Ambient on/off

Join the new world

 

[ТОП ВОТ] Наръчник за битките!

Day 1,181, 06:31 Published in Bulgaria Bulgaria by Educational Center

Огромна част от тази игра се върти около непрестанни военни действя. Как да участваме и да помогнем на страната си...

Важно: силно препоръчително е да се биете само ако сте в състояние да се грижите сами за възстановяването на здравето си. Най-важното за победата е да работите и тренирате на високо здраве (над 95). Всички разбирме желанието ви за екшън и да помогнете активно, но ако ще се налага да ви помагаме за въстановяване на здравето, по-скоро ще пречите. Хляба е на една и съща цена и докато вие правите щета от сорта на 50-100, със същите средства/хляб един по-силен играч би направил 1000-1500.
Честно, помагате най-много в началото като произвеждате повече хляб или оръжие на по-ниска цена (работейки на виско здраве) и тренирате ежеднвно.


Ако играта не ви е на български, провайте с този линк. За съжаление не при всички работи, а и да работи не навсякъде (военния модул си е на английски и това е)

И така...

Трябва ли да се въоръжите?
Не е задължително. Оръжието просто помага за нанесете повече щети, но това дори невинаги е необходимо за да победите противника. А струва пари, като и хляба.
За новите играчи е препоръчително да си запазят паричките за хляб вместо това.

Не е необходимо да си купувате каквото и да е предварително (особено ако сте млад играч). Може и после. Просто мислете за колко здраве ще ви трябва хляб и колко струва той, за да не се окаже после че неможете да си позволите да възстановите здравето си.

За сериозни кампании, разбира се е желателно предварително да се запасите с оръжие (разнокалибрено) и храна за дни напред - като се увеличи търсенето, цените най-вероятно ще се качат, а така или иначе няма да ви стигнат.


ОК, къде да се бием?
На началната страница, горе в ляво са активните битки (или поне последните няколко).

Бием се на маркираната като най-важна отгоре (може да се променя в хода на деня и военните действия.
Ако няма специално маркирана, вижте инструкциите за деня в Армейския Вестник (задължително се абонирайте) и следвайте тях.
Игнорирайте всякакви други алтернативни предложения, идеи, пропаганди и т.н.

И така, да се запознаем с бойното поле...

(клик за по-голям размер)

Горе виждаме как върви битката. Силно желателно е да удряте в последните 5-10 минути на рунда, но ако не можете да чакате - действайте. Ако печелим или губим с много, няма смисъл да се биете на халос - запазете си силите за следващия рунд.

Виждате оръжието си (можете да го смените с друго, ако разполагате с такова), здравето си и това на противника. Стреля се с бутона Fight. Когато здравето му падне на 0, побеждавате.

Дава повече точки, но и по-трудно се убива ако е по-пълен или въоръжен. Вие при всики положения губите по 10 здраве на удар.
Обикновено трябват два удара без оръжие за пълен и невъоръжен противник. Ако е със здраве под половината - един. Ако е с малко повече, но без оръжие, можете въоръжен да се справите и с един удар (храната все пак също струва пари и употребата на оръжие идва по-евтино). Ако е пълен и добре въоръжен използвайте оръжие и за двата удара, за да не се наложи и трети
Не се вкарвайте в прекалени филми - играча, когот сте победили, дори нама да разбере затова. Не го затривате от играта, вие също не можете да умрете в битка (просто се влошава здравето ви, ако е прекалено ниско няма да ви пусне)


(не забравяйте да кликнете Add Influence)
Виждате какво ви е дала победата над този противник. Страната, която общо събере най-много influence през 2-часовия рунд го печели. Страната, която първа спечели 8 рунда, печели битката и региона, за който е.

Други неща по бойното поле

(клик за по-голям размер)

Горе виждате как върви битката по рундове. Също и героите за момета (т.е. двамата направили по най-много щети от всяка страна - направилите най-много в рунда печелят медал и карта).
В лентата долу виждате как сте с ранга. Всяка победа ви дава ранг точки (1/10 от influence). Когато запълните лентата, минавате в следващия ранг (още малко бонус към всеки ваш удар) и здравето ви безплатно се запълва до 100.

До бутона за удряне има още три други. Първия е за храна или болница (ако случайно видите такава - кликайте веднага, няма да е активна за дълго!). От там можете бързо и лесно да ядете храна (ако разполагате с такава в инвентара). Здравето ви се актуализира веднага, и можете да продължите евентуално да се биете.
Втория и третия (за здравен пакет и бърза победа) ще ви струват злато и е най-добре изобщо да не ги ползвате - храната идва доста по-евтино.

Успех, и нека винаги виждаме това


Чат канал на Българското ОпълчениеP.S. много от нас обичат в битка да си слушат някоя приятна песничка:
Две предложения от автора
Разговор с дядо
На три морета


Podkrepa
 

Comments

hham3rS
hham3rS Day 1,181, 06:34

1stmaXXXXX

SvetlaNN
SvetlaNN Day 1,181, 06:40

Малееееееееееееееее сега всички нови почват да пуцат ....

TukSamZaTurci
TukSamZaTurci Day 1,181, 06:49

450 novi ne e zle ama mi iztriha klipa

Fenqgata
Fenqgata Day 1,181, 07:02

Дреме ти!! Много хора го видяха.

Firemaker
Firemaker Day 1,181, 07:07

tuksumzaturci, що според тебе го изтриха бе умник?

Todor Jivkov Jivkov
Todor Jivkov Jivkov Day 1,182, 12:16

оффф писна ми от тия куестове все ми свършв здравето!Моля за хляб ще го връна когато мога (утре)

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.