма. Да живей!

Gias Gouliev
Gias Gouliev Day 1,708, 07:31

до Абсфреш: тенкю за рекламата на БНФ и отряда!! Евала, лоша реклама няма.

Demon Lee
Demon Lee Day 1,708, 07:32

Гиас знаеш ли каква е разликата , че аз съм 1 и съм направил едно , което с нищо не е навредило, а вие сте много и всеки ден вредите и продължавате да го правите!

komador
komador Day 1,708, 07:32

Ей...НАЕМНИЦИ....правете каквото си искате но нямате място в институциите на еБългария. Ако искате бийте и срещу нас еБългарите, вече хич не ми пука. Пишете постове, тролвайте, обеснявайте се колкото си искате , лично аз вече съм глух и сляп за всичко което казавате или показвате, дори и да сте прави хич не ме интересува. Знам обаче едно , ВИЕ МЯСТО В ДЪРЖАВНИТЕ ИНСТИТУЦИИ НА еБЪЛГАРИЯ НЯМАТЕ МЯСТО.

eDuH uDeoT
eDuH uDeoT Day 1,708, 07:33

Абс, трябва да напомпата за 5-6 депутата, за да "изхвърлите" 2 ма и от уайлд кардс, нали се сещаш за какво говоря?
Че дори и да ги минете за региона, то те ше съберат достатъчно гласове, че да влезат в уайлд картите.. за да ги махнете от там, ще трябва да прелеете достатъчно гласове от други региони, което автоматично "сваля гащите" в съответните региони..

както казах, лично на мен ще ми бъде интересно.. пиканки и бира яко 😉

Absfresh
Absfresh Day 1,708, 07:34

Gias Gouliev , аз симпатизирам на идеята на истинското БНФ, ако не бях създал БРП със сигурност щях да съм БНФ-арец, но всяко по реда си, на следващите ще му вземем на Джамбаза партията, че срами националните ценности : )

eDuH uDeoT
eDuH uDeoT Day 1,708, 07:38

Аве вие тъпи ли сте или кво?
Кой каза, че наемниците нямат място в институцийте??
Има ли механизъм който го забранява?
Можеш ли да ми вземеш гражданството?

Я отворковци опровергайте следното:: Аз не съм наемник, а член на един от най-добре финансираните елитни бойни отряди!

Absfresh
Absfresh Day 1,708, 07:40

eDuH uDeoT , я един рук за тебе, че предаде образа на вечния трол и ти за 3 златни монети.

komador
komador Day 1,708, 07:44

НЕ МИ ПУКА КОЙ СИ И ЗА КАКВО СЕ БОРИШ, НАЕМНИКА НЯМА МЯСТО В ИНСТИТУЦИИТЕ НА еБЪЛГАРЯ.

deepz00ne
deepz00ne Day 1,708, 07:47

идеотче
кой казва че не може да се изакаш пред резиденцията на бат бойко?
можеш ,ама ченгетата ще те спукат от бой после
няма закон дето да забранява и наемниците в парламента ,ама няма закон дето забранява да ви наричаме с нежни имена нали ?

eDuH uDeoT
eDuH uDeoT Day 1,708, 07:47

Абсе, аз мойте рукове си ги събирам и ресто не правя : )

Комадоре, Не ми пука кво ти пука, когато играта го позволява, а шоуто е на макс.
както казах, събирам си руковете дет ми раздават, та имам достатъчно да ви ги набивам по дупките!
внимавай с кво се захващаш ; ) .. щото аз ги раздавам без вазелин!!

Sasho Ve
Sasho Ve Day 1,708, 07:47

хахаха за пари ли?? за много ли? за виртуални ли? (: идеот, излагаш се вече...

Sando Griffin
Sando Griffin Day 1,708, 07:48

Идеоте - теб поне те уважавах. Трай си поне, не се изтъпанчвай като секретарка на продажниците, че ти пък точно беше тоя дето най-много плюеше по Митака от сутрин до вечер. Как искаш да те нарека - интересчия, подлога, безгръбначно, печалбарче, безпринципен...? Толкова сте смешни, че направо не знам.

