Κίνημα Εθνικής Ενότητας (Πρώην ΕΕΚ)

Day 788, 10:17 Published in Greece Greece by Tall_niki

Καταρχήν ξεκινώντας το άρθρο μου, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με ψηφίσατε, και με αναδείξατε πρόεδρο του κόμματος.

Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό τόσο για την ανασυγκρότηση του κόμματος, όσο και για την ενδυνάμωση της eGreece στο παιχνίδι.


Σήμερα, πρώτη μέρα της προεδρίας μου θα ανακοινώσω κάποιες πολύ σημαντικές αλλαγές.


Όπως όλοι γνωρίζετε το Εθνικό Ενωτικό Κίνημα είναι το ποιο ιστορικό κόμμα της eGreece. Σκοπός του όταν δημιουργήθηκε, ήταν η Εθνική Ενότητα και Συμφιλίωση και η δημιουργία μιας δυνατής eGreece, κάτι που φαίνεται και στην ονομασία του.

Όμως με την πάροδο του χρόνου...και ειδικά τον τελευταίο καιρό, το ΕΕΚ έχασε την ταυτότητα του...και μόνο "Ενωτικό" δεν μπορούσε να χαρακτηριστεί.

Ήρθε όμως η ώρα των αλλαγών.

Πρώτη αλλαγή είναι η μετονομασία του Εθνικού Ενωτικού Κινήματος σε Κίνημα Εθνικής Ενότητας, ως ένδειξη ότι το κόμμα αλλάζει και μπαίνει σε μία νέα εποχή, όπου η αξιοκρατία, η διαφάνεια, και η δημοκρατία θα είναι οι αρχές με τις οποίες θα λειτουργεί.

Όπως βλέπετε το μόνο που αλλάζει στο νέο όνομα είναι η σειρά που τοποθετούνται οι λέξεις. Αυτό γίνεται γιατί το κόμμα έχει μια τεραστία ιστορία οπότε δεν πρέπει να χαθεί η ταυτότητα του και οι λέξεις οι οποίες το χαρακτήριζαν.

Επειδή κάποιοι χρήστες προτιμούν το παλαιό όνομα, έχει τεθεί ψηφοφορία στο forum για το όνομα που προτιμάτε:
Η ψηφοφορία διαρκεί 5 ημέρες και μπορείτε να την βρείτε κάνοντας κλικ εδώ


Δεύτερη αλλαγή είναι η δημιουργία του chat και του forum του Κινήματος Εθνικής Ενότητας.

Μπορείτε να τα βρείτε στις παρακάτω διευθύνσεις:

CHAT

FORUM


* Τις πρώτες 15 ημέρες λειτουργίας του στο forum θα γίνονται δεκτά μόνο τα μέλη του ΚΕΕ. Μετά την τελική αναδιοργάνωση της δομής του, δικαίωμα εγγραφής θα έχουν όλοι οι Έλληνες.

Η εγγραφή όλων των μελών του ΚΕΕ, κρίνεται απαραίτητη, καθώς τα μέλη του κόμματος θα καλούνται να παίρνουν μέρος στην λήψη αποφάσεων. Για να γίνει δεκτή η εγγραφή σας, θα πρέπει να γραφτείτε με το user name που χρησιμοποιείτε και στο παιχνίδι.

Επίσης, όσοι γνωρίζετε από chat administrating, και forum moderating, και θέλετε να βοηθήσετε στην αναδιοργάνωση του ΚΕΕ, επικοινωνήστε μαζί μου.


Η τρίτη αλλαγή έχει να κάνει με τον τρόπο που θα επιλέγονται οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος σε κάθε περιφέρεια. Πλέον η επιλογή αυτών δεν θα γίνεται από τον πρόεδρο του κόμματος, αλλά από την ίδια του την βάση.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω link: link


Ευχαριστώ και πάλι για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε.
Tall_Niki