Hintergrund an/aus

[VanCho] Само да ве поздравам...

51 Tag 3,171, 10:17 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung

Другари и другарки,

браќа и сестри Македонци, еМакедонци и останати 😛

Јас чисто онака да ве поздравам сите што сум ги запознал преку оваа игра, која јас одамна ја баталив, што од досада, што од намаленото слободно време. Сега сум татко, јбг не

mehr »

[VanCho] Пет години стана како ме зафана...

70 Tag 2,451, 10:29 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung

Далечно е летото две илјади и деветата,
далечни се ноќите, непроспиени.
Од прилогот на сарма, дечиња ни надојдоа,
детски игри оставија, со еРепублик ги заменијааааа!

Пет години стана,
како ме зафана,
лудо да ме мачи,
оваа игра.

Каков
mehr »

[VanCho] Macedonian army и моите размислувања на таа тема

30 Tag 2,002, 11:14 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung

Добра вечер Македонијо каде и да си \o/

Пишувам после мнооогу долго време, уствари нема да пишувам, само ќе го ископирам тоа што го напишав во една групна порака каде што се собрани 30-тина старци кои расправаат криви-дрини ко пензионери пред берб

mehr »

[VanCho] Среќни новогодишни и Божиќни празници Македонијо!

44 Tag 1,870, 00:26 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung

Добро утро Македонијо каде и да си \o/
Хеллоу цитизенс оф д’ њу ворлд 🙂

Еве ме и мене после 130 дена паузирање од активното новинарство во играва, ќе напишам една кратка статија да ви ја честитам новата 2013-та година како и предстоечките Божиќн

mehr »

[VanCho] еРеп собиранка во Скопје (Сабота 25.08)

68 Tag 1,739, 05:16 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung

Драги мои, ќе бидам краток 🙂

На ден 25-ти Август (Сабота) 2012-то лето Господово, во официјална посета на главниот град на еМакедонија, Скопје, ни доаѓа висок претставник на владата на еСрбија, задолжен за добрососедските односи помеѓу нашите две

mehr »