Hintergrund an/aus

" Smirushat "

12 Tag 1,912, 12:45 Veröffentlicht in Albania Albania Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen

- Pershendetje dhe mirembrema miq te nderuar .

- Ne ket artikull dua te shkruaj , shfaq shqetesimin tim ne lidhje me nje fenomen qe e mendoja te zhdukur me ne fund nga ambjeni i eShqiperise por ja qe " Smirushat " jane ende prezent ne loje .

mehr »

Mirupafshim

7 Tag 1,903, 12:33 Veröffentlicht in Albania Albania Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen

- Pershendetje dhe mirembrema miq .

- Ky eshte artikulli im i fundit per disa kohe sepse angazhimet ne RL po me detyrojme te kthehem ne nje 2 clicker per nje kohe shpresoj afatshkurter .


- Ne kete artikull desha te paraqes nje pasqyrim te

mehr »

I Kujt Eshte Faji ?

2 Tag 1,902, 12:37 Veröffentlicht in Albania Albania Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen

- Pershenedtje dhe mirembrema te nderuar bashkekombas

- Sot ne kete artikull dua te trajtojnje qeshtje qe sinqerisht me shqeteson si ne RL si edhe ne kete bote virtuale . Po degjojme shpesh termin ALBANOFOBI , dhe natyrshem lind pyetja , - KUSH

mehr »

Te Perveshim Menget

3 Tag 1,899, 13:10 Veröffentlicht in Albania Albania Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen

Mirembrema te gjithe banoreve te eShqiperise .
Ne kete artikull kam vendosur te bej nje analize rreth Baby Boom , eshte teper heret per nje analize do thote dikush , mbase edhe eshte heret por ama kemi nje trend faktik dhe qe nuk na e ploteson

mehr »

eRepublik

1 Tag 1,898, 11:11 Veröffentlicht in Albania Albania Die ersten Schritte bei eRepublik Die ersten Schritte bei eRepublik

Dua qe kete artikull ta filloj me pergezimet e mia per ata qe arriten te bejne te mundur Baby Boom-in por nuk duhet te gezohemi para kohes sepse " bebet " kane nevoj per perkujdesje prandaj duhet te perveshim menget dhe te kujdesemi per lojtaret e

mehr »