Ambient on/off

Join the new world

 

Интервю с кандидат- президентите из света [ЧАСТ 1] 02.02.13

Day 1,904, 08:56 Published in Bulgaria Bulgaria by thesexiest1d


Здравейте, братя и сестри!
Президентските избори наближават, а с това и страстите се загорещават с всеки изминал ден. Кой ще стане новия президент на България? Това зависи само от населението. Специално за вас подготвих интервю с един от кандидатите. Това е Bashtata na grubiq sex .1. Какви промяни мислиш да направиш в управлението на държавата(ако изобщо смяташ да правиш такива)?
Bashtata na grubiq sex: Не бих променил нищо, в последните месеци по време на управлението на Крис () всичко си беше ОК. Смятам, че в момента държавата няма нужда от промяна.

2. Към развиването на кой модул в държавата би се насочил?
Bashtata na grubiq sex: Бих се насочил към развиването на всички нови и неопитни играчи.


3. Как би оправил финансовото състояние на държавата?
: Как да го оправя при този "разбит" икономически модул?!?


4. Мислиш ли да промениш някои от законите свързани с младите играчи? Кои? Как?
Bashtata na grubiq sex: Не мисля да ги променя, по скоро бих правил всекидневни раздавания на хляб и ако се наложи на танкове.


5. Как би накарал играчите да гласуват за теб?
Bashtata na grubiq sex: Всеки преценява сам за себе си, за кой да гласува и защо да го прави. Не съм от играчите, които чрез купуване на гласове и непрестанна агитация си изкарват изборите.


6. Как би привлякъл нови играчи да се присъединят към играта?
Bashtata na grubiq sex: Не бих накарал никой да се присъединява, в момента играта е опряна до опцията Купи злато и нищо друго.


7. Какво би казал на новите играчи, които сега започват играта? Как би ги мотивирал?
Bashtata na grubiq sex: Бих казал, че Бащата на грубия секс е НАЙ-ГОЛЕМИЯ! )))Също така сме подготвили и интервю с един от кандидатите за президентския пост във Великобритания ето го и него:1. Кой модул би подобрил във Великобритания, ако бъдеш избран?
Alphabethis: Икономическия модул и няколко други неща, за да може наистина да се играе.

2. Кои държави предпочиташ да бъдат съюзници на държавата?
Alphabethis: Два съюза, за сега, ни се отразяват много добре. Мисля, че имаме нужда да бъдем приятели с всички, освен с една държава, за да може да воюваме, все пак, и да се забавляваме. Мисля, че тази държава трябва да е Канада.


3. Би ли променил нещо в държавата, така че младите играчи да се чувстват по-комфортно в играта?
Alphabethis: Повече помощ и повече възможности за по-бързо развиване.

4. Би ли променил някой закон? Кой/Кой? Защо?
Alphabethis: Трябва ни откритост. Парламентът, Правителството, всичко трябва да бъде по-отворено и да оставя хората да решават пряко тук и сега.


5. Как би призовал другите играчи да гласуват за теб?
Alphabethis: Гласувайте за мен и всеки ще вземе по 200 злато, дарени от Плато. Не достатъчно убеждаващо? 300 и повече злато? Добре, 500 злато за всеки, ако победя, всичко това дарено от Плато. Ако се съмнявате в предложението ми, се свържете с него.Днес и утре очаквайте още интервюта с други политици от други държави по същите въпроси. Лека вечер на всички и успех!

 

Comments

TigerII91
TigerII91 Day 1,905, 23:24

==========

I am selling a Military Unit for 25 gold. If you are interested send me a pm.

http://www.erepublik.com/en/article/2207489/1/20

==========

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.