Проекто-кабинет за кандидатурата ми

Day 1,172, 12:32 Published in Bulgaria Bulgaria by peter_ewЗдравейте,
Както обещах в коментарите под кандидатурата ми, ще има сформиран кабинет и ето го и него. Събрал съм хора само от партията, но не са случайни. Имаше леко закъснение, защото се наложи да изчакам един от министрите за потвърждение и се извинявам за това.

Министър на Отбраната
За тази длъжност съм избрал borisdzh. Почти винаги е на линия. Случвало ми се е да си чатя с него даже до 3-4 часа сутринта. Член е на отряда СоЛ и няма никакъв шанс да предаде родината си. Той също е и един от двамата ми основни заместници.
В това министерство имаме и заместник, като той е IMsorryLOSER и ще покрива Борис, когато е наложително.

Министър на Икономиката
Тук нещата са в контрола на нашия лидер - Martin134. Отговорен е и мисли преди да действа. Гафовете са изключения при него. Той е вторият ми основен заместник и ще има достъп до БНБ. Отчетите ще бъдат извършвани от нас двамата.

Министър на Външните Работи
Това министерство ще се управлява от мен и SharenaSol Reborn. Моят заместник е на ниско ниво, обаче е играл и преди и е запознат с играта. В момента мисля, че е посланик, но не съм особено сигурен.

Министър на Младежта
За еБебетата ще се грижи Mario Georgiev Radev. Стар играч е и е запознат с играта. Има опит при менторската програма и се надявам, че ще се справи с положението.

Приятно коментиране!