Velislav Djambazov
Velislav Djambazov Day 1,708, 07:50

"София, няма партия БРП, ползвам просто квотата, защото един от т.нар. ми близки хора ви изпя снощи какъв ми е плана и как щях да ви събера гласовете в София на БНФ "

Абе ти сериозни си изтрещял :Д Блокерите съм ги нагласявал лично и не защото някой ми е подшушнал.Но ти си си във филма явно.Ебати филмарите дето сте.:Д

eDuH uDeoT
eDuH uDeoT Day 1,708, 07:52

Зона, наричай ме как си искаш.. не ми пречи : )
след 2 месеца тая еуфория ще е отминала, и всичките мултаци ше са забравили за кво е ставало въпрос, нали се сещаш

проблема Наемник не е в това че плащат добре. Елитната ни политика последните 3-4 месеца роди НАЕМНИКА, а тях, политиците ги избира ОБЩЕСТВОТО!
така, че ни приеми като втора производна на ОБЩЕСТВОТО!!

няма СЛЕДСТВИЕ без ПРИЧИНА!! Явлението НАЕМНИК е следствието!

komador
komador Day 1,708, 07:53

НЕ МИ ПУКА КОЙ СИ И ЗА КАКВО СЕ БОРИШ, НАЕМНИКА НЯМА МЯСТО В ИНСТИТУЦИИТЕ НА еБЪЛГАРЯ.

deepz00ne
deepz00ne Day 1,708, 07:55

абсе има си много просто решение на проблема
както спряхте да танкирате и да купувате злато така спрете да наемате щета
няма какво да продават като няма кой да купи нали ?
няма да се свърши света ако загубим няколко битки

eDuH uDeoT
eDuH uDeoT Day 1,708, 07:58

Сандо, къф е проблема?
аз и сега ше сипя на Софията ако има за какво?

Проблема на всички е, че сте коне с капаци и не виждате какво имате в задния двор! Какво създаде обществото от безхаберието си!!
Наемника е явление което не е мой проблем. Появи се точно когато бях решил да се откажа от еБългария и да поискам хърватско гражданство. да си двукликам спокоийно и да не преча на никой.
така, че реших да си остана в еБГ и да си двукликам под названието НАЕМНИК.
нещо като хибернейта на Ромпер.

Velislav Djambazov
Velislav Djambazov Day 1,708, 07:58

deep нека спрат да ни наемат.Като се направят няколко наказателни акции ще ни се плаща колкото да не удаим срещу тях :Д

eDuH uDeoT
eDuH uDeoT Day 1,708, 08:00

Комодоре, както ти казах, не ме интересува какво те интересува, щом играта го позволява и шоуто е на макс : )
дерзай!

deepz00ne
deepz00ne Day 1,708, 08:02

идеотче проблема е че някой политици не ги избира обществото.
някой политици се избират сами ,ако разбираш какво искам да ти кажа
ясно е че мат"риала е лош ама не е само той виновен

eDuH uDeoT
eDuH uDeoT Day 1,708, 08:03

ай.. весела игра

Sando Griffin
Sando Griffin Day 1,708, 08:04

един-е - нямам проблем с това, особено пък с теб. на никой не казвам как да играе, аз самият съм се махнал от еБГ по една или друга причина - както икономически, така и "социални".

проблемът е в наглостта и алчността. продавайте щета колкото искате - има го това явление, така сте решили, ок. но не може да си хем "националист", хем "наемник", че и в парламента да се буташ - при това само и единствено за златото. има си граница и дори и играта да го позволява, вече има морал и т.н.

deepz00ne
deepz00ne Day 1,708, 08:05

джамбазов
ще ми пръднеш на теменужката с твойте наказателни акции
както казах няма да се свърши света даже да ни изтрият , проблема ще е за софка че няма да има парламент за него хаха

DEATHSSHEAD
DEATHSSHEAD Day 1,708, 08:06

еDuH в грешка си,много добре виждат какво става в задния им двор. само, че Абса и другите ботове са хитри като Ахмед Доган в РЖ, качили са се на гребена на вълната, нахъсват тълпата да плюе по нас и трупат политически дивиденти. много удобна платформа '' вън наемника от парламента'' . както и да е, тоя спор няма се реши с търкане на клавиатура

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.