Hintergrund an/aus

Mirupafshim Lider !!!!

14 Tag 1,911, 05:12 Veröffentlicht in Albania Albania Die ersten Schritte bei eRepublik Die ersten Schritte bei eRepublik

Ky artikull i eshte dedikuar te madhit Eros_Alb.

Eros Liebesgott
[img]http://[/img]

mehr »

Kandidimi im per PP ne PEA!!!!

7 Tag 1,907, 10:53 Veröffentlicht in Albania Albania Die ersten Schritte bei eRepublik Die ersten Schritte bei eRepublik

Kohet e fundit partia : Party off Ethnic Albania ka humbur ndjeshem reputacionin e saje . Ajo akuzohet nga partite e tjera si partia e multive.Dikur kjo parti ka qene nder partite me te mira ne aAlbania por sot eshte krejt e kunderta, ajo ka rene

mehr »

Bejme 1 loje !!!!

77 Tag 1,904, 10:46 Veröffentlicht in Albania Albania Die ersten Schritte bei eRepublik Die ersten Schritte bei eRepublik

Te gjithe te komentojme qytetin nga jemi si dhe ka jeton dhe te shikojme nga ke me shume persona qe lozin eRepublik...

Shkruan keshtu.

Psh: nga Tepelena,,,
jetoje Tirana
GOGOGOGOGOGO

mehr »