Ambient on/off

Join the new world

 

К'во е туй нещо, бе?

Day 2,168, 07:14 Published in Bulgaria Bulgaria by WafreyBG


Здраво народеее....

Забелязвам, че тази игра е доскучала на всички... Играта беше замряла до момента, в който не реших да ПТО-твам тия Напред, след това живна малко, но в момента положението е много по-зле от тогава, абсолютно никой не си мърда пръста да троли нашия президент "слънце", или пък идните кандидати за поста, които желаят да поемат руля (да говоря за мулташката партия на Маламбъра).

Това, ако беше едно време троловете на НАПРЕД щяха да скочат и да унищожат всичко, та виждам, че е доскучало на всички дори да си мърдат пръста по клавиатурата да тролят.

Преди 2 месеца се оправдахме за активността, че е лято и хората са на море, но явно не е било само това, за да успееш вече в ереп трябва само да купуваш златото на онзи боклук плато, ако не го направиш просто няма как да се развиваш (не съм купувал злато от лятото и в момента съм на загуба с всеки ден..).

Всички искат Бейбибум, но как да стане, като лично аз си имах мултаче и въпреки че знам как да се развивам правилно без реални пари се спеках на едно място. Преди поне можеше да се скача много по-лесно за медали, а сега това е почти невъзможно (говоря за времето на регване на CanOA и Antrax-a, който изяде бан)

Да благодарим на админите, че съсипаха играта и лека полека всички се отказват от нея (което е и най-правилното решение де)

Та на фона на масовото отказване се завръщам да играя активно и си търся партия, в която поне да има малко активни членове та да направим нещо да изкараме страната от този батак, че ако скоро не успеем да направим нещо нещата няма да станат по-добри за нас, а напротив ще задълбаваме все повече и повече докато не ни унищожат.

С уважение,
WafreyBG


 

Comments

eMarked
eMarked Day 2,168, 07:22

Много си прав... За жалост, всичко замря. Но аз ще променя нещата!

BladeGT
BladeGT Day 2,168, 07:37

На кой му пука вече за тая игра. Аз лично продължавам да играя не за друго, а защото съм отделил много време в нея. Ако се откажа си мисля, че няма да ми липсва, но пустия му навик ме кара да влизам все още.

traptukan
traptukan Day 2,168, 08:07

Няма цици, няма вот.

Shyneins
Shyneins Day 2,168, 08:21

Ти какъв нещастник си 😃

WafreyBG
WafreyBG Day 2,169, 07:53

aaa shimeil 😃 jiv li si e kote 😃

XaoC aJI4eH
XaoC aJI4eH Day 2,169, 05:01

Ето какво: http://www.youtube.com/watch?v=lS2eDwZGmPk

asperine90
asperine90 Day 2,170, 01:41

"на фона на масовото отказване се завръщам да играя активно"

Ко? Не!

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.