Мисиите - леки напътствия

Day 1,193, 06:49 Published in Bulgaria Bulgaria by Detska Gradina


Здравейте, еПриятели!


В еРепублик както добре знаем са се опитали да внесат малко емоция с едни мисийки за изпълнение. Често обаче се случва някой да не е дочел, недоразбрал или просто да се прави на дръж ми шапката и не е разбрал какво се иска. Затова пък ние предлагаме малко размисли и страсти за някои от тях.

Всички мисии преди тези за Ел Дорадо са като цялост лесни. Само искам да обърна внимание за тази с 5те убийства! НЕ Е НУЖНО ВЕДНАГА И НАВЕДНЪЖ ДА ГИ НАПРАВИТЕ!!!Ся.. Ел Дорадото - Като цяло тук нещата са малко заплетени. За някои мисии от поредицата може да ви бъде помогнато с комплект предмети, но за повечето всеки трябва да се спасява сам🙂🙂🙂
Общо взето е замислено да си направите една екскурзийка из еРеп-а Европа Южна Америка (South America) - това последното животно е континент, НЕ ДЪРЖАВА!

Цялата серия мисии Ел Дорадо може да видите тук, както и всички останали мисии с лек превод на български.

Мисия 10: Find El Dorado - Prepare for the journey
От Детската Градина може да получите комплект 5 оръжия (к1) и 8 билета (к1), след като вече сте тренирали 5 дни и имате 15то ниво / левел. Комплекта трябва да бъде върнат (изискване 15 ниво / левел)!! Ако се изразходват предмети от комплекта (оръжия или билети) трябва да се възстановят! След вас чакат още играчи за “помощ”.
Комплекта се получава след попълване на следната заявка. След това навярно ще ви бъде писано. Имайте предвид като пишете връщам веднага, става дума, когато вие сте на линия, а не когато човека, който раздава е.

Мисия 11: Healthy Hard Worker
Работите си последователно 5 дни на над 90 здраве. На това трябва вече да сте му свикнали🙂🙂🙂

Мисия 12: Find El Dorado - The Search
Тук става интересно. Трябва да се преместите в Южна Америка (за пример давам Бразилия, най-добре столицата, защото има и колонии извън континента). Като цяло за мисията ви трябват 2 к3 билета (по 1 тризонен билет в посока) и 100 БРЛ (бразилски кинти). Четете правилно изискванията на мисиите !!🙂🙂🙂 ..и 2 (два) реферала. Не се напъвайте за мисията преди да сте си осигурили рефералите!

Мисия 13: Find El Dorado - Now or Never
Трябва да “гътнете” 30 врагове - без значение в каква битка.
Да елиминирате (“гътнете”) врагове в 3 (три) различни битки в Южна Америка..
.. и да имате/съберете 10 злато в акаунта.

Мисия 14: La Resistance - За тази мисия най-добре се възползвайте от естествения враг, защото до тази мисия що годе се стига лесно, но доста ще трябва да си почакате, за да вдигнете военен ранг Капитан🙂🙂🙂

Разяснения към мисиите или просто няколко идеи според типа ви на игра:
Първо - при мен мисиите 11 - 13 бяха с разменени места първо М12 , след това М11 и накрая М13.

Вариант 1: имате 2та реферала и тръгвате на мисия 12: Купувате си 1 билет К3 (билета със самолет на него), отивате в Бразилия като внимавате кой регион си избирате (погледнете на картата), защото Бразилия има колонии в Африка! Бачкате там и събирате 100 бразилски кинти. Мисията ви се зачита. Със събраните бразилски кинти си купувате К3 билет и се връщате в България.

Вариант 2. Мисия 12: Имате 2 реферала. Имате събрани над 180 лева. От валутния пазар си купувате 100 бразилски кинти курс 1:1 или подобен. Купувате си 2 билета К3, хвръквате до Бразилия, като внимавате с избрания регион. Мисията се зачита, след което се връщате в България и продавате бразилските кинти на валутния пазар.

Мисия 11. Бачкате 5 поредни дни на над 90 здраве. Мисията ви се зачита.

Мисия 13.(Внимание!! Уловка!). Биете се 30 пъти - елиминирате 30 “гада”. Дебните на картата къде в Южна Америка има битки и проверявате за съответните битки дали се виждат от България (дали са в държави с МПП с България). Ако да, влизате в съответната битка и гътвате един враг. И така 3 (три) пъти. Достатъчно е да свалите по 1 гад в битка, но ви трябват 3 (три) различни битки. Не 3 гада в 1 битка!.
Имате си (събирате си, вземате на заем от някое другарче) 10 злато и мисията се зачита.Следете наградите от мисиите. Някои ви възстановяват здравето на 100.. не пропускайте тази възможност😉😉😉

Толкова от мен, че ме заболяха пръстите🙂🙂🙂
eDuH

П.П.: (Ив) Картинките под статията по-късно ще ги сложа, защото искам да направя още картинки за едни други полезни статийки, които излезнаха напоследък😛😛😛

П.П. на П.П.: Ако някой има още нещо да добави или да сподели някоя хитрина на лисица, е свободен да го направи😉😉😉