Какво представляват вестниците в играта [Аз уча]

Day 892, 04:07 Published in Bulgaria Bulgaria by sKru4a
Вестниците са най-ефективният начин за изразяване на мнение в Ерепублик. Именно благодарение на тях съществува и този силен социален живот в играта.
Благодарение на вестниците също така можеш да научаваш нови трикове, така че е наистина хубаво да ги следиш.

Като си в началната си страница винаги можеш да видиш най-популярните статии от страната си просто като погледнеш долу вляво.

Кликни за по-голям размер

Както забелязваш има три таба. Първият (който по принцип е избран) е за най-популярните статии от страната ти. Вторият "Последни"/"Last" ти изкарва последните статии, а третият - "Международни"/"Internati onal" - най-популярните от всички страни.
Ако искаш пък да видиш най-популярните вестници, винаги можеш да го направиш като цъкнеш на "Информация"/"Info", "Класации"/"Rankings&quot ;. Така първо ще ти изкара класация на страните по най-много чат стаи. За да изкараш вестниците натисни на флагчето, след това "Вестници"/"Newspapers&qu ot;

Кликни за пълен размер

Това ще ти изкара най-големите вестници в световен мащаб. Нас ни интересуват българските. Можеш да ги филтираш като цъкнеш на планетката и после на "България"/"Bulgaria&quot ;

Кликни за по-голям размер

Нека разгледаме някой вестник. В случая избираме Armeiski Vestnik - държавен вестник е, важен е, а и има най-много абонати.

Кликни за пълен размер

Най-отгоре е името на вестника, къде се намира и авторът. Вдясно има копче да се абонираш за последните статии от този вестник. Така ти ще ги получаваш автоматично при зеленият бутон вляво.
Малко по-надолу виждаш заглавието на статията, а вляво от нея - брояч за гласове и бутон да гласуваш. Това определя колко популярна е една статия.


Ти също можеш да имаш вестник (което обаче не означава, че трябва непременно да имаш). За да създадеш вестник трябва да си поне осми левел и да имаш 2 злато, което ще платиш за създаването му.
Вестник може да си направиш като отидеш на "Моите места"/"My Places" и цъкнеш на "Вестник"/"Newspaper&quot ;. Ще ти изкара съобщение, че все още нямаш вестник, и бутон за създаване. Като го натиснеш ще те отведе на самата страница за създаване. Там ще ти каже условията за създаване на вестник (които ги споменахме вече) и ще ти даде да избереш име на вестника и аватар. Имай предвид, че името на вестника може да е само на латиница (без кирилица).
Като си на вестника си имаш два бутона, с които можеш да го управляваш - "Напиши статия" и "Редактирай информацията". И двата се намират горе вдясно.


Кликни за пълен размер

Ето тук има трикове за оформление на статиите.
Останалото е талант.


Гласувайте, за да се види от повече играчи!