Ambient on/off

Join the new world

 

Само памет у паметне главе !!!

Day 912, 12:18 Published in Serbia Serbia by coolinbun

Након читања чланка Заебаног човека, на прву лопту сам помислио да параноише. Али, после 3 секунде је и мени дошло из позадине у оно мало главе да је човек потпуно у праву.
Од када сам постао виртуелни грађанин еСрбије (а то је било пре неких 2 месеца и кусур) ја слушам хвалоспеве и храбрења о Љиаонингу, Лајонкингу, Српској светој земљи итд. Сада када је дошао тренутак да је тај исти Лиаонинг урожен више него икада пре, шта се дешава ?

1. Министарство одбране нема ништа боље да каже него чувајте борбе.
2. Министарство информисања има 3 дана бајат шаут о Историји Срба, а последња вест коју су избацили је, замислите: "историја еСрбије II"
3. Од председника ни трага ни гласа, припрема се човек за ратни извештај после Лиаонинга. У протест њему, ја ову моју вест пишем ЋИРИЛИЦОМ. - гласао сам за њега, ПРИЗНАЈЕМ. Последње обраћање председника је наравно, ратни извештај
4. МУП јури фантома који дели пуце грађанима, кад оно човек напушта игру, постаје двокликаш, па решио да почасти нацију.
5. Остала министарства једва да су се и огласила за мандата.


За сво то време, еСрбија препуна неискусних играча, који бију зелено у RW-има када треба црвено, немају појма ни где је Лиаонинг ни шта се све ово дешава.

А најчитанија пера еСербког новинарства се питају, да ли је овај или онај лавић лепше испао у њиховим новинама, и да ли Липец заиста глуми у Курсаџијама...

Све ми ово личи на самоубиство у најави.Можда сам превише црн, можда превише серем, али док не видим акцију од власти и од свих нас, мислићу исто !!!

Ово што предстоји наредног или неког од наредних јутара, морамо да одрадимо тимски. Не подижимо цене оружија, не балавимо на виртуалне голде. Ако падне Лиаонинг, нећете имати где да убирате плодове богате државе. остаће нам да зобамо виртуелно жито Војводине.

Памет у главу Србијо... и само ЗАЈЕДНО и само ХРАБРО !

Видимо се за неколико дана у Лиаонингу !!!

 

Comments

ServerMan
ServerMan Day 912, 12:20

само паметно и без текста 😛

ServerMan
ServerMan Day 912, 12:23

Е сад је добро 🙂
глас, претплату имаш од пре 😉

LecllearSerb
LecllearSerb Day 912, 12:24

vote

sarah_kay
sarah_kay Day 912, 12:28

vot-ic 🙂

TaidaTheSaviour
TaidaTheSaviour Day 912, 12:30

Ni mi da smo na njihovom mestu ne bismo bili ništa bolji. Treba da se oglase, to stoji.
Vote 😉

Draganaaa
Draganaaa Day 912, 12:32

vote 🙂

Sumadinko Grebic
Sumadinko Grebic Day 912, 12:46

@Taida The Saviour
Oglasili bi se oni, nego bojim se da ne znaju sta bi mogli jos da kazu... stvari su prilicno jasne i ne treba ljude siliti da se maltretiraju nekim nemogucim objasnjenjima... treba jos malo sacekati, javice se oni, dok se malo stisa situacija...

Sinisa Novi Sad
Sinisa Novi Sad Day 912, 13:05

Prvi put smo dobro prosli, a sad ....?

Sinisa Novi Sad
Sinisa Novi Sad Day 912, 13:07

Izgleda ce ceo svet da padne dok mi cuvamo LK, a kada dosadimo saveznicima, ...

vlastimir banovan
vlastimir banovan Day 912, 13:38

ajde bre, pa nije kraj sveta, moze valjda i nas MOD nekada da zakaze...nemojmo da radimo istu frku i zbrku kao nekad , pa posle da se posipamo pepelom po glavei...kad se samo setim kako su borissajkas oterali sa funkcije, muka me ziva uhvati, a covek ni kriv ni duzan...ovo me pomalo podseca na taj isti scenario, po sistemu drz'te lopova, dok neki u mutnom love i prikupljaju jeftine politicke poene. Sto se mene licno tice, ja konstatujem da je losa procena bila da se cuvaju borbe, narocito posle 03:00 (po nasem vremenu) sinoc, posto je iz clanka americkog predsednika bilo jasno da posle havarije koju su oni imali i ostavki koje je podneo njihov citav vojni vrh, od napada nece biti nista...ali to je i problem nase diplomatije (spijuna, da tako kazem, odnosno ljudi koji bi trebali da prate sta se desava u drugim zemljamama za koje su zaduzeni)...Opet ponavljam, nema smisla da se ovolika kuka i motika dize zbog jednog propusta. Stvari treba dovesti u red kako se ovakve ne bi ponavljale, ali sve mi ovo lice, bar ovako kako sada stvari stoje, na obicnu politicku harangu...

coolinbuns org
coolinbuns org Day 912, 13:43

@Vlastimir

pa jel treba posle svake greske da cutimo opet ? Lepo si rekao, stvari treba dovesti u red da se nebi ponavljale. Nije ovo lov na vestice, naravno nesloga nam ne treba, vec malo treznjenje vlastodrzaca... NEMA IH NIGDE... ni za RA ni sada za LK !

Waymen
Waymen Day 912, 13:54

vlastimire sto si dnas popustljiva nesto :asd:

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.