Ambient on/off

Join the new world

 

СКУП НА АДИ-ГОДИНУ ДАНА КАСНИЈЕ

Day 1,450, 13:20 Published in Serbia Serbia by sve_za_obraz

Телепатијом покушавам да објасним Рејзелу да се јави на телефон пошто га зовем већ 300 пут. Договор је у 15 до 10 на станици он се не јавља. Ја зовем још неке људе да потврде долазак наравно јавља се само Софија, верујем да јој телофон звони много зајебано кад ја зовем.


После 10 минута зове ме Разиел(мрзи ме да пишем разиел од сад ће бити ЛУКА)
и мртав ладан пита "Па брате где си ти". Ја у кому!


Излећем из куће, долазим на станици Лука већ баца приче комшиници... Мислим се у себи "знам ја што се ти не јављаш".

Улазимо у 95 пут почиње, иначе ја и Лука никад нисмо блејали, а да сам ја трезан. То је био први пут. Мало сам био мамур од ноћи пре скупа ал оно мамурлук се не рачуна. Лука ми мртав ладан каже "Који си ти смарач кад си трезан" само ћутиш.

Погледао сам га а у себи мислим "Проговорићу ако оћеш да повратим ових две литре водке од синоћ по теби". Нисам му то рекао да се не успаничи.

Стижемо на Зелењак прелаз у бус 52 иста прича мени мука глава боли ал знам да се клин клином избија па само чекам да залијем јетру и смањим болове.


Тамо нас чека Лукин ортак из средње, да ме бете сви одреда не могу се сетим имена нити ника, ал оно позитиван лик.


Полако се скупља наша мала "ПАЈСЕР ЕКСАДРИЛА" стижу Гојко Божић и Црнобради па после њих Неодољив итд итд мрзи ме да све набрајам, а вероватно је алкохол попио њихова имена из главе... Блејачи класични умирали смо од смеха то неко време.


Но један посебан део морам нагласити болдом

Било нас је око 7,8 у том тренутку, прилази нам млади брачни пар са клинцем 8,9 година, ми мислимо шетају људи недеља Ада, кад најмлађи члан из породице повика " 'Ел играте браћо ереп". остатак и ја у чуду. Вероватно најмлађи играч еРеп-а. Мислим да му је ник Веки плус неки бројеви(и то је алкохол попио). Није ме одушевио он који игра, много младих виси на нету већ родитељи које није мрзело да га поведу и доведу на скуп... Веки има 9 година, разуме се лепо у ереп. Изнад свега је то што је свакоме пружио руку и упознао се са свима. На младима свет остаје....Искуписмо се, само Софију чекамо, дође и она кренусмо као одредишту. У путу ка доредишту скапирам да је Лука наменио 1 клупу поред неких терена, узмем диригентску палицу и поведем људе тамо где има месте да се седне(Ћале ми је ортодоксни Србин из Црне Горе тако да морате разумети овај потез, било ми је жао да Софија стоји док ја седим 🙂 🙂 🙂 )

Како смо стигли креће прикупљање пара за алкохол. Наравно испружисмо се колико смо дугачки и кренусмо нас 4 ако се добро сећам. Пут је био дуг и напоран око 2 км до продавнице и назад ал оно ко ће трезан слушати Софију и Луку, жртва је била оправдана.


Кад смо се вратили браћа из НС су стигла. Мој брат Попара Црни је одржао обећање и донео медовачу која ми је пре тачно годину дана донела највећу несрећу (СОФИЈУ). Из НС сам на чету дуго дуго у контакту са неким људима које сам тек сад упознао и било ми је драго шту су банули у толико броју.


Медведи су нас меркали са одстојања и нису били сигурни да ли смо то ми, но ја кренух ка њима они ка мени и сконтасмо да смо "НАШИ".


Ту вам другари креће право зезање, приче , смех, сећања, оговарања, алкохол. КРАЂА НИЈЕ БИЛО, ДЕСЕРЕТ НИЈЕ ДОШАО!!! Шала мала.

Даље вам нећу писати о свему јер сте сами криви што нисте били!!!

Чисто да јавим брату из Медведа да је нога добро, мало боли и даље био сам сутра поподне на снимању није ништа ал болело је ко ђаво после фудбала кад сам се охладио 🙂

Иначе овај скуп се погодио тачно на годину дана од скупа у Борчи који је организовао Веги(што се ниси појавио, пушка те убила) на коме сам пољубио нешто најлепше у свом живот(Софију)....Ко организује следећи скуп?П.С. И НА АДИ СМО ЈАХАЛИ КРМАЧУ!!!СВИ СМО НАШИ САМО ЈАШИ!!!

 

Comments

UrosTheGreat
UrosTheGreat Day 1,450, 13:31

Баш ми је драго да смо се упознали. Глас. о/

steVVEGI
steVVEGI Day 1,450, 13:33

Vidi ih golupcici. :😁

Nisam mogao da dodjem, dosadni ste. xD

Danijela 89
Danijela 89 Day 1,450, 13:43

xaxaxa cek,Vegi nije bio ????? : P

djole1122
djole1122 Day 1,450, 13:50

o/

The Other One
The Other One Day 1,450, 14:23

Ima NASI ima bote xD

NaCa90
NaCa90 Day 1,450, 14:45

Novi Sad!!!!!! xD

To Shiba
To Shiba Day 1,450, 15:01

: D

11soliM Day 1,450, 15:11

Comment deleted

11soliM Day 1,450, 15:14

Comment deleted

Raziel_Blaze
Raziel_Blaze Day 1,450, 15:37

Испао сам главни негативац у овом филму : )

"Ко организује следећи скуп?"
Опет ја? : Р

Macedonian_Lion
Macedonian_Lion Day 1,450, 16:10

Чај?

shomy prevara
shomy prevara Day 1,450, 16:20

Sledeci skup u Kotezu xD

OgiPFC
OgiPFC Day 1,450, 16:34

чек , јел било контроле код Ауто Чачка ? 🙂

Igorcheee
Igorcheee Day 1,451, 00:27

auau, taj mali je pakao, trazio je samo da upozna Eleza. On mi prilazi i kazi mi nesto tako "daki,deki.." ja mu odgovaram Igorcheee, a on kao "IGOR ELEZ? STVARNO!?AAAAA?" znaci poludeo : D Nadam se da su se upoznali : P

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.