Hintergrund an/aus

ПОДЕЛБА НА ЛЕПЧЕ СО ПАРИЧКА (ЗАВРШЕНО)

95 Tag 1,873, 16:24 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Die ersten Schritte bei eRepublik Die ersten Schritte bei eRepublik

Делам храна, поделбата ќе заврши за 2 дена (07.01.2013 23:59).
Имам земено доста К2 леб, па на крајот на поделбата, вкупниот леб ќе го поделам на сите.
[img]http://www.englishexercises.org/makeagame/my_documents/my_pictures/2010/feb/7Z5_bread.png[[/img]

mehr »

ВТОРАТА ДИВИЗИЈА НА еМАКЕДОНИЈА

5 Tag 1,871, 08:34 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung

Сега ќе ви ги соопштам топ 10 активни (подредени по сила) македонски играчи кои се во втора дивизија:

01. Lazio16
Сила: 12,580.50
Ранк: Национален Херој **
Инфлуенс за еМакедонија: 880,174

02. huroto
Сила: 11,401.37
Ранк: Врховен Маршал **

mehr »

ПРВАТА ДИВИЗИЈА НА еМАКЕДОНИЈА

12 Tag 1,866, 06:55 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Kriegsanalyse Kriegsanalyse

Со последниот Baby Boom бројот на играчите во еМакедонија се зголеми за околу 1500, а со тоа и бројот на играчите во Д1. Тие придонесоа за победи во војните на еМакедонија, но исто така и играчите кои од порано се во играва.
Сега ќе ви ги соопштам т

mehr »

XXXXXXXXXXXXXXXXXXx

4 Tag 1,845, 11:58 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen

XXXXXXXXX
XXXXXXXXXXXXXX
XXXXXXXXXXX
XXXXXXXXXXXXXXX
XXXXXXXXXX
XXXXXXXXXXXXXXXX
XXXXXXXX
XXXXXXXXXXXXX
XXXXXXXX
XXXXXXXXXXXX
XXXXXXXX
XXXXXXXXXXX
Поздрав од WajaX … mehr »

ВИЦОВИ :)

2 Tag 1,841, 10:09 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung

· Синот: Мамо ти ме излажа...
Мајката: Кога сине ?
Синот: Ти ми кажа дека мојот помал брат е АНГЕЛ ?
Мајката: Да така ти кажав..
Синот: Тогаш зошто не леташе кога го фрлив низ БАЛКОНОТ?

· Ќерката - Мамо, мамо, Гоце ми го покажа

mehr »