Hintergrund an/aus

Über meine Zeitung

Wiki öffnen

Official newspaper of the President of eMacedonia

Прво Претседателско Обраќање [Северус]

9 vor 8 Stunden Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und AnalysenПоздрав Македонци,

Да започнеме со мал осврт на настаните..
Мислам дека баш кога ја пишував кандидатурата се збореше за оваа акција во Јужна Америка, што ја направија Србија и … mehr »

[Boban_M] ПРЕТСЕДАТЕЛСКО ОБРАЌАЊЕ НАП

20 Tag 3,310, 13:18 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und AnalysenДобра ви вечер Македонци!

Нема држава во свет освен како нашата каде секој град си има некоја фешта. Празијада, питијада, компиројада, пиволенд, виноскоп,,, само да се слави нешто. Затоа и синоќ … mehr »

[Boban_M] ВТОРО ПРЕТСЕДАТЕЛСКО ОБРАЌАЊЕ

37 Tag 3,308, 11:10 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und AnalysenДобра ви вечер Македонци!

Пред неколку дена имавме епска авио битка, каде успешно го одвративме нападот на јужните во источна Македонија, но денес, денес битката ги урна сите рекорди на напраmehr »

[Boban_M] ПРВО ПРЕТСЕДАТЕЛСКО ОБРАЌАЊЕ

42 Tag 3,305, 12:53 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und AnalysenНА 11 ДЕКЕМВРИ !!!

Извинете тоа беше за друга кампања 

Прв ден како претседател и каков ден! Какво огнено крштевање !

Благодарам на сите што се вклучија во денешнава војна. На сите … mehr »

Последна Претседателска [Лејди]

54 Tag 3,304, 14:25 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und AnalysenЗдраво Македонијо!


Не дека имаше многу претседателски статии ама оваа е последна од мене.
Вториов месец малку полетаргично го терав, верувам дека сите го сетивте мојот замор.


1. Зmehr »