ГАФ НА МЕСЕЦОТ - АВГУСТ

Day 1,378, 19:04 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Belgium by El1teBE

Драги мои еРепублик жители и уште подраги еРепублик жителки!

По примерот на многуте награди кои се доделуваат на месечно ниво, особено на наградата на Voix of Macedonia за граѓанин и единица на месецот, а пред се инспириран од еден дечко чија статија беше вон секаква конкуренција за доделување на награди за гаф, се одлучив и јас да направам една слична - ГАФ НА МЕСЕЦОТ. Првиов месец (август) ќе започнеме скромно, со само неколку гафови кои ги издвоив како најинтересни од мојата богата ризница собрани еРепублик глупости 😃 Ваше е:

-да ги погледнете сите нив (5 се во конкуренција за гаф на месецот),
-да гласате во коментар за најинтересниот,
-ако можете да донирате нешто (сите донации + 5 Q5 оружја од мене, ќе ги добие како награда човекот кој го треснал од земја најсмешниот гаф),
-и ако имате вие архивирано нешто слично (било каква глупост од чат или ingame еРепублик), да ми го пратите во порака - ќе се најде во следното, септемвриско издание на гаф на месецот.

NOTE: Сите трескачи на гафови ќе бидат анонимни, се додека некој од нив сам не изрази желба да се претстави на јавноста.

ГАФ БР. 1: ЈА ССУ МПИ ЈАН!!!

ГАФ БР. 2: УСПЕШНИТЕ еРЕПУБЛИК ЖЕНИГАФ БР.3: БРКАМ ЖЕНСКАГАФ БР.4: ЖЕДНИОТ КОМПЈУТЕРГАФ БР.5: ЈА УБИ, ХАХАХАХАВОН СЕКАКВА КОНКУРЕНЦИЈА - ГАФ НА МИЛЕНИУМОТ (НЕ МОЖЕТЕ ДА ГЛАСАТЕ ЗА НЕГО; СЕКАКО Е НАЈДОБАР
ЗА SHOUT:
ГАФ НА МЕСЕЦОТ - АВГУСТ
http://www.erepublik.com/en/article/-1-1852933/1/20