Hintergrund an/aus

Über meine Zeitung

Wiki öffnen

Party of Ethnic Albania News

WEB i eShqiperis

16 Tag 1,867, 05:51 Veröffentlicht in Albania Albania Die ersten Schritte bei eRepublik Die ersten Schritte bei eRepublikPershendetje Vellezer Sot do Ju Prezantoj Websajtin e Shqiperis

www.eshqiperia.tk

mehr »

[PEA] Parlamenti, dhe zgjedhjet presidentciale

8 Tag 1,866, 05:06 Veröffentlicht in Albania Albania Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen


Pershendetje qytetare te nderuar eshqipetare , veqanarsisht anetar te PEA-s . Se pari ju faleminderit per VOTAT e juaja per PARLAMENT, edhe pse ishin pak, ato vota na zbardhen FYTYREN , dhe i treguam … mehr »

Party of Ethnic Albania (Ndihmat)

19 Tag 1,859, 01:55 Veröffentlicht in Albania Albania Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen


Përshendetje vëllezer partia jon qe nga dita e hënë do te filloj te jap ndihma per te gjith antaret e partis...

Si iniciatorë : DonCurtishi
mehr »

Party of Ethnic Albania (po ndryshon)

5 Tag 1,855, 04:01 Veröffentlicht in Albania Albania Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen


Përshendetje vëllezer une Soldier1995 Sekretar i Përgjithshm i partis ju bej thirrje qe te vini ne partin
Party mehr »

Kryetaret te Partis Dita 1,853 (Rezultatet)

16 Tag 1,853, 06:23 Veröffentlicht in Albania Albania Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen

1.
______________________________________________________________________________
2.

mehr »