Ambient on/off

Join the new world

 

еРепРУКйиликс: Истината за тъмната страна на Луната

Day 1,423, 00:31 Published in Bulgaria Bulgaria by kameno18
Репортаж от мястото на събитието!


еРепРУКйиликс: Истината за тъмната страна на Луната

Втората световна война приключва, нацистки учени, работещи в Антарктика, правят пробив в антигравитационната технология, построяват няколко космически кораба и бягат на Луната, където прекарват следващите няколко десетилетия, подготвяйки се за бъдеща инвазия на Земята.Според някои източници немците се сдобиват с напреднали технологии още в началото на 40-те (най-вероятно от разбили се НЛО или чрез контакт с извънземна култура), тази статия на Владимир Терзийски, Президент на Американската Академия на Дисидентските Науки, ни разказва за немската намеса в изследванията на Луната и Марс.
Половин вековната Лунна база на Третия райх (1942-1992)
Немците кацат на Луната през 1942 г., използвайки голяма екзоатмосферна ракетна чиния от типа на тези на Миите и Шривер. Чинията на Рихард Миите е в диаметър 15 и 50 метра, а тази на Шривер е проектирана като междупланетен изследователски космически кораб. Тя има диаметър 60 метра и е 45 метра висока. Имала е 10 палуби с каюти за екипажа. В обширните ми изследвания на дисидентските теории за условията на Луната, имам безспорно доказателство, че там има атмосфера, вода и растителност, и че не е нужен специален костюм, за да може човек свободно да се разхожда там. Джинси, пуловер и гуменки са достатъчни. Всичко, което NASA е казала за естествения ни спътник е лъжа, и това е направено с цел да държи настрана страните от Третия свят от космическите изследвания. Подходящите условия доста улесняват строежа на Лунна база.

От първия им ден на повърхността до края на войната немците са строили изследователската база. Антигравитационни двигатели на чиниите от типа Haunibu-1 и 2, захранвани с генератори за безплатна енергия, са транспортирали хора и материали от 1944 г. в крайните фази на строежа. Когато Руснаците и Американците тайно кацат там в началото на 50-те с техните собствени летящи чинии, те прекарали първите си нощи там като гости на .... Нацистката подземна база. През 60-те е построена огромна Съветско-Американска Лунна база, която сега има около 40 000 души персонал. След края на войната през Май 1945 г., немците нацистите продължили своите космически полети от полярната им база Neu Schwabenland в АнтарктидаСпоред Ренато Веско, Германия е обменяла голямо количество технологии със своите съюзници - италианците - по време на войната. В базата за експерименти на Фиат до езерото Ла Гарда, носеща името на Херман Гьоринг, италианците са експериментирали с някои напреднали оръжия, ракети и самолети, създадени в Третия райх. По същият начин немците са поддържали тясна връзка с японското военно командване и го снабдявали с оръжия. Имам снимки на копие на ракетата Фау-1, направена в Япония от Мицубиши. Най-добрият изтребител по време на войната - Domier-335 - е копиран от Кавашима. Както и радарната техника на японският флот е от немците.

Един мой познат от Лос Анджелис ми разказа история за бащата на неговия баща, който е работел като авиотехник в Япония по време на войната. През Юли 1945 г., два месеца след приключвамето на войната в Европа, огромна немска транспортна подводница донася на Япония най-новите изобретения, сред които са два сферични безкрили летателни апарата. Японските екипи ги сглобили, следвайки немските инструкции, и... пред тях изниква нещо много странно на форма - летателен апарат под формата на голяма топка без крила и гориво. Никой не знаеше как лети. Добавили гориво, натиснали бутона за старт и устройството изведнъж политнало в небето. Те никога повече не го видяли. Инженерите били толкова изплашени от видяното, че взривили втория апарат и решили да забравят за инцидента.Според последните получени в редакцията ни СРС-та - новият ни еПрезидент stenlito от дълго време преговаря с ръководителите на колонията върху Тъмната страна на Луната и активно участва в подготовката на инвазията им. Имаме и потвърдени от достоверен, анонимен източник, сведения за многократни нощни посещения на МВ - KoHaH в базите им. Явно, липсващите от БНБ милиони, народна пара са инвестирани с пълната подкрепа на МФ в лицето на NikolayMilev и Absfresh в балони с топъл въздух, които да бъдат използвани за превоз на снаряжение и жива сила от Луната към Земята. Констатираните дълги отсъствия на целият екип на Министерство на Външните Работи - The Graverobber , Melliores и Lubo Uzunov са свързани с трескавата подготовка на пакета от договори за ненападение и взаимопомощ с Лунните жители. Последните провали на еБългария на международната сцена са изцяло по вина на неподготвеният стажант - ivan europe . След изкаран кратък курс по пропагнда и дезинформация, снощи на земята се е завърнал и Mинистъра на Информацията – bakalin за да започне масирана медийна кампания в подкрепа на предстоящата инвазия. Креативният Министър на Младежта - Avit0hol с неоценимата помощ на целият екип от Министерството на Забавленията (disound, hanibalbg и eDuH uDeoT) спешно организира еБебешки, щурмови отряди от смъртници с диверсионна цел.

уникални, непоказвани досега кадри от тъмната страна на луната!!!
Kликни ВЪРХУ СНИМКАТА:еЧервената шапчица работи под прикритие и се е маскирала като еЛунна – черна шапчица: 

Comments

Stafi Martin
Stafi Martin Day 1,423, 00:37

Супер статийка. Благодаря!

ot4eto
ot4eto Day 1,423, 00:46

whaaaaat? : ) : ) : )

IvJorell
IvJorell Day 1,423, 00:50

Така е то.. сега ще ти пращат не мутри ами лунатяни задето разкриваш плановете предварително ;}

kameno18
kameno18 Day 1,423, 00:58

Споко - подготвил съм си лунен двойник за целта ;DDD

NikolayMilev
NikolayMilev Day 1,423, 01:05

има изтичане на топ сикрет класификайт информация. Сега вместо спокойно да си вземем това което е на Макетата, ще се наложи да се бием за там 🙁

Запитай се от къде дойде силата на новата базука? Ние първи я намерихме на Луната и я ползвахме. Можеш дори да видиш репортажа от това от статията на еДин от вчера :Д
След кратките експерименти на Бакалин по мен, най-накрая намери превключвателя за х2 щета :Д

kameno18
kameno18 Day 1,423, 01:10

Милев, първо беше словото - базуката е къде, къде след това!

bigdjo
bigdjo Day 1,423, 01:18

Хахахаха
Как така съм го пропуснал този вестик до сега...

RoboCopele
RoboCopele Day 1,423, 01:24

- - - - - - - - - - - - - - - - -

Знаее-е-ех си аз! Голфа е ревърс-инджиниърд от НЛО. И подскача като мина през дупка, не щото нямам пари за нови амортисьори, а защото има скрит гравидистортен модул. Гравитация се изкривява и така голфа улеква, а всичко около него става по-тежко и пешеходците клякат от толкова много тежест...или залягат от страх.

bate Becko
bate Becko Day 1,423, 01:37

Този вестник е новото най-яко нещо в тая пуста ерепублика

Stefan Hellsing
Stefan Hellsing Day 1,424, 17:38

SS направо ми стопли душата 🙂 Ако качиш и "BlizKrieg" ще има суб 😉

Sevim Rasim
Sevim Rasim Day 1,655, 03:02

tova e palna glupost i izmislica....

VoKill1
VoKill1 Day 2,169, 02:50

Луно ,луно земльо Македонска и тебе ли ке те делиме.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.