Партийна платформа на Обединена България

Day 1,036, 21:58 Published in Bulgaria Bulgaria by United Bulgaria


За 'Обединена България' властта никога не е била основна цел. Смятаме, че е важно какво си направил за хората, а не какви постове си заемал, защото вярваме, че рано или късно всяко дело на човек ще бъде оценено по достойнство и в зависимост от това с какво е допринесло то на другите. Не е важно само какъв си в собствените си очи, а какъв си и в очите на другите. Вярваме, че когато някой иска да помага, той може да го постигне и без да бъде в държавния апарат.1.Младежта
Развитието и обучението на младите играчи е възприемано като първостепенна задача за Обединена България. Ние сме наясно, че младите играчи са ключът към успеха. Не се ли развива младото население и не се ли изкарват нови и нови кадри нещата постепенно застояват.
Бъдещето на страната са новите играчи, защото те рано или късно ще дойдат на наше място, а всички искаме страната да бъде изградена от знаещи, можещи и образовани хора, затова ОБ ще продължи помощта си към менторската програма, както и по други образователни инициативи.


2.Идеи и инициативи
Както вече казахме цел номер едно за Обединена България си остава развитието и обучението на млади играчи. За да реализираме идеите си, партия 'Обединена България' се нуждае от хора, които имат желанието да работят и помагат по дадени инициативи. Ние приканваме всички активни, разумни и културни играчи, на които им се работи в екип, да се включат. Ако имате желание да се присъедините, сте добре дошли – всеки човек е нужен, за да изградим заедно една силна еБългария, която да бъде далеч по-напред от Реалната и да бъде значима и водеща сила в новия еСвят.


3.Външна политика
За нас нещата тук са ясни и точни. Обединена България продължава да се придържа към съюза с ФЕНИКС. Този алианс винаги ще остане по-добрият избор пред този в лицето на ЕДЕН.
Трябва да докажем пред себе си и пред нашия съюзник, че не сме изменници и че не се страхуваме от провалите. Сега е моментът да се изправим с гордо вдигната глава и да заявим, че ще продължаваме да се борим еБългария да бъде една от страните, към които да се подхожда с респект. Нужно е да открием грешките си и да анализираме проблемите, а не да бягаме като страхливци към другата противоположност.


4.Армия
Обединена България смята, че никоя партия не бива да се меси в работата на хора, доказали умението си да ръководят военните ни структури. Melliores и Cryptos са такива и имат подкрепата ни да преценяват кое ще е най-необходимо и ефективно относно армейските въпроси. Вярваме, че партиите трябва да дават предложения за военни водачи, а не да изпадат в конкретика за техните действия. Сегашните министри на отбраната не са хора, които не биха изслушали конкретно предложение.
Обединена България застава зад цялото правителство ръководено от президента Стоич (eDarkAngel) и декларира готовността си да използва целия си човешки ресурс за реализиране на предложените от тях инициативи, защото вярва в техните способности и лична отдаденост.
Обединена България създава длъжността “Координатор МО” (Координатор с Министерството на отбраната). Целта на тази длъжност е да осъществява връзка между МО и партийния човешки ресурс за адекватни и навременни реакции, касаещи опазването на националната ни сигурност и суверенитет.


5.Икономика
Икономиката в играта е много динамична и нещата се променят постоянно. Поради тази причина Обединена България обявява създаването на ИКОНОМИЧЕСКА КОМИСИЯ от членове на партията. Целта на комисията е да следи за промени във формулите и правилата на играта и да излиза с конкретни обосновани предложения за промяна на данъци и политики в дадена област. Тези предложения ще се отправят към хората, от които зависи промяната - конгресмени/правителство . Партията разполага с компетентни хора с нужното икономическо образование, както и такива имащи опит и мнение в отделните фирмени сектори. Съставът и функциите на комисията ще бъдат описани в една нова стара идея, чието реализиране е в процес, а именно - ПРАВИЛНИК НА ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРИЯ


6.Правилник на Обединена България
Обединена България смята, че е време да дефинира ясно облика и идеите си, като приеме правилник, който да постави основите на една работна атмосфера за активните ни членове, за да бъдем по-ефективни и целенасочени в работата си. Към момента е изготвен проекто-правилник на партията, който скоро ще бъде предложен и поставен за приемане чрез гласуване от всеки наш член.Да се борим ЗАЕДНО за една ПО-ДОБРА еБЪЛГАРИЯ!
ЗАЕДНО сме ПО-СИЛНИ, ПО-УМНИ, ПО-ДОБРИ!
ЗАЕДНО можем ПОВЕЧЕ!