Hintergrund an/aus

Плато, брат.... до кога?

17 Tag 2,128, 16:48 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Kampfaufträge Kampfaufträge

Плато брат до кога со тие твој ебани багови и грешки у играта...до кога? Порано се дешаваше коа се уклучувше ногу народ на едншка и ти падне системо(појаве се таа кокошката) и за 10минути се опрае играта ама тоа беше значи ептен ретко,
у 2-3 месец

mehr »

Неколку "мудрости" од крембананка (преправено)

12 Tag 2,123, 15:57 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen

"Животот е каналетка, во која пловиме сите без разлика на боја, раса или вера. Понекогаш каналетка застанува или е многу спора кога проблемите се тука, но понекогаш е многу брза и радоста лесно плови" - krembananka"Животот е mehr »

Една анимација а ногу зборови!

24 Tag 2,113, 17:01 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Kampfaufträge Kampfaufträge

ЕДНА АНИМАЦИЈА А НОГУ ЗБОРОВИ...

ВАКА ИЗГЛЕДА НАШТА ДРЖАВА МОМЕНТАЛНО
mehr »

Собиранка на (Strumica Open Festival) 17.08.2013

9 Tag 2,098, 20:11 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung

Собрана екипа Кочанчани у струмица на добра журка уствари ке му дое како собиранка пошто се видевме со неколку играчи...како сме си поминале ке видете на сликите и ваше е да одлучете кој е најубав 😛

krembananka,Djuk75,vojislavp
kevin09,

mehr »

Прв CH Medal [krembananka]

26 Tag 2,025, 06:37 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Die ersten Schritte bei eRepublik Die ersten Schritte bei eRepublik

Денеска на 2,025 по втор обид го освоив CH медалот со околу 50м(49,543,230) штета,и у спат земав BH медалче и TP медалче, друго незнам шо да пишам од толку возбуда, у продужение по надоле следат неколку слики од денешниот УСПЕШЕН

mehr »