Hintergrund an/aus

Perse???

3 Tag 1,838, 16:39 Veröffentlicht in Albania Albania Kriegsanalyse Kriegsanalyse

Pershendetje, se pari.
Nuk e di perse por ka qe ca dite qe mua shpejt po me shkojne tanqet q7.
Sot skam hy qe ca dhe hyra tash dhe vetem 4 hits bera, a kam blere vetem 2 tanqe q7 qe domethene 20 hits. Sot vetem me 4 hits me u harxhuan te dyjat, Si

mehr »

Zot i Luftes i ri ne eShqiperine tone te dashur

20 Tag 1,831, 12:24 Veröffentlicht in Albania Albania Kriegsanalyse Kriegsanalyse

Pershendetje se pari
o7 o>
Verejta nga disa shoke te mi qe Loren Sh ka arrit nivelin e luftes Zot i Luftes. Shume urime per ty Loren Sh dhe na bere krenar qe nje Shqiptar u be Zot i Luftes. [img]http://img832.imageshack.us/img832/6022/[/img]

mehr »

Postet ne ZiP, ndihma e lojtareve te rinj, bashkimi me Partine Revolucionare.

13 Tag 1,828, 05:35 Veröffentlicht in Albania Albania Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen

POSTET NE ZiP
Pershendetje, ne me partine tone kemi vendosur qe ti japim postet zyrtare te ZiP, te gjithe jemi nje grup i mire dhe do te mundohemi te bejme gjithcka per partine dhe gjithashtu per eShqiperine 🙂.
Nen-President: [url=http:// … mehr »

Bllokim tregtar (trade embargo)

2 Tag 1,825, 13:56 Veröffentlicht in Albania Albania Finanzgeschäfte Finanzgeschäfte

Bllokim tregtar jane veprimet e qeverise per te ndaluar tregtine me nj tjeter komb.

Presidenti i shtetit mund te propozoje nje bllokim tregtar ne administracion e nje shteti.

Nese propozimi eshte pranuar nga Kongresi, do te jete e vlefshme nga

mehr »

Regjimentet

5 Tag 1,822, 10:55 Veröffentlicht in Albania Albania Die ersten Schritte bei eRepublik Die ersten Schritte bei eRepublik

Cdo njesi ushtarake eshte e ndare neper REGJIMENTE. Secili regjiment mund te kete deri ne 50 anetare - 30 anetare qe kane hyre me deshiren e vete dhe 20 anetare qe jane therritur nga anetaret e regjimentit. Sapo nje regjiment ka 30 anetare,

mehr